Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I meni je ostavio solidan utisak, ali još nije zadovoljio apetite. Ima pripremne utakmice neka se dokazuje 

da meni je se svidio u utakmici protiv man.utd kada smo ih pobijedili 4:1 u gostima ni dossena mi nije bio los samo nam treba jos jedan napadac dobar i neko u odbrani ove sezone odbrana je izgledala jadno stvarno..OTNYS_YNWA je napisao/la:I meni je ostavio solidan utisak, ali još nije zadovoljio apetite. Ima pripremne utakmice neka se dokazuje
Riera nije prodat niti je još uvijek u planovima Roya.Roy je izjavio da je spreman popričati sa svakim igrače oko svoje budućnosti i da će onda tek vidjeti šta dalje.I dalje sam uvjeren da će Riera otići.
FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
reds je napisao/la:Mascherano preskup za Inter ?
Pa nek se opet žale na Beniteza i njegovu transfer politiku. Doveo je džuture igrača koje sada možemo prodati 2,3 puta više

- majestic24
- Kontakt:
Vi cete biti konkurenti za titulu ove sezone,vidjet cete. Hodgson je pravi engleski trener i covjek zna kako igrati u Premiershipu. Ma pustite vi to sta se City pojacava,to neznaci nista. Real je prosle godine potrosio 300 mill pa popusio. Nemate vi los tim,naprotiv. Reina - Skrtel -Johnson -Mascherano -Gerrard -Kuyt -Aquillani -Torres. Pa nemogu svi biti igraci vrh poput ovih gore,a oni to def jesu. Treba vam par solidnih pojacanja za klupe,jednog malo boljeg lijevog beka i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Liverpool defender Emiliano Insua is expected to join Fiorentina over the next 48 hours after the clubs agreed on a £5million fee.
Ko treba da se proda samo nek sto prije ide da dobijemo pare da mozemo dovoditi zamjene i uigravat se..
Ko treba da se proda samo nek sto prije ide da dobijemo pare da mozemo dovoditi zamjene i uigravat se..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Evo sad citam na jednoj stranici da je Hodgson poslao ponudu u iznosu od 15 mil za Ardu! Eto dobrih vijesti !:-D
Evo vam link:
http://malosutra.com/arda-kad-navrbi-rodi-grozdje-turan
Evo vam link:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ako je ovo istina onda stvarno ne znam sta reci, **** im sve po spisku, pa prodaju jedinog lijevog beka u ekipi, tacnije u klubu, i to igraca koji je prosao akademiju Liverpoolu, brojit ce se kao domaci igrac, prije 7 mjeseci smo imali 3 lijeva beka, a sad je moguce da nemamo ni jednogTorres Da Killa.!. je napisao/la:Liverpool defender Emiliano Insua is expected to join Fiorentina over the next 48 hours after the clubs agreed on a £5million fee.
Hicks, Gillett, Purslow & Broughton **** iz Liverpoola
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
e vidis,onda je jos goreYNWA je napisao/la:
samo pacheco i mozda kelly imaju buducnost u Liverpoolu, plessis odlazi vec ovaj prelazni rok, spearing i darby ostaju samo zbog pravila, oni nemaju kvalitet da bi igrali za Liverpool
Krisztian Nemeth wants to stay at Liverpool - despite being targeted by Leece.
Nemeth spent last season on loan at AEK Athens and has been omitted by Roy Hodgson from Liverpool's pre-season training camp in Switzerland.
Leece have tabled a £2million bid, but the Hungarian's agent, Tibor Pataky, claims the 21-year-old still feels he can make it at Anfield.
"Krisztian has a very clear opinion - he wants to stay as a Liverpool player," said Pataky. "His wish is to be successful as a Liverpool player, if Liverpool will give him a chance to fight.
"For now he is back at Melwood. He is working hard and looking forward. If he feels he will get a chance to make the jump into the first team, he will do everything he can to do so. But if not, then he is happy to go for maybe half a season to another club on loan."
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 15 jul 2010, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pa ne mogu da vjerujem !
Ostajemo bez lijevog beka.Onda ćemo vjerovatno dovesti 2 igrača na toj poziciji.
Ostajemo bez lijevog beka.Onda ćemo vjerovatno dovesti 2 igrača na toj poziciji.

FK Pjetlovi
ja gluposti... momak je igrao solidno citavu sezonu i napredovace jos i ako se ne varam vodi se i kago HG igrac... ne kontam ovu logiku prodaje igraca nikako...YNWA je napisao/la:ako je ovo istina onda stvarno ne znam sta reci, **** im sve po spisku, pa prodaju jedinog lijevog beka u ekipi, tacnije u klubu, i to igraca koji je prosao akademiju Liverpoolu, brojit ce se kao domaci igrac, prije 7 mjeseci smo imali 3 lijeva beka, a sad je moguce da nemamo ni jednogTorres Da Killa.!. je napisao/la:Liverpool defender Emiliano Insua is expected to join Fiorentina over the next 48 hours after the clubs agreed on a £5million fee.
Hicks, Gillett, Purslow & Broughton **** iz Liverpoola
You are someone else I am still right here
Momak ima potencijala sigurno,stvarno mi nije ovo jasno !
Valjda je Roy već obezbjedio dolazak nekog igrača.
I ovih 5.5. miliona je malo za Insu.
@ackeey Za njega traže 20 miliona €.

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Zasto bi insua krenuo na pripreme jucer kad su mu ugovorili transfer...glupost 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
I to što kažeš !reds_forever je napisao/la:Zasto bi insua krenuo na pripreme jucer kad su mu ugovorili transfer...glupost

FK Pjetlovi
reds je napisao/la:Momak ima potencijala sigurno,stvarno mi nije ovo jasno !
Ma znam, samo se salim, nije mi ovo nikako jasno, prodati jedinog lijevog beka... Svasta...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Od sreće nisam ni pročitao bar 2 riječi link već odmah kliknemStivi_Dzi je napisao/la:Evo sad citam na jednoj stranici da je Hodgson poslao ponudu u iznosu od 15 mil za Ardu! Eto dobrih vijesti !:-D
Evo vam link:

Što se tiče Insue, sigurno da mu treba još vremena. Jedva čekam da dođe neko drugi. Ima talenta ali nikako nije dovoljno... Ne treba ići ali zavisno kakvog beka dovedemo, neće se puno naigrati sigurno.

Benfica poslala ponudu za Plessisa u iznosu od 600.000 !
Pa sta mislite, imali sta od njega ?
Pa sta mislite, imali sta od njega ?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka ide. Ne treba nam zaista 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.