Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Tuga brate, još kad pogledaš i čilić dobro ide još čovjeku teže. Mogu misliti kako je tebi sad, ali ono je baš nesreća, pola koša 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Šteta brate velika,a evo i Marin izgleda sigurno prolazi
Za pola **** kosa 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
kladionice da su poštene trebalo bi biti kvota 1 u tim slučajevima ali to nikada neće biti jer im savršeno odgovara i zanimljivo kako nikada ali baš nikada takva situacija ne bude u našu korist, npr kad se igra under pa da igrač stane na rub i povrijedi se, to se nikada nije desilo, ne želim povredu nikome samo konstatacija
Pozdrav braco kladionicari
Novi sam ovdje. Poceo sam se kladiti preko bet-at-home pa me zanima da li je ko vrsio isplatu novca na bankovni racun, da li uzimaju proviziju i koliko? Naravno ako bi se skupilo kakve sice za isplate ahah.

pozdrav brate i tebi, šteta za tebe što si došao bolje bi bilo da nisi ali eto kad jesi dobro nam došao u ludu kućuadnanliv9 je napisao/la:Pozdrav braco kladionicariNovi sam ovdje. Poceo sam se kladiti preko bet-at-home pa me zanima da li je ko vrsio isplatu novca na bankovni racun, da li uzimaju proviziju i koliko? Naravno ako bi se skupilo kakve sice za isplate ahah.

Hvala bratezgmiky je napisao/la:pozdrav brate i tebi, šteta za tebe što si došao bolje bi bilo da nisi ali eto kad jesi dobro nam došao u ludu kućuadnanliv9 je napisao/la:Pozdrav braco kladionicariNovi sam ovdje. Poceo sam se kladiti preko bet-at-home pa me zanima da li je ko vrsio isplatu novca na bankovni racun, da li uzimaju proviziju i koliko? Naravno ako bi se skupilo kakve sice za isplate ahah.

samo daj, zajedno smo jačiadnanliv9 je napisao/la:Hvala bratezgmiky je napisao/la:pozdrav brate i tebi, šteta za tebe što si došao bolje bi bilo da nisi ali eto kad jesi dobro nam došao u ludu kućuadnanliv9 je napisao/la:Pozdrav braco kladionicariNovi sam ovdje. Poceo sam se kladiti preko bet-at-home pa me zanima da li je ko vrsio isplatu novca na bankovni racun, da li uzimaju proviziju i koliko? Naravno ako bi se skupilo kakve sice za isplate ahah.
Pratim vas svaki dan, pa hajde da se i ja registrujem da i ja kukam zajedno s vama svima, pocevsi vjerovatno vec za sat dva kad pocne nba
![]()

Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da li moze Davis 31,5 manje i Bogdanovic 16,5 manje?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Dobrodosao novi brate
Ako neko zna razlog zbog cega moj tiket i Kevin Love under (17.5) ne bi trebali stupiti u brak neka kaze sada ili neka ćuti zauvijek.

Ako neko zna razlog zbog cega moj tiket i Kevin Love under (17.5) ne bi trebali stupiti u brak neka kaze sada ili neka ćuti zauvijek.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
nema dovoljno ljubavi tugaston je napisao/la:Dobrodosao novi brate![]()

- NebeskaSila96
- Kontakt:
Dobrodošao prijatelju i da se lova uzima 

Onda će tiket da ga prevari sa Vučevićem underzgmiky je napisao/la:nema dovoljno ljubavi tugaston je napisao/la:Dobrodosao novi brate![]()
Ako neko zna razlog zbog cega moj tiket i Kevin Love under (17.5) ne bi trebali stupiti u brak neka kaze sada ili neka ćuti zauvijek.![]()

Moj gastone od te ljubavi nema ništa. 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pajdo te povrede su pravi folovi. Najjaca izvlakusa. Juce Halep izlazi sa zavojima oko koljena u najbitniji mec. I gubi 2:0, a samo set da uzme isla bi dalje. Kakva povreda kad sta niko ne zna. Tajac pajdo.KingJamesMVP je napisao/la:Sve više počinjem vjerovati u effenbergove priče, nije on ono namjerno promašivao
Ali sta meni jasno nije, koljeno to nije zajebancija. Meniskus, prednji, zadnji krizni lateralni patela 1000 stvari ima koje moze jos nacet i pogorsat ako igras pod bolovima! Zasto onda uopste igra? A trcala opet ko luda. Hmmmm...
Raonic prije neki mjesec uzima Harrisonu prvi set USO bio. Odmah na startu drugog povrijedjuje se, fola grimase quratz palac. Igra 3 seta jos da levat uzme 3:1.
Ima jos scena ali i ovo je dosta za razmisljanje. A sto se tice te kosarke ili npr. O/U ili hendikep gemova gdje bookie stavi granicu tu ce i biti 97% puta. Kako precizno, kristalna kugla ili sta. I onda vidis ako neko najuri s poenima ili u tenisu s gemovima po 2 brejka prednosti samo se naredjuje da ohanu. Odjednom neki preokreti, ne na jednom mecu nego na 16 meceva. Istog dana.
Ljudi imaju svoje cike na tribinama i igrace poslusnike i kad im zapne ljudi sprovode poso. Zato i imaju sedmicne plate po 30.000€
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pozz pajdo. Prvi savjet nemoj se kockat!adnanliv9 je napisao/la:Pozdrav braco kladionicariNovi sam ovdje. Poceo sam se kladiti preko bet-at-home pa me zanima da li je ko vrsio isplatu novca na bankovni racun, da li uzimaju proviziju i koliko? Naravno ako bi se skupilo kakve sice za isplate ahah.

Drugi savjet ako ces se kladiti ostavi se bet-at-home-a najgore kvote + spore aplikacije i mobilne i na pc. 100 puta mi je znalo zapet subotom i nedeljom kad je puno tekmi.
1-1 bome

Sto je najgore tiket mi bio u jakni, sad dodjem sa posla i nemam nista na racunu. Nit se mogu gradit, nit koji kuyac. Samo bleyi ko tele i cekaj cudogaston je napisao/la:
1-1 bome![]()
![]()

Edit 2:1

Ide to krmpotichu ko kap. Taj Fluminense vazda bude x. Extra sistem steta sto bar jos jedan ne uleti. Jednom sam jednog pajdu isto u Admiralu ovako vidio 9/11 ili je cak 9/10 bilo. I 9 proslo i samo ceko sahtar sevilju 1 bilo 2:2. Zao mi ga bi cojk vazda u nekim vnimago a sve ovako na sitno lovi i ulovi tu i tamo.
I vodi Sahtarci penal za sevilju koja je to pede.r.ska ekipa uvijek puse u gostima i tu nasli x. Sreca pa nas nekoliko mu dalo da se zagradi prije toga na sevilju sl. Go sta ces moras pomoc bratu u nevolji. Uspio je uzet oko 2500 ali ceko je bruku vise.
I vodi Sahtarci penal za sevilju koja je to pede.r.ska ekipa uvijek puse u gostima i tu nasli x. Sreca pa nas nekoliko mu dalo da se zagradi prije toga na sevilju sl. Go sta ces moras pomoc bratu u nevolji. Uspio je uzet oko 2500 ali ceko je bruku vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.