Kakva akcija
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zrinjski šampion
Kakva akcija
Kakva akcija
- Evolve
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Odbrana Olimpica teska amaterska, ljudi se setaju pored njih. Mislim nemam namjeru da osporim kvalitet Zrinjskog ali ovo meni djeluje vise kao pusteno, bez obzira sto Olimpic nema ama bas nikakvu ambiciju ali tako izgleda..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Trpaj Olimpica
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Da, jer ima logike da šampion mora kupit utakmicu na gostovanju kod pretposljednje momčadi ligemuha milanez je napisao/la:Odbrana Olimpica teska amaterska, ljudi se setaju pored njih. Mislim nemam namjeru da osporim kvalitet Zrinjskog ali ovo meni djeluje vise kao pusteno, bez obzira sto Olimpic nema ama bas nikakvu ambiciju ali tako izgleda..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
rama94prozor
- Kontakt:
Zna li itko kolika je najveća pobjeda u pl na gostovanju do sad?
Klubu sa lentom odan bit ću ja, sve dok tiho teče Neretva!
- muha milanez
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Da, jer ima logike da šampion mora kupit utakmicu na gostovanju kod pretposljednje momčadi ligemuha milanez je napisao/la:Odbrana Olimpica teska amaterska, ljudi se setaju pored njih. Mislim nemam namjeru da osporim kvalitet Zrinjskog ali ovo meni djeluje vise kao pusteno, bez obzira sto Olimpic nema ama bas nikakvu ambiciju ali tako izgleda..
Jesam negdje rekao da je kupio? Mozda je sustina u tome sto Olimpic nema kvalitet i zalosno je sto ovakve ekipe uopste ucestuju u istoj. Uprkos smanjenju broja klubova, mozda se ipak mora smanjiti jos za dva?!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
zeljo je maznuo olimpika 7-1 jednom u premijer ligi ali mislim da nije to najveca pobjeda u gostima...rama94prozor je napisao/la:Zna li itko kolika je najveća pobjeda u pl na gostovanju do sad?
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
koliko se sjecam leotar je bosnu visoko (ili rudar kakanj?) u prvom kolu prve sezone zajednicke lige dobio 9-1 . zrinjski u ljubuskom 0-7 , kod nesto jace tuzlanske slobode 0-6 .
skripari ponesite cvijece i fotoaparate
što?FaustinoAsprilla je napisao/la:koliko se sjecam leotar je bosnu visoko (ili rudar kakanj?) u prvom kolu prve sezone zajednicke lige dobio 9-1 . zrinjski u ljubuskom 0-7 , kod nesto jace tuzlanske slobode 0-6 .
da zauvijek zabilježite prvi poraz kod kuće nakon dugo vremena i rušenje tradicije
-
rama94prozor
- Kontakt:
FaustinoAsprilla je napisao/la:koliko se sjecam leotar je bosnu visoko (ili rudar kakanj?) u prvom kolu prve sezone zajednicke lige dobio 9-1 . zrinjski u ljubuskom 0-7 , kod nesto jace tuzlanske slobode 0-6 .
Hvala,mislio sam da je tih 0-7 Zrinjskog najviše,ne znadoh za leotar...
Klubu sa lentom odan bit ću ja, sve dok tiho teče Neretva!
Uživao sam gledajući Radnik - Krupa. Odlična utakmica za naše uslove. Na kraju zaslužena pobjeda Radnika.
Musemic ubacen od strane pitara sjeba Slobodu sad Mladost dakle odradio covjek uce Sarajvo u prvih 6.
- hskzmostar
- Kontakt:
Gledam Radnik zadnjih pola sata,Obradovic,Jakovljevic,Okic,Simeunovic,Djuric ,Martinovic i jos par dobrih igraca kao Peco mali ,kad se jos malo uigraju mislim da su glavni kandidati za borbu za prvaka sa nama !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sloboda opet ostecena za penal,prvo sviraju u Sirokom nepostojeci,pa danas cist penal ne sviraju za Slobodu...
FK Sloboda Tuzla
Kad će Bilbiji i Todoroviću cijena na 2miliona na transfermarktu? *bte tek sad vidim da su čak tri kluba skuplja od Zrinjskog?! Kakva komedija od stranice..
#SuningOUT
Imaju ambiciju jedino kad igraju sa Sirokimmuha milanez je napisao/la:Odbrana Olimpica teska amaterska, ljudi se setaju pored njih. Mislim nemam namjeru da osporim kvalitet Zrinjskog ali ovo meni djeluje vise kao pusteno, bez obzira sto Olimpic nema ama bas nikakvu ambiciju ali tako izgleda..
Nikako nam ne leže i zato bih volio da ispanu ove godine
Nase sudije treba formatirati. Sloboda danas oštećena za 3 boda.
Nikada napretka na nasim terenima.Smijesno je da ono nije svirao.Muerte je napisao/la:Nase sudije treba formatirati. Sloboda danas oštećena za 3 boda.
Penal u kupu za Siroki je za Haga.Da se razumijemo bio je faul ali debelo van 16.
I onda ovo danas. ...Nepostojeci korner nakon kojeg Radnik postize gol...Pogledaj kaznu Zebi u kupu i Wagneru......Nebitno za koga ko navija ali nije posteno. ..
FK Sloboda Tuzla
- Evolve
- Kontakt:
Liga regularna, pa potpisali ste onaj papir, sjecas se? Preko noći?Saltsity je napisao/la:Nikada napretka na nasim terenima.Smijesno je da ono nije svirao.Muerte je napisao/la:Nase sudije treba formatirati. Sloboda danas oštećena za 3 boda.
Penal u kupu za Siroki je za Haga.Da se razumijemo bio je faul ali debelo van 16.
I onda ovo danas. ...Nepostojeci korner nakon kojeg Radnik postize gol...Pogledaj kaznu Zebi u kupu i Wagneru......Nebitno za koga ko navija ali nije posteno. ..
Ma sve 5...
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.