Ja bi radije da pobjedimo Orasje i izgubimo od Veleza nego obratno hahahdesetkamarakane je napisao/la:Kombinacija pobijediti velez i pobjediti n.travnik je extra na tabeli......
Pobjediti velez nula Orašje nula n.travnik loše
I ove ostale druge kombinacije a zašto to neće privući nova ulaganja i dobit ce opet pet igrača otkaz i nanovo treba nam što bolji plasman na polusezoni ako je u tri boda sudija sviraj kraj
NK Zvijezda Gradačac
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Jeste neki, pa morali ste se nekako zahvaliti ljudima. Ispostovali su vas prosle sezone, a i ove ce u maju ako treba. I sad kukate za bod 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Halal im vala, ako je neko zasluzio to su Banovici hahastudeni je napisao/la:Jeste neki, pa morali ste se nekako zahvaliti ljudima. Ispostovali su vas prosle sezone, a i ove ce u maju ako treba. I sad kukate za bod
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Zasluzili su oni i tri ljudine su to ali vise nama treba opet.ja sebi nemogu doc kakva dva zicera smo promasili oba se 3-4 metra u zadnjih 10 minuta
I jucer zalost na tribina oko 300 ljudi a u orasju ce nas bit oko 600-700 sigurno
I jucer zalost na tribina oko 300 ljudi a u orasju ce nas bit oko 600-700 sigurno

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svi u Orašje! !
Ja ne znam ko ima obraza reci bilo sta momcima, zalaganje i borba za svaku loptu se vidi, al jucer nije islo. Abid jucer fulio 2 zicera i odmah pojedinici ga pljuju, a momak skoro svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivo i bori se, jucer nije bio njegov dan i sta sad...Idemo dalje probat izvuc pozitivan rezultat u Orasju 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Ma morali smo banovicima dat bod , ljudi ce igrat za nas 100% i kad nam je najvise trebalo ljudi nas nisu napali u banovicima. Trebalo im je 3 dati jer iduce sezone ce i banovici i gosk 100% ako bude trebalo zapet za nas.
A ubjeđen sam da necemo izgubit u orasju.
A ubjeđen sam da necemo izgubit u orasju.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Nemojte iznositi gluposti, jucer je odigrana jedna fer i korektna utakmica gdje je doslo do podjele bodova. Nikakva dugovanja nikakvi dilovi nisu bili u pitanju tu sam garantujem, jer znam koliko su i jedni i drugi zeljeli pobjedu jucer. Mi se idemo vadit u Orasje pa sta nam bog da.
Mante lupetanja o pustanju bodova pa i Banovici prizeljkuju povratak u pl,kao i jos 4-5 ekipa,mi trebamo u sto vecem broju put Orasja i dat podrsku da se vratimo neporazeni .Bice to pravi derbi,ako ne i utakmica sezone.
Akobogda da buducnost osigura opstanak ne bi trebalo biti problema gore sledece polusezone....nadam se da ce se u orasje ici bez obiljezja i da cemo svi na natkrivenu tribinu,mislim da bi tako bilo bolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- bavariapivo
- Kontakt:
kakav vam je bio stanic igrac?
Evo ga Domininkovic vise nije presjednik federalnog saveza
U subotu svi u Orasje idemo im vratit milo za drago

Sehovic(sudija iz PL) sudi u Orasju
Svi preduslovi za jedan posten mec

Svi preduslovi za jedan posten mec

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ajde svii u Orasjeeeee

Ako bude ko prosle godine gdje se nasi usrase publike ko zadnje curice, te uz malu pomoc sudije i j.ebavanje piske nasim igracim sve od -do nama se nepise dobro. Moje misljenje da dole treba ici sto manje tzv navijaca, sa publikom su igraci pod pritiskom i kod prvog loseg poteza sa tribina idu pogrdne rijeci, naravno ne od red dragonsa vec od ostalih tj onih 300-400 trenera sto dodju iz gradacca.
Prosle godine su i zalsuzili psovke, jer su igrali ko curice. Usli su utakmicu tako mlako da ih je mahmurni Vidovic sam pobijedio. Sutra ocekujem da poginu za svaku loptu, pa nek i izgube nece biti smaka svijeta, dok ocekujem najmanje 500 do 70o nasih ljudi na oraskom stadionu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svi u Orašje
Svi su dobro došli
Izgovora nema
Svi su dobro došli
Izgovora nema
Kao prvo,konstatacija da je Orasje "dole" je jako cudno tumacenje geografije,a kao drugo sta mogu igraci koji igraju drugu ligu drzave u kojoj se igra jedan od najgorih fudbala na planeti ocekivati,da ih neko mazi i tetoshi,jer puno gore bi bilo da i tih 300-400 kakvi su takvi su ne dodju na ovakve sportske dogadjaje.
Pa eto neka za tebe bude gore, tamo, ovamo, desno i lijevo, al za mene ce uvijek biti dole, krajnje mjestasce na sjeveroistoku BiH koje je od gradacca i nize 50-ak metara. Al poenta uopste nije to vec krkanluk i k.urcenje koje nasi naprave dole naravno mislim na tribinama. Mi smo prosle godine dosli ko da smo osvojili ligu prvaka, mislim na navijace, dok su igraci izasli misleci da igraju sa mancesterom a ne orasijem.rasta1922 je napisao/la:Kao prvo,konstatacija da je Orasje "dole" je jako cudno tumacenje geografije,a kao drugo sta mogu igraci koji igraju drugu ligu drzave u kojoj se igra jedan od najgorih fudbala na planeti ocekivati,da ih neko mazi i tetoshi,jer puno gore bi bilo da i tih 300-400 kakvi su takvi su ne dodju na ovakve sportske dogadjaje.
Umal da zaboravim kao zadnje od mene nemoj s.rat zivota ti, ja sam nepismen ti si najpametnij i neka tako bude, poenta je da razumijes gdje i sa kim igramo.
Svi u Orašje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.