FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onda radije neka ispadne Balić a Miha neka igra stopera, Balić je u zadnje vrijeme em nesiguran em nervozan.
A Veladžić, hmmm, treba on još pure jesti.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Patnja u najavi. 

Ozbiljno Hilmo,sta je sa malim?Ono utakmica sto sam gledao prosle sezone extra je bio,on,Heric,pa malo mladi Salcin,pa Radovac je u njegovim (Veladzicevim) godinama vec igrao za prvi tim.hilmo je napisao/la:Onda radije neka ispadne Balić a Miha neka igra stopera, Balić je u zadnje vrijeme em nesiguran em nervozan.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Neka igra "lik u farmerkama koji sa jednom nogom prekucava ligu"
- robertkosar
- Kontakt:
Trebalo bi obavezno vratiti nazad u Sarajevo omog malog Kobiljara ubio se za prednjeg veznog
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kao andusica sto smo vratili i hebibovicarobertkosar je napisao/la:Trebalo bi obavezno vratiti nazad u Sarajevo omog malog Kobiljara ubio se za prednjeg veznog

U onim utakmicama za prvi tim jes bio, hajmo reći, dobar, jer sve što uradi dobro je na greške nismo obraćali pažnju jer je mlad.Ado76 je napisao/la:Ozbiljno Hilmo,sta je sa malim?Ono utakmica sto sam gledao prosle sezone extra je bio,on,Heric,pa malo mladi Salcin,pa Radovac je u njegovim (Veladzicevim) godinama vec igrao za prvi tim.hilmo je napisao/la:Onda radije neka ispadne Balić a Miha neka igra stopera, Balić je u zadnje vrijeme em nesiguran em nervozan.
Međutim u utakmicama za mlađe kategorije, bar one koje sam ja imao priliku gledati nije odskakao od vršnjaka. Ni jedna dobra asistencija ni "podvaljena" lopta, šut, dribling ništa.
Ali eto nadam se da će me demantovati.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Koji ba Salcin? Djani? Ima 20 kandidata prije njega ako na njega mislite...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Sta se desava sa Hus M. poraz za porazom
Ma nije to do Husrefa toliko.Slicna prica kao sa Radnikom prosle sezone u prvenstvu...Pitaristok je napisao/la:Sta se desava sa Hus M. poraz za porazom
Svi u napad jedan je Hase!!
Pozdrav forumasima od novog clana
Prvo da dodam nesto na temu ovog vracanja igraca, veliki broj je takvih proslo kroz klub i niko nije pokazao ni pola onoga sto se ocekivalo a pogotovo igraci iz nase lige.
Kusturica u onom jednom intervju je izjavio kako FKS ne moze vise nazad i da mozemo samo napredovati, mi trenutno nazadujemo vecom brzinom nego sto smo napredovali.
Krivci su poznati, ali oni sada u medijima prozivaju druge za svoje greske i sve u krug dok na vrhuncu najvise ispasta nase Sarajevo.
Mislio sam da smo konacno dobili profesionalce ali pojeo ih je taj lopovski mentalitet pa tako sada od uprave do igraca imamo amatere i prosjecnje igrace ove lige, cast izuzecima.
Treba konacno neko da presjece ovo i da nas vrati na put koji smo krenuli a taj potez ocekujem od Tana licno.

Prvo da dodam nesto na temu ovog vracanja igraca, veliki broj je takvih proslo kroz klub i niko nije pokazao ni pola onoga sto se ocekivalo a pogotovo igraci iz nase lige.
Kusturica u onom jednom intervju je izjavio kako FKS ne moze vise nazad i da mozemo samo napredovati, mi trenutno nazadujemo vecom brzinom nego sto smo napredovali.
Krivci su poznati, ali oni sada u medijima prozivaju druge za svoje greske i sve u krug dok na vrhuncu najvise ispasta nase Sarajevo.
Mislio sam da smo konacno dobili profesionalce ali pojeo ih je taj lopovski mentalitet pa tako sada od uprave do igraca imamo amatere i prosjecnje igrace ove lige, cast izuzecima.
Treba konacno neko da presjece ovo i da nas vrati na put koji smo krenuli a taj potez ocekujem od Tana licno.
-
- Kontakt:
Ok novi clan , sta ceka koje pm Tan. Njegov je klub ...moze otjerati koga hoce , moze dovesti na celo kluba koga hoce. Sta ceka vise ???
Jel to tesko Edisu dati otkaz. Daj ba , ovdje nesto smrdi i to pravo...a bice da taj isti Edis ima nesto sto bi ih kompromitovalo. Pustis da ti se potcinjeni istovari po vlasnikovim ljudima i ti kao vlasnik ne reagujes...smijesno al bas
Jel to tesko Edisu dati otkaz. Daj ba , ovdje nesto smrdi i to pravo...a bice da taj isti Edis ima nesto sto bi ih kompromitovalo. Pustis da ti se potcinjeni istovari po vlasnikovim ljudima i ti kao vlasnik ne reagujes...smijesno al bas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam dosaohusE je napisao/la:Pozdrav forumasima od novog clana![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vjerovatno zato sto ne zna koga bi stavio umjesto njih.Oni su bili kojim je vjerovao a oni ga izradili muski, sad vjerovatno frajer konta sta ce biti ako nadje nekog u koga nema povjerenje i na sta bi to licilo.Ja mislim da on ceka kraj sezone da ih smjeni a vec sada im trazi zamjene.streetstyle je napisao/la:Ok novi clan , sta ceka koje pm Tan. Njegov je klub ...moze otjerati koga hoce , moze dovesti na celo kluba koga hoce. Sta ceka vise ???
-
- Kontakt:
Odrase ovaj jadni olimpik , dace Bog da se vjestacka tvorevina ugasi do Nove godine
Niko od nas pojma nema sta se desava u klubu, svako ima neku svoju tezu sta je prava istina to nam nece reci niko sigurno.streetstyle je napisao/la:Ok novi clan , sta ceka koje pm Tan. Njegov je klub ...moze otjerati koga hoce , moze dovesti na celo kluba koga hoce. Sta ceka vise ???
Sta ceka Tan, i ja bi volio znati. Smjena ovih ljudi koji trenutno upravljaju klubom je najbolje rijesenje ali koga postaviti na njihove pozicije to ti je sljedeci problem.
Mi navijaci nismo adekvatno inforimisani o desavanjima u klubu a imamo na to pravo, mi promjeniti ne mozemo vise nista, nazalost ostaje nam trenutno da cekamo i nadamo se najboljem.
@MortemHz

-
- Kontakt:
ZeroStyle je napisao/la:Vjerovatno zato sto ne zna koga bi stavio umjesto njih.Oni su bili kojim je vjerovao a oni ga izradili muski, sad vjerovatno frajer konta sta ce biti ako nadje nekog u koga nema povjerenje i na sta bi to licilo.Ja mislim da on ceka kraj sezone da ih smjeni a vec sada im trazi zamjene.streetstyle je napisao/la:Ok novi clan , sta ceka koje pm Tan. Njegov je klub ...moze otjerati koga hoce , moze dovesti na celo kluba koga hoce. Sta ceka vise ???
Vidjeces sta ce biti...svi ce ostati a Edis pusi otkaz. Nikakvo rijesenje al eto , Tan je gazda.Samo , mojne sad seljacke price...ovaj forum i svi ostali forumi kao i raja na stadionu vec mjesecima kazu uprava napolje. Sta je sad ovo...otkud prica..koga staviti..cccc
3-0 za Zrinjski 30 min
Jedno je sta mi trazimo drugo je sta Tan hoce.Niko od nas ne zna sta on hoce sa nasim klubom i kakvi su mu planovi sve su ovdje nagadjanja i insajderske cula kazala na kafi.I ja sam zato da svi idu, danas odmah, a ko ce preuzeti klub to je Tanov problem, i uopce nije tesko naci zamjene jer ima dosta imena, mnoga su spominjana na forumu.Problem je sto Tan ne razmislja kao ja i vecina nas i sto on nije ishitren u svojim odlukama vec je svaka dobro razradjena i svaki problem rjesen na najbolji nacin.streetstyle je napisao/la:ZeroStyle je napisao/la:Vjerovatno zato sto ne zna koga bi stavio umjesto njih.Oni su bili kojim je vjerovao a oni ga izradili muski, sad vjerovatno frajer konta sta ce biti ako nadje nekog u koga nema povjerenje i na sta bi to licilo.Ja mislim da on ceka kraj sezone da ih smjeni a vec sada im trazi zamjene.streetstyle je napisao/la:Ok novi clan , sta ceka koje pm Tan. Njegov je klub ...moze otjerati koga hoce , moze dovesti na celo kluba koga hoce. Sta ceka vise ???
Vidjeces sta ce biti...svi ce ostati a Edis pusi otkaz. Nikakvo rijesenje al eto , Tan je gazda.Samo , mojne sad seljacke price...ovaj forum i svi ostali forumi kao i raja na stadionu vec mjesecima kazu uprava napolje. Sta je sad ovo...otkud prica..koga staviti..cccc
3-0 za Zrinjski 30 min
Sigurno Tan ima vremena da misli na Sarajevo i da se bavi njim.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja kad uplatim listić od pola marke gledam kako je prošlo, pogledam neku utakmicu tamo-vamo.Mokes je napisao/la:Sigurno Tan ima vremena da misli na Sarajevo i da se bavi njim.
Čovjek je uložio, po pisanjima po forumu koliko sam uspio upratit, nekih 8 miliona.
Sigurno da nema mnogo vremena da se bavi Sarajevom, nego je prepustio sve u ruke Kusturice i Dine.
Kad su ga izigrali logično je da preispituje svoje odluke. Samo je pitanje ima li ambicije nastaviti ulagati i očekivati neki dobar rezultat, jer za njega, sa kvalitetnim vodstvom kluba ne treba više od 1,5 miliona.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, N3R3D, Vanja8 i 68 gostiju.