Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Daj nek prvo ide Troicki 2:2 da i ja hvatam po 1.8 Ferera, sta mislite momcovi Fener dobija Galatu 5+
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rekoh ja da uzima break španac
Hajmo potvrditi ovo

Hajmo potvrditi ovo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma ide Ferrer lagano
Ajmo lagano do seta Davide 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
U prvom 1, u drugom 4. jbgzgmiky je napisao/la:hoće bratko ide toAdebayor je napisao/la:Ajmo katrani još jedan gol do poluvremenaajmo al
Ove sam igrače izdvojio po statistici i sve pa vas pitam za mišljenje. Koji su po vama najsigurniji?

Ajmo Ferere Davide do 0:2 

Nullius in verba
arelinho koliko hoćeš igrača 

Calathes jest jedini pravi plej kod Panate, ali odbrana CZV na niskim igračima je strašna. Rajs 9 poena, B. Wanameker 11, Guler 4-5, dovoljno govori da se ni Calathes večeras neće naigrati, tako da to po meni nije neki izbor.arelinho je napisao/la:Ove sam igrače izdvojio po statistici i sve pa vas pitam za mišljenje. Koji su po vama najsigurniji?
Motum je već dobar izbor. Svaku je do sada bio u overu, očekuje se RnG i trebao bi da dođe do svojih poena.
Gudurić također igra dobro i puca od samopouzdanja, ali ja ekipu CZV ne diram jer nemaju nekog izrazitog skorera, svako utakmicu neko drugi se pokaže, još večeras će taj novi plej da igra, pa će biti ovi igrači malo rasterećeni,a i taj novi Walters voli da uzima poene, pitanje je samo minutaža.
Stratos protiv Zvezde baš loš samo 2 poena. Ali protiv Fenera je dobro odigrao prebacio je 10 poena. Večeras je Barca opet u problemima, tako da valjda može 2 trice pogodit i jedno polaganje i mislim da bi on trebao doći u taj over.
Zizis također do sada svaku bio u overu, ali nisam nikako gledao Bamberg ove sezone tako da ono ne bih aman komentarisao, ali lično sam ga na opuštenoj varijanti tiketa odigrao over.
I još ovaj derbi. Sinan ima popriličnu slobodu u redovima Galate prošli susret opalio čini mi se 11 trica kako sam upratio. Naveo sam već da jedino nije prošao protiv CZV, i večeras će uzeti dosta šuteva i njega imam i ja također over, ali ono što je bitno da prošle sezone u zadnjih 5 utakmica nije prebacio ovu marginu protiv Fenera, doduše jest tu bio Earl McColum koji je bio Tito, ali sad ga nema.
Ekpe Udoh njega ne bih komentarisao, večeras će se baš morat pobit sa Tyusom za neke koševe, jest da Fener ima samo ta 3 visoka kvalitetna igrača u vidu njega, Veselog i Antića, ali mene on lično ne privlači da ga igram večeras.
Od ovih svih ja bi izabrao Calathesa manje, Stratos više i Motum više. Ali sretno tebi kako god probereš.

Tako blizu, a tako daleko.
- branimir85
- Kontakt:
prepisao sam ih sve na mali ulog,da vidimo statistikuarelinho je napisao/la:Ove sam igrače izdvojio po statistici i sve pa vas pitam za mišljenje. Koji su po vama najsigurniji?

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Stone Island
- Kontakt:
Ako mogu da ti preporučim Westermanna iz Žalgirisa, preko 10 poena. Igraju protiv Maccabia, tu se očekuje i malo više koševa a on igra sasvim dovoljno da prebaci ovu granicu.
Uzeo na neki narodni pet igrača. NA 3 KM da se prati samo.zgmiky je napisao/la:arelinho koliko hoćeš igrača
@Civa
Ove sam odigrao na dva tiketa po 2 KM da ispratim. Drugi sam odigrao Motum,Gudurić,Stratos,Dixon i Daye na 3 KM.

@branimir85
Sretno. Odigrao sam ih po statistici sve. Broj šuteva i procenat šuta. Valjda ubodemo šta.
Hajde nek neko šta predloži od fubala. Twente 1 na prvu ovako. Borussiju pm3 ili 1 da se igra??
@Stone Island
Razmišljao sam on ili Motum i odlučio se za drugog jer uzima više šuteva od Lea.

Hajde Davide yebemu 

- NebeskaSila96
- Kontakt:
ma uzima to on,bilo je ocekivano da ce ovo ici u 3 seta
reko ja ide over jer igraju dva debila, david uzima na kraju
- forumasmahalas
- Kontakt:
Momciluke brateu kad ti bubreg usfali javi

Sad će i David, kad armija s foruma navija mora doći 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Ima i od mene koštanu srž, kao i još par braće sa temeforumasmahalas je napisao/la:Momciluke brateu kad ti bubreg usfali javi![]()

Hajde Ferrere

- NebeskaSila96
- Kontakt:
Predaj se Troicki izgubio si boj
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jes tema ozivjela, sta je ovo?
Sta malo NBA uradi od postenih ljudi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.