Valanciunas 5-15 sut
I jos zajebu James i deron wiliams

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1-2 minuta obično, isto sve ko i prije.domy23 je napisao/la:Jel iko isprobavo dostavu u wwin poslovnicu, koliko im treba da odobre
E hvala druug, da spasim sta se spasiti moze sinoc skoro svi prodaliHeller je napisao/la:1-2 minuta obično, isto sve ko i prije.domy23 je napisao/la:Jel iko isprobavo dostavu u wwin poslovnicu, koliko im treba da odobre
VOdili 16Evolution87 je napisao/la:Gsw hendikep, a kontas bice i BO pa vezes davisa under, a on 45 i BO-a ni na mapi
Valanciunas 5-15 sut
I jos zajebu James i deron wiliams
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
A kontam 9.5 jos budim se ostali mi on i grifin...vidim Blake proso, parkera polako ejdno po ejdno gleam 4/4 slobodna reko ma valjda je proso akd iz igre 0/8jopaa7 je napisao/la:Steta stvarnoinvincible1921 je napisao/la:pa dokle XD
![]()
Ali ja na tog Parkera kune nebi stavio. Sinoc si dosta boljih parova imao i bas njega, steta jbt
Dovoljna su ti i 4 po 1.8 to ti je kvota 10, na 50 € to je 500 €! Nemoj biti gladan Ibro!Prometheus je napisao/la:Raja sada izlazi ps4pro treba mi 500€. Reci te 5 parova sa kvotom 1.8 igram za 50€
Newcastle,Tottenham,Liverpool,City,WerderPrometheus je napisao/la:Raja sada izlazi ps4pro treba mi 500€. Reci te 5 parova sa kvotom 1.8 igram za 50€
Pa sto ne stavi kucu i okucnicu!jasko_juve je napisao/la:
ljudi igraju a pise da pocinje u 14:30
Nece ako si prije 2 uplatioNebeskaSila96 je napisao/la:Zrinjski poklon kvota bio a meni ce kv1 računati cc
Poslije 2 sam uplatio zato i kažem kv1Heller je napisao/la:Nece ako si prije 2 uplatioNebeskaSila96 je napisao/la:Zrinjski poklon kvota bio a meni ce kv1 računati cc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.