FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 12:09

NukeR je napisao/la:Ovo sto pojedinci pricaju je totalna glupost, lepo vam je covek rekao, u Srbiji su mediji okrenuti samo ka Partizanu i Crvenoj Zvezdi, evo danas igraju OFK Beograd i Spartak a treba da se ubijes da bi nasao nesto o njihovim mecevima a o Zvezdi i Partizanu pise se na sve strane 5 puta na dan...

Nemojte sad pogresno da shvatite ali ako ne obracaju paznju na OFK i Spartak, sigurno nece ni na Borac...
Dovoljno je pogledati sportske emisije , novine iz Srbije ili portale, danas gotovo da nema medija u Srbiji koji nije izdvojio posebno mjesto za Borac i dakle svugdje se oglašavaju mediji i simpatizeri iz Srbije sa punom podrškom za danas pa čak se posvećuje veća pažnja nego OFK i Spartaku.

Što se tiče stadiona vidim ponovo neke priče "rekla - kazala", toga smo se naslušali mnogo do prije 15 dana do kad nisu počeli rekonstrukciju i mislio sam da danas više nema ljudi koji razmišljaju na taj način ali vidim da ima ali ajd pričajte još 5-6 dana o tome čisto da imate tema a onda će i ovo malo preostalih radove biti gotovo i onda imate gotovo pola godine da pričate kako nema ništa od sjevera i juga a nakon toga ćemo doboti potpuno rekonstruisan stadion. Živjeli! :mrgreen:
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 15 jul 2010, 12:17

Ja ti kazem sta sam cuo svojim usima, znaci nije rekla kazala, a ti ako hoces meni vjeruj a ne moras, tvoja stvar. Ja se nadam da sam lupio glupost i da cemo pored svega igrati utakmicu kuci pa makar tamo i izgubili nedostiznim rezultatom. Ja i dalje vjerujem da ce sve biti gotovo, ali cuo sam sta sam cuo i prenjeo ovde. Shvati kako hoces...

P.S.
Nadam se da grijesim! :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2010, 12:24

sretno veceras borcu
da se ne obrukate kao mi
i da nam predstavite državu kako treba

iako mislim da nam je svima puša duša jer ce nas levati sutra suspendovati
zbog ovih lopova u savezu
jbga
vozdra
:D
Semper Fidelis

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 15 jul 2010, 12:32

Sretno vam večeras, nadam se da me nećete razočarat, igrao sam dvicu pa ako more odmah u 1. poluvremenu povest da se ne živciram puno :D

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 12:39

fixator je napisao/la:sretno veceras borcu
da se ne obrukate kao mi
i da nam predstavite državu kako treba

iako mislim da nam je svima puša duša jer ce nas levati sutra suspendovati
zbog ovih lopova u savezu
jbga
vozdra
Hvala svima na podršci! :D :D :D :D :D
Jel zbog statuta, ajd da i tebe obradujem usvojiće se taj statut bez brige preveliki je ulog u igri, vuće svako na svoju stranu do posljednjeg a kad vide da ne ide onda će popustiti i rješiti kompromisno jer UEFA je baš zakuruzila. Ali nešto mi je veoma zanimiljivo, čitam na vašoj stranici komentare nekih "stručnjaka" valjda su bivši igrači nemam pojma, a i vi navijači iz Federacije to volite često pominjati i izvlačiti se za neuspjehe reprezentacije ili klubova na taj fazon a to je - nisu rješena pitanja u savezu, lopovi tamo pa mi ne možemo igrati, treba prenijeti nadležnosti sa RS kako bi sve profunkcionisalo itd., mislim da ste u zabludi oni koji vam ne prave stadione i ne ulažu 1 KM u sport plasiraju takve priče, ko brani gradu Sarajevu ili kantonu ili šta već da uloži u sportsku infrastrukturu da pomogne želji finansijski da se pojača ili Vladi Federacije, ljudi niko im ne brani jednostavno nema volje da se to radi.
Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 15 jul 2010, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 12:42

Galion je napisao/la:Sretno vam večeras, nadam se da me nećete razočarat, igrao sam dvicu pa ako more odmah u 1. poluvremenu povest da se ne živciram puno :D
Proguta knedlu, pa što baš dvicu :D nama i x pa i poraz do dva gola razlike odgovara, stari za razliku od vas mi smo novi u Evropi bojim se da ćemo biti mnogo stegnuti ali sam ipak uvjeren u pozitivan rezultat ukupno nakon 2 meča

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jul 2010, 12:49

? 2 - ? je napisao/la:Proguta knedlu, pa što baš dvicu :D nama i x pa i poraz do dva gola razlike odgovara, stari za razliku od vas mi smo novi u Evropi bojim se da ćemo biti mnogo stegnuti ali sam ipak uvjeren u pozitivan rezultat ukupno nakon 2 meča
Ma daj malo optimizma, pa i protivnik vam nije nesto evropski iskusna ekipa, Posljednji put su u Evropi bili, mescini, davne 1965. godine.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 12:56

Nisam ja skeptik ali znaš kako je, uvijek treba pokušati biti realan koliko je moguće :D koliko god oni neiskusni bili, računajući i naše neiskustvo i velika očekivanja u Gradu i inače psihu, mentalitet ljudi sa ovih prostora i narvno njihov domaći teren mislim da će oni ipak slobodnije i bolje igrati ali kažem optimista sam po pitanju ukupnog prolaska :mrgreen:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 15 jul 2010, 12:58

sretno Borcu, očekujem pobjedu ili bar X ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 jul 2010, 13:04

0-1 za borac
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 15 jul 2010, 13:22

Igramo za klub, grad i Republiku Srpsku

Nogometaši Borca otputovali su u Švicarsku gdje će odigrati svoju prvu utakmicu drugog pretkola Lige Evrope, sretan put im je poželio Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske

Borac večeras igra prvu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv švicarske Lausanne.

Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske, poželio je sretan put i dobar rezultat igračima Borca. Istakao je da je Borac ponos Banjaluke i Republike Srpske i izrazio nadu da će grad na Vrbasu biti domaćin više od jedne evropske utakmice, prenosi Sportski žurnal.

“Želim vam sve najbolje, protiv Lausanne, da se vratite kao pobjednici. Pred vama je težak ispit, ali ne sumnjam da ga možete rješiti. Navijaću za vas” rekao je Dodik pred polazak igračima Borca.

Premijeru se zahvalio Stanoje Štrbac član Upravnog odbora FK Borac zadužen za sportski segment:

“Mnogo nam znači Vaša podrška, pred nama je veliki izazov, ali i obaveza. Igramo za klub, grad i Republiku Srpsku i želimo što duže da ostanemo u Evropi. Daćemo maksimum da se iz Švicarske vratimo uzdgnutih glava i ponosni”.

Očekuje se da će Borac u Švicarskoj imati podršku više od hiljadu navijača.

E to je ljubav! i navijanje! Pa sad vi vidite kolika je to podrska u jednoj stranoj zemlji s obzirom da kako kazu nema nekakvih interesovanja za Borac!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 jul 2010, 13:24

Željo je jedni do sada (možemo to reći) ispao i nadam se da će ostati na tome. Jesu najviše zaradili, to stoji ali su i prvi ispali. Ostali moraju proći do 3. kola da bi im se približili sa zaradom, pa se ja eto nadam da će svi zaraditi priubližno jednako alo ne i iviše od Želje :D
Sretno...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jul 2010, 13:25

A, za BiH ne igrate?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 15 jul 2010, 13:29

Nisu moje rijeci! Pise ko je to rekao pa pitaj njega za koga igra.
Ovdje je akcent bacen na ogromnu podrsku navijaca. Postoji info. da ce nasih biti vise na stadionu nego njih. Kazem vidjecemo!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 13:30

gollum je napisao/la:A, za BiH ne igrate?
Hahaha što pitaš jel odmah odustaješ od navijanja za nas, najbolji post :D :D :D ? Čovjek mrtav - ladan, a, za BiH ne igrate :D :D :D :D Jeste vidjeli natpise na majicama?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 13:39

Sretno Borcu veceras,iako su po kladama autsajderi mislim da to nije nimalo tako i da ce te dostojno predstaviti Banja Luku,RS,i celu BIH.I nadam se prolasku u narednu rundu takmicenja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jul 2010, 13:41

? 2 - ? je napisao/la:
gollum je napisao/la:A, za BiH ne igrate?
Hahaha što pitaš jel odmah odustaješ od navijanja za nas, najbolji post :D :D :D ? Čovjek mrtav - ladan, a, za BiH ne igrate :D :D :D :D Jeste vidjeli natpise na majicama?
Reci i meni sta je smijesno.
Ostat cu kod kuce, gledati utakmicu i navijati za vas, jer igra bosanskohercegovacki klub, igra za BiH i za nas koeficijent.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Borac!
Kontakt:

Post Postao/la Borac! » 15 jul 2010, 13:51

slika

$ јасно " за & све & " ¥! $ "!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2010, 13:54

Borac! je napisao/la:slika

$ јасно " за & све & " ¥! $ "!
Znamo mi to od 1995, tako da nam ne trebas objasnjavat. :mrgreen:

Ali sve dok u Uefinom zapisniku pise Borac (Bosna i Hercegovina) vi mozete da blejite u oblake.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 15 jul 2010, 14:00

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.