Radovac i Saric + povrijedjeni.fico je napisao/la:Ko je suspendovan za Celik?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci Rustemovic u prvoj postaviMortemHz je napisao/la:Radovac i Saric + povrijedjeni.fico je napisao/la:Ko je suspendovan za Celik?

SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O **** ti **** ****fico je napisao/la:Znaci Rustemovic u prvoj postaviMortemHz je napisao/la:Radovac i Saric + povrijedjeni.fico je napisao/la:Ko je suspendovan za Celik?![]()
![]()

Haj nam reci te razlogejurisicduska je napisao/la:Malo manje čitajte novine, biće finansija injekcija ja sam rekao. Postoje razlozi za ova prepucavanja.pitic je napisao/la:@Duška šta je sa onom finansijskom injekcijom što si spominjaoVidiš da Kusturica govori da je Ken totalno zavrnuo slavine, da nas je naguzio i da radi njega nije usvojen budžet. Bio je onaj upravu GDJE NAM JE BUDŽET, a mi mu se smijali.

SRETAN BROJ - 1725
- ThrillerHz
- Kontakt:
Doslo doba da mi je zao sto je Radovac povrijedjenMortemHz je napisao/la:Radovac i Saric + povrijedjeni.fico je napisao/la:Ko je suspendovan za Celik?

Znaci Mihojevic i Rustemovic vode vezni ? Odbrana Balic i Novakovic.
Pavlovic
Ivetic - Balic - Novakovic - Hodzic
Mihojevic - Rustemovic
Crnkic - Cetkovic - Duljevic
Ahmetovic
Vjerovatno nesto ovako...
1946~
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hoćemo li im zgaditi fudbal?
A kome nismo zgadiliQUARESMA 18<<< je napisao/la:hoćemo li im zgaditi fudbal?

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Stoji i to. Vise vremena je proveo u sokerani kod Bogile, nego na terenu.Lik je napisao/la:Faris u glavi nije bio dobar zato i nije uspio, nema to veze jesil krkan ili nisi imaš 100 primjera u našoj ligi ljudi koji su mali građom al igraju.pasica je napisao/la:Ma i Faris je nesto igrao, da se razumijemo nije ni bio za nesto vise. Fiziku je morao popraviti, a takve je gradje da i sa puno truda tesko da bi nesto znacajno promijenio. Nekako ga bez puno muke otpusu sa terena, izbiju u duelu itd. Ne zaboravi da je ovo krkansa liga, i da prvo to moras imati pa tek onda umijece.
Psiha je čudo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
De nam molim te kaži te razloge prepucavanja?pitic je napisao/la:Haj nam reci te razlogejurisicduska je napisao/la:Malo manje čitajte novine, biće finansija injekcija ja sam rekao. Postoje razlozi za ova prepucavanja.pitic je napisao/la:@Duška šta je sa onom finansijskom injekcijom što si spominjaoVidiš da Kusturica govori da je Ken totalno zavrnuo slavine, da nas je naguzio i da radi njega nije usvojen budžet. Bio je onaj upravu GDJE NAM JE BUDŽET, a mi mu se smijali.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- robertkosar
- Kontakt:
Ja dasam na Calinom mjestu igrao bih sa 10 igraca ako nema niko drugi igrat osim ovog truhlog panja Rustemovicafico je napisao/la:Znaci Rustemovic u prvoj postaviMortemHz je napisao/la:Radovac i Saric+ povrijedjeni.fico je napisao/la:Ko je suspendovan za Celik?![]()
![]()
Nemam protiv momka ama bas nista ali nije za njega lopta, lopata i to sirotanovicka

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja da sam na Čalinom mjestu ubacio bih Herića ne može biti gori od Rustema a može igrati na toj poziciji def veznog.
Ne igra ni Rustem. Da li je moguće da ni sad Herić neće dobit priliku. Niti on niti neki drugi junior..
- Evolution87
- Kontakt:
Ne igra ni drvo rustem. Znazi veza mihojevic-ivetic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kaže Ćala igrat ćemo bez kompletnog veznog reda. Pa mi od početka sezone nemamo vezni red, već panjeve koji stoje na sredini terena. Eto nema Rustemovica, povrijeđen je. Ko god da bude igrao u veznom redu, ne može biti gori od majstora iz Zvornika.
SARAJEVO
I ako svi priželjkujemo nekog od mlađih, vjerovatno će igrati ovaj sastav:haris004 je napisao/la:Ne igra ni Rustem. Da li je moguće da ni sad Herić neće dobit priliku. Niti on niti neki drugi junior..
Pavlović
Hodžić....Novaković....Balić... Bekić
Crnkić.. ...Mihojević.....Ćetković.....Duljević
Bekić......Ahmetović
Ipak ja očekujem da će Ivetića gurnut u vezni red jer ga Čala očito poštuje kao igrača i dao mu je priliku da igra 7 dana nakon što je potpisao za nas.hilmo je napisao/la:I ako svi priželjkujemo nekog od mlađih, vjerovatno će igrati ovaj sastav:haris004 je napisao/la:Ne igra ni Rustem. Da li je moguće da ni sad Herić neće dobit priliku. Niti on niti neki drugi junior..
Pavlović
Hodžić....Novaković....Balić... Bekić
Crnkić.. ...Mihojević.....Ćetković.....Duljević
Bekić......Ahmetović
U tom slučaju Ćetković ispada po nekoj mojoj logici, iako bi mogao igrat na lažnoj devetci, ali Bekić je pokazao neke znakove života pa je sasvim uredu da on započne utakmicu.
Iako idalje tvrdim da bi mnogo bolje bilo protiv najlošije ekipe u ligi gurnut Herića. Očekujem svakako pobjedu bez mnogo nerviranja, a i razlika između juniora i recimo Ćetkovića/Ivetića nije velika..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno je ako Rustemovic ne igra.
Sta je sa "malim" Veladzicem,vidim njega niko ne pominje?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno imamo mnogo vecih problema pa nas shvatiAdo76 je napisao/la:Sta je sa "malim" Veladzicem,vidim njega niko ne pominje?

MortemHz je napisao/la:Trenutno imamo mnogo vecih problema pa nas shvatiAdo76 je napisao/la:Sta je sa "malim" Veladzicem,vidim njega niko ne pominje?

Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.