FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2016, 22:25

HeraklitMracni je napisao/la:ne stedi on , vec samo gleda koliko dobar moze biti , ja licno vjerujem da u slucaju osvojimo titulu da bi kesu ovaj odrijesiio ...
Otkako kese naplacuju, sumnjam da ova cicija uopste ima kesu, a kamol' da je odrijesi :rol:
1946~

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 okt 2016, 22:27

Sad je trenutno problem nastao, kad ''naši fičvirići'' imaju nekoga iznad sebe i nadgleda njihova rad.... I nema cile mile

Mora se krenuti od najmanjeg zrna do najvećeg raka u klubu, jer pita se ne jede od sredine.... (Faruk I, bord dir, direkt., ken, tan)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2016, 22:31

Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2016, 22:32

ThrillerHz je napisao/la:Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
Pa zabranili su joj na pocetku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2016, 22:34

MortemHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
Aha aha, a za koji odjel je zaduzena? Sta je opis njenog radnog mjesta?
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2016, 22:36

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Aha aha, a za koji odjel je zaduzena? Sta je opis njenog radnog mjesta?
Ona je generalni direktor, mjesto ispod Edisa Kusturice koji je predsjednik.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 27 okt 2016, 22:45

ThrillerHz je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste vi pali na pricu od kusturice , pa nije choo djaba dosao , nesto nije stimalo .... pa covjek dosao vidio da nesto nije uredu i kad je zavrnuo pipu onda ova ubleha nesto kuka ... neka ode kusturica i ostatak ekipe , choo ima godinu da vidimo na cemu smo , vise nece biti isprike ovaj ili onaj , navijaci su trazili i gledat cemo kako smo trazili.
slika
Kolika je ovo cicija i na obrvama stedi :rol:
:urnebes: legendo, što me nasmija.

Helem.

Ken Choo dolazi 19.12.2015.

Intervju Dine Selimovića od 31.12.2015.

http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... -avaz/2793
Da možete vratiti vrijeme, šta biste promijenili u 2015. godini. Je li bilo nekih grešaka?

Previše smo riskirali s oèekivanjima u Ligi prvaka i time smo izašli iz realnih okvira našeg budžeta, što sada pokušavamo ispraviti. Moramo priznati da smo ljetni prijelazni rok trebali odraditi bolje...
Šta očekujete od 2016. godine?

Očekujem da u 2016. godini klub postane nezavisan i samoodrživ. To možemo napraviti samo uspjehom u evropskim takmičenjima i sistematskim transferima igrača te razvojem mladih talenata iz naše Akademije.
Je li potreban dodatni komentar ovdje?
Nedavno je Selimović boravio u Kardifu. Direktor bordo kluba nam je otkrio detalje posjete.

Bio sam u radnoj posjeti u Kardifu. Nisam bio s Tanom, ali sam sjedio s njegovim najbližim saradnicima. Razgovarao sam s Kenom Čoom (Cho), novim članom Upravnog odbora FK Sarajevo, koji je prvi čovjek Tana kada su u pitanju njegovi fudbalski klubovi. Diskutirali smo o produbljavanju saradnje naša dva kluba, s akcentom u 2016. godini na saradnji naša dva omladinska pogona, odnosno dvije akademije.
Da ne bude da branim Kena. Očito je da ovdje ništa nije urađeno. Imam ja kritika i na račun druge strane ali će te kritike doći na red kad se prestane amnestirati domaća rukovodeća garnitura.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 okt 2016, 22:50

Locust :thumbup:

Choo računovođa klasični , tjeranje šamšpionske generacije nas je u crno zavilo + dovođenje Alispahića,Ikandea, Stepa i Barbe sa plafon platama(+ Benko) , ovo sada su posljedice toga fiskalne....a po Saidu vidimo da ništa od toga nismo naučili.....

Choo će odobriti svakog igrača za kojeg sportski segment kaže da treba i koji se može priuštiti, samo će ga malo morgen više ikad probiti budžet, neće dozvoliti da se prave dugovi OPET, nakon što nas je Tan riješio toga, stoga progledajte malo KO vam šta govori, razočaran Edis(bankar) što mu nije dozvoljeno da pravi dug u klubu??? ma nemoj me zajebavat.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 okt 2016, 22:58

Glupost je sto ima ovdje koji brane kusturicu a blate tana i ekipu , pa ljudi moji hocete profesionalnost i dobit ce te ... samo da se rijesimo bagre i da krenemo kako treba ..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 okt 2016, 23:01

Ako ode ova uprava, u novoj ne smije biti bosnjaka! Znaci strani ljudi, od domacih mogu Hrvati, Srbi, pripadnici ostalih u koje ulaze Romi, Jevreji, oni koji se izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci itd. Ali ako kaze da je bosnjOk braaaco, odmah sakama od kluba tjerati!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 27 okt 2016, 23:02

MortemHz je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.
nemam namjeru da ulazim u raspravu, ali to sto ti tvrdis jednostavno nije istina, izvini ali tako je.
citam forum u toku utakmice i primjetio sam da ste gotovo uvijek tu na forumu cak i kad sarajevo igra kuci, pogotovo ovi sto su
kao najglasniji. nebitno sad to, bez namjere da nekoga uvrijedim ali vecinom su na forumu simpatizeri nebitno odakle su, a izgleda
najvise je onih upravo iz sarajeva.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2016, 23:02

joker90 je napisao/la:Ako ode ova uprava, u novoj ne smije biti bosnjaka! Znaci strani ljudi, od domacih mogu Hrvati, Srbi, pripadnici ostalih u koje ulaze Romi, Jevreji, oni koji se izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci itd. Ali ako kaze da je bosnjOk braaaco, odmah sakama od kluba tjerati!!
:rol: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 okt 2016, 23:04

Pukovnik je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.
nemam namjeru da ulazim u raspravu, ali to sto ti tvrdis jednostavno nije istina, izvini ali tako je.
citam forum u toku utakmice i primjetio sam da ste gotovo uvijek tu na forumu cak i kad sarajevo igra kuci, pogotovo ovi sto su
kao najglasniji. nebitno sad to, bez namjere da nekoga uvrijedim ali vecinom su na forumu simpatizeri nebitno odakle su, a izgleda
najvise je onih upravo iz sarajeva.
Ima genije i mobilni internet, ja sam npr u utakmici kupa protiv Kozare sa Koseva slao slike skauta dok sam na stadionu bio. Cisto da naucis nesto novo, ako nisi znao do sada, moze se i ovo.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 okt 2016, 23:05

joker90 je napisao/la:Ako ode ova uprava, u novoj ne smije biti bosnjaka! Znaci strani ljudi, od domacih mogu Hrvati, Srbi, pripadnici ostalih u koje ulaze Romi, Jevreji, oni koji se izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci itd. Ali ako kaze da je bosnjOk braaaco, odmah sakama od kluba tjerati!!
100%
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
SARAJEVO

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 okt 2016, 23:05

Teorema po Jokeru. :urnebes:

Svi su Bošnjaci lopovi i prevaranti.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 okt 2016, 23:10

@Duška šta je sa onom finansijskom injekcijom što si spominjao :?: Vidiš da Kusturica govori da je Ken totalno zavrnuo slavine, da nas je naguzio i da radi njega nije usvojen budžet. Bio je onaj upravu GDJE NAM JE BUDŽET, a mi mu se smijali.
SRETAN BROJ - 1725

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 27 okt 2016, 23:20

joker90 je napisao/la:
Ima genije i mobilni internet, ja sam npr u utakmici kupa protiv Kozare sa Koseva slao slike skauta dok sam na stadionu bio. Cisto da naucis nesto novo, ako nisi znao do sada, moze se i ovo.. :lol:
da, kao sto kazes moderno doba. ipak sam za onu retro varijantu kada se na utakmice islo iz ljubavi i da bi se navijalo,
dok danas je to drugacije tipka se na mobitelu u toku utakmice, dopisuje se i slicno. djeluje poprilicno nastrano.
mislim da bi trebalo ponovo uvesti obavezno sluzenje vojnog roka.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 okt 2016, 23:23

ThrillerHz je napisao/la:Dajte nam Mamica, nek cijepa svake subote u Bosni kosulje! Nisam pratio, ali mi pade sad na pamet, da li uopste ovi ljudi iz uprave dolaze na nase utakmice/treninge da ih gledaju? Haj zanemarit cu to da Tan nmz prisustvovati svim utakmicama, ali makar na derbi da dodje ili neke bitne utakmice? Kakav je Ken po tom pitanju? Da li neki od njih znaju da je Sarajevo fudbalski klub a ne fabrika sportske opreme ili ko zna cega?
Jel moze neko potvrditi da Ken nikad nije bio na Koševu?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 okt 2016, 23:26

Ken će biti otjeran, vidjet ćete. Bord će ga shebati ni Tan mu neće pomoći.
SRETAN BROJ - 1725

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 27 okt 2016, 23:30

**** sagu mustafe i sultana sulejmena kako ovo ide kod nas :D choo mustafa , kusturica rustem pasha a tan sulejmen sultan , sve vam je jasno :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, SHZ82 i 20 gostiju.