Otkako kese naplacuju, sumnjam da ova cicija uopste ima kesu, a kamol' da je odrijesiHeraklitMracni je napisao/la:ne stedi on , vec samo gleda koliko dobar moze biti , ja licno vjerujem da u slucaju osvojimo titulu da bi kesu ovaj odrijesiio ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otkako kese naplacuju, sumnjam da ova cicija uopste ima kesu, a kamol' da je odrijesiHeraklitMracni je napisao/la:ne stedi on , vec samo gleda koliko dobar moze biti , ja licno vjerujem da u slucaju osvojimo titulu da bi kesu ovaj odrijesiio ...
Pa zabranili su joj na pocetku.ThrillerHz je napisao/la:Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
Aha aha, a za koji odjel je zaduzena? Sta je opis njenog radnog mjesta?MortemHz je napisao/la:Pa zabranili su joj na pocetku.ThrillerHz je napisao/la:Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
Ona je generalni direktor, mjesto ispod Edisa Kusturice koji je predsjednik.ThrillerHz je napisao/la:Aha aha, a za koji odjel je zaduzena? Sta je opis njenog radnog mjesta?MortemHz je napisao/la:Pa zabranili su joj na pocetku.ThrillerHz je napisao/la:Sta ona Sabina radi na kraju u nasem klubu? Ne vidim da se ikako eksponira?
ThrillerHz je napisao/la:Kolika je ovo cicija i na obrvama stediHeraklitMracni je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste vi pali na pricu od kusturice , pa nije choo djaba dosao , nesto nije stimalo .... pa covjek dosao vidio da nesto nije uredu i kad je zavrnuo pipu onda ova ubleha nesto kuka ... neka ode kusturica i ostatak ekipe , choo ima godinu da vidimo na cemu smo , vise nece biti isprike ovaj ili onaj , navijaci su trazili i gledat cemo kako smo trazili.
Da možete vratiti vrijeme, šta biste promijenili u 2015. godini. Je li bilo nekih grešaka?
Previše smo riskirali s oèekivanjima u Ligi prvaka i time smo izašli iz realnih okvira našeg budžeta, što sada pokušavamo ispraviti. Moramo priznati da smo ljetni prijelazni rok trebali odraditi bolje...
Je li potreban dodatni komentar ovdje?Šta očekujete od 2016. godine?
Očekujem da u 2016. godini klub postane nezavisan i samoodrživ. To možemo napraviti samo uspjehom u evropskim takmičenjima i sistematskim transferima igrača te razvojem mladih talenata iz naše Akademije.
Da ne bude da branim Kena. Očito je da ovdje ništa nije urađeno. Imam ja kritika i na račun druge strane ali će te kritike doći na red kad se prestane amnestirati domaća rukovodeća garnitura.Nedavno je Selimović boravio u Kardifu. Direktor bordo kluba nam je otkrio detalje posjete.
Bio sam u radnoj posjeti u Kardifu. Nisam bio s Tanom, ali sam sjedio s njegovim najbližim saradnicima. Razgovarao sam s Kenom Čoom (Cho), novim članom Upravnog odbora FK Sarajevo, koji je prvi čovjek Tana kada su u pitanju njegovi fudbalski klubovi. Diskutirali smo o produbljavanju saradnje naša dva kluba, s akcentom u 2016. godini na saradnji naša dva omladinska pogona, odnosno dvije akademije.
nemam namjeru da ulazim u raspravu, ali to sto ti tvrdis jednostavno nije istina, izvini ali tako je.MortemHz je napisao/la:Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
joker90 je napisao/la:Ako ode ova uprava, u novoj ne smije biti bosnjaka! Znaci strani ljudi, od domacih mogu Hrvati, Srbi, pripadnici ostalih u koje ulaze Romi, Jevreji, oni koji se izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci itd. Ali ako kaze da je bosnjOk braaaco, odmah sakama od kluba tjerati!!
Ima genije i mobilni internet, ja sam npr u utakmici kupa protiv Kozare sa Koseva slao slike skauta dok sam na stadionu bio. Cisto da naucis nesto novo, ako nisi znao do sada, moze se i ovo..Pukovnik je napisao/la:nemam namjeru da ulazim u raspravu, ali to sto ti tvrdis jednostavno nije istina, izvini ali tako je.MortemHz je napisao/la:Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
citam forum u toku utakmice i primjetio sam da ste gotovo uvijek tu na forumu cak i kad sarajevo igra kuci, pogotovo ovi sto su
kao najglasniji. nebitno sad to, bez namjere da nekoga uvrijedim ali vecinom su na forumu simpatizeri nebitno odakle su, a izgleda
najvise je onih upravo iz sarajeva.
100%joker90 je napisao/la:Ako ode ova uprava, u novoj ne smije biti bosnjaka! Znaci strani ljudi, od domacih mogu Hrvati, Srbi, pripadnici ostalih u koje ulaze Romi, Jevreji, oni koji se izjasnjavaju kao Bosanci i Hercegovci itd. Ali ako kaze da je bosnjOk braaaco, odmah sakama od kluba tjerati!!
da, kao sto kazes moderno doba. ipak sam za onu retro varijantu kada se na utakmice islo iz ljubavi i da bi se navijalo,joker90 je napisao/la:
Ima genije i mobilni internet, ja sam npr u utakmici kupa protiv Kozare sa Koseva slao slike skauta dok sam na stadionu bio. Cisto da naucis nesto novo, ako nisi znao do sada, moze se i ovo..
Jel moze neko potvrditi da Ken nikad nije bio na Koševu?ThrillerHz je napisao/la:Dajte nam Mamica, nek cijepa svake subote u Bosni kosulje! Nisam pratio, ali mi pade sad na pamet, da li uopste ovi ljudi iz uprave dolaze na nase utakmice/treninge da ih gledaju? Haj zanemarit cu to da Tan nmz prisustvovati svim utakmicama, ali makar na derbi da dodje ili neke bitne utakmice? Kakav je Ken po tom pitanju? Da li neki od njih znaju da je Sarajevo fudbalski klub a ne fabrika sportske opreme ili ko zna cega?
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, rimljanin90 i 39 gostiju.