FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2016, 19:53

FrancescoTotti je napisao/la:A kusturica ko pravi bosnjo cisti obraz preko kena ... :puke:
KEN NIJE BIO TU OD SAMOG POCETKA !!!

Ko povjeruje ovom olosu kusti il je paglu ko qurac il radi u njihovom interesu.
Brate niko Kustu kao kustu ne brani, svi su krivi, i ako istinu govori, kriv je sto je sutio do sad, ako laze, njemu na dusu, ali klub ne smijemo prepustiti azijatima. Ja da se pitam sve bi ih otjerao, ali opet nam niko ne garantuje da ce doci bolji ljudi. Mozda sam lud, ali upoznao sam dosta stranaca i znam kakva su ****, mozda smo mi bosanci ****, ali su oni veca vjeruj.
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 okt 2016, 19:56

Pored onakvog majstora Rustemovica, vi pricate o tamo nekom kinezu :crazy:
SARAJEVO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2016, 19:56

Bravo, ja ti kazem da su sve ovi nasi krivi, ti vjeruj ne vjeruj - libo me taki.

Usput kad se opet cujes sa haverom pitaj ga sta bi od smjernica kojim je klub trebao ici, i koje su bile osnov svega ovoga? Po tom projektu je prodajom 30% "dionica" bilo dovoljno da klub stane na noge i bude samoodrziv. Tan je kupio preko 90%, plus dodatne finansijske injekcije, plus trasferi?
Gdje se skrenulo s puta?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 27 okt 2016, 20:03

pasica je napisao/la:Bravo, ja ti kazem da su sve ovi nasi krivi, ti vjeruj ne vjeruj - libo me taki.

Usput kad se opet cujes sa haverom pitaj ga sta bi od smjernica kojim je klub trebao ici, i koje su bile osnov svega ovoga? Po tom projektu je prodajom 30% "dionica" bilo dovoljno da klub stane na noge i bude samoodrziv. Tan je kupio preko 90%, plus dodatne finansijske injekcije, plus trasferi?
Gdje se skrenulo s puta?

Ja cu te pitati sta bi od saradnje sa kardifom i silnim obecanjima a nasim svrsavanjima na igrace koji u kardifu sjede na klupi.Taj Ken je glavni i u Kardifu i Kotrijku...sto nesto ne uradi (hoce , vidim) Ja cu te pitati sto se Kamp ne zavrsi...Klub to ne moze sam , fali jos milion eura...ko je po nekom ugovoru krcu-palcu duzan to zavrsiti. Kusta...KO ???
Vjeruj ti sta hoces ali uskoro ces jos cuti , vidjeti..sve na papiru , znaci ne moze biti ubleha. Do tada da stanemo sa ovom prepiskom ...dok se ne oglase ponovo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2016, 20:09

Nemam ja brate sta cuti. Ja prije nego pocnem slusati, prvo obratim paznju na to ko govori. Sve sto oni kazu, ne pije vode i tu se sve zavrsava.
Ta pitanja su potpuno nebitna, izradili ili ne, nije bitno. Zasto cekati da ti sve neko drugi rijesi? Od "azijata" (kako ih sad nazivate) se dobilo vise nego dovljno da se orginalni projekat sprovede u djelo, al zinule guzice, bosnjo klasika.

Te saradnje i to su samo bonus, nikako nesto na sto se neko iole ozbiljan treba oslanjati.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 20:14

pasica je napisao/la:Nemam ja brate sta cuti. Ja prije nego pocnem slusati, prvo obratim paznju na to ko govori. Sve sto oni kazu, ne pije vode i tu se sve zavrsava.
Ta pitanja su potpuno nebitna, izradili ili ne, nije bitno. Zasto cekati da ti sve neko drugi rijesi? Od "azijata" (kako ih sad nazivate) se dobilo vise nego dovljno da se orginalni projekat sprovede u djelo, al zinule guzice, bosnjo klasika.

Te saradnje i to su samo bonus, nikako nesto na sto se neko iole ozbiljan treba oslanjati.
Klasika brate, voda se dize polako pa misevi pocinju da cvile i bjeze ;) fuj kako mi se gade mamu im yebem u pi4ku!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 okt 2016, 20:16

streetstyle je napisao/la:
pasica je napisao/la:Bravo, ja ti kazem da su sve ovi nasi krivi, ti vjeruj ne vjeruj - libo me taki.

Gdje se skrenulo s puta?

Ja cu te pitati sta bi od saradnje sa kardifom i silnim obecanjima a nasim svrsavanjima na igrace koji u kardifu sjede na klupi.Taj Ken je glavni i u Kardifu i Kotrijku...sto nesto ne uradi (hoce , vidim) Ja cu te pitati sto se Kamp ne zavrsi...Klub to ne moze sam , fali jos milion eura...ko je po nekom ugovoru krcu-palcu duzan to zavrsiti. Kusta...KO ???
Vjeruj ti sta hoces ali uskoro ces jos cuti , vidjeti..sve na papiru , znaci ne moze biti ubleha. Do tada da stanemo sa ovom prepiskom ...dok se ne oglase ponovo
Saradnja sa Kardifom se nije spominjala u tim kontekstima,Tan je htjeo da posudi nama prvog strijelca belgijske lige a lik nije zelio da cuje za tu soluciju i oz Kardifa ode u Belgiji

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 27 okt 2016, 20:19

pasica je napisao/la:Nemam ja brate sta cuti. Ja prije nego pocnem slusati, prvo obratim paznju na to ko govori. Sve sto oni kazu, ne pije vode i tu se sve zavrsava.

Niko ne tovari Tana (bar ja NE). Njemu hvala do neba. Ipak, onaj koji je nas patron ...nije za nas...htio ti to priznati ili ne. Od njegovog dolaska i Kardif je u curku...koincidencija , sta li...?? Opet ponavljam , neka svi odu iz Uprave ...ali sklonite ovog debila. Dovedite koga hocete (vi ste vlasnici) ali opet nedajte ovom imbecilu da zajebaje novu upravu koju ce te instalirati
Saradnja o kojoj pricas je za nas bingo ili bi bila da je bilo. Mi smo mali klub , klub koji je tek ustao "na koljena". Koliko se sjecam ta saradnja je najavljivana od strane Tana .

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 20:21

stritstyle pricas isto kusta yebo te on. Al doslovno istu retoriku imate!!!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 27 okt 2016, 20:23

FrancescoTotti je napisao/la:stritstyle pricas isto kusta yebo te on. Al doslovno istu retoriku imate!!!

totti yebo te dzeko , nisam on..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2016, 20:27

Ne mogu da vjerujem da igramo u 1 u nedjelju. Posjeta - 1K.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 20:29

streetstyle je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:stritstyle pricas isto kusta yebo te on. Al doslovno istu retoriku imate!!!

totti yebo te dzeko , nisam on..
Nisam rekao da si on vec da doslovno pricas kao on ovih dana. Ono "respekt za Tana, paljba po ken choou".
Imamo oci.

A vrli predsjednik se odjednom pojavljuje u svakoj novini... sta bi sa 'silencio stampom'? I to na 70. rodjendan kluba, bez cestitke naravno.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 27 okt 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 okt 2016, 20:29

@FrancescoTotti
Za forumu je zabranjeno psovati, to valjda znaš. @admin vas je već upozoravao. Svoje mišljenje, kritiku možeš iskazati na mnogo načina bez psovki, kao što kolega @septerra uradi. Ako to nisi sposoban bolje ti je da ne pišeš ništa, jer kršiš pravila foruma, i ti i svi oni koji slično pišu.

Mislim da bi se sve moglo znati za koji dan, ili odlazi Uprava ili se Ken Cho distancira od kluba, bar je takvo pismo otišlo sir Tanu. To je bio kao neki uslov od ljudi ovdje, jer po njima je da ovako nešto ne funkcionira, a već smo to primjetili.
Meni je logičan ishod da Tan da povjerenje svom čovjeku a da Kusturica i co. odstupe kako su i najavili, ali onda se postavlja pitanje ko će angažovati nove ljude i ko će oni biti. Ja nekako više vjerujem domaćim snagama nego strancima, a nadati se da će Ken vršiti dobru selekciju ljudi i neće slušati razne "glasnike" koji mu za rad svojih interesa nešto šapuću.

Nakon određenih informacija, nekoliko puta ovih dana postavljam sebi pitanje: Jesmo li bili fer prema Ibrakoviću?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 okt 2016, 20:33

ThrillerHz je napisao/la:
Lik je napisao/la:Nešto tu nije uredu, kao Ken ih haba oni šute mjesecima i kao spremni su dati ostavke, ali ih ne daju.
Nije Ken dovodio pojačanja - promašaje i otpuštao ih uz otpremnine. Možda ih je i udario iza ušiju malo kad je vidio da su debili totalni pa sad oni ko kujice cvile. Svi ostavke majku vam lopovsku.
Ti vjerujes da Tan nije isto imao svoj dio u tom stalnom tjeranju i dovodjenju igraca? Nije ti sumnjivo da je tako prao pare? Nije sumnjivo da je namjestao utakmice? Nasi su mozda sutili jer su tu oni manjina, obicne marionete, koje sada kada su svijesni da sve ode u ku.rac pokusavaju iznositi mutne radnje koje su se desavale iza zavjesa? Mozda je potez ocajnika, ali ja im vjerujem, jer nisu ti Malezijci ni toliko zlatni koliko glupi bosnjo vjeruje. Kardif su upropastili, valjda smo mi sad na redu!
Naravno, da je imao... Nije se smirio dok Krle nije otišao u Koreju i Ahmet nije došao kod nas. Kakvo crno pranje para, šta je mogao oprati par miliona naspram milijarde koju ima :roll: :roll: Naši su šutili ne zbog toga što su bili manjina već što su i oni imali udjela ili klepali lovu. Sad kad je presušila pipa nešto se javljaju. Ja im ne vjerujem jer su politički aktivni, a politika je kurava. Puno ih nešto i zdušno braniš jesul ti rod ? Ne kažem možda da nisu upravu, al onda nek i dokažu to i nek fino otvore karte.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 okt 2016, 20:33

Od 19.12.2015 kad je imenovan taj Ken, pa do sada..
Prije tog datuma, uzeli smo kup, igrali s Borusijom, osvojili titulu, dobili zelju na grbavici... imali jednu od najjacih ekipa..

Jbga, usporediti kad su klub vodili nasi ljudi, i od kad nas vodi stranac..

Nas ako stranac preuzme i diktira kako on zeli, mi smo izgubili klub.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 27 okt 2016, 20:34

hilmo je napisao/la:@FrancescoTotti
Za forumu je zabranjeno psovati, to valjda znaš. @admin vas je već upozoravao. Svoje mišljenje, kritiku možeš iskazati na mnogo načina bez psovki, kao što kolega @septerra uradi. Ako to nisi sposoban bolje ti je da ne pišeš ništa, jer kršiš pravila foruma, i ti i svi oni koji slično pišu.

Mislim da bi se sve moglo znati za koji dan, ili odlazi Uprava ili se Ken Cho distancira od kluba, bar je takvo pismo otišlo sir Tanu. To je bio kao neki uslov od ljudi ovdje, jer po njima je da ovako nešto ne funkcionira, a već smo to primjetili.
Meni je logičan ishod da Tan da povjerenje svom čovjeku a da Kusturica i co. odstupe kako su i najavili, ali onda se postavlja pitanje ko će angažovati nove ljude i ko će oni biti. Ja nekako više vjerujem domaćim snagama nego strancima, a nadati se da će Ken vršiti dobru selekciju ljudi i neće slušati razne "glasnike" koji mu za rad svojih interesa nešto šapuću.

Nakon određenih informacija, nekoliko puta ovih dana postavljam sebi pitanje: Jesmo li bili fer prema Ibrakoviću?

sta mislis ko je dao pedalu Ibraka dabri

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 20:35

ZASTO JE DOSAO KEN ?

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 27 okt 2016, 20:37

hilmo , pa zar treba raspravljati o tome ko ce postaviti nove ljude...pa nece Sarajevska parohija ili IVZ

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2016, 20:41

Ne vrijedi, ovo isto da s onim pokojnim majklom vodis diskusiju, ti jedno, on drugo.

Investiciju i investitora smo dobili na osnovu projekta koji je prezentovan, neka vrsta "biznis plana". Pare koje su usle u klub bile dovljne da se taj plan 3 puta sprovede u djelo. Zasto se nisu drzali tog plana?
Kakav Ken ba? Lik je dosao kad se vec debelo odstupilo. Zadnji prelazni rok? Ko je dovodio igrace? Ken? Rok prije toga, Ken?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 20:41

Zip je napisao/la:Od 19.12.2015 kad je imenovan taj Ken, pa do sada..
Prije tog datuma, uzeli smo kup, igrali s Borusijom, osvojili titulu, dobili zelju na grbavici... imali jednu od najjacih ekipa..

Jbga, usporediti kad su klub vodili nasi ljudi, i od kad nas vodi stranac..

Nas ako stranac preuzme i diktira kako on zeli, mi smo izgubili klub.
Prije nego je dosao Ken.
Fudbalski klub Sarajevo završio je sezonu 2015/2016 na 4. mjestu BH Telekom Premijer lige, bez plasmana u evropska nogometna takmičenja, uz ispadanje iz Kupa BiH porazima od tuzlanske Slobode u četvrtfinalnim utakmicama, ukupnim rezultatom 1:5. U ovoj sezoni FK Sarajevo osvojilo je 57 bodova – 18 pobjeda, tri remija i 9 poraza. Mjereno standardima kluba kakav je Sarajevo bila je to neuspješna sezona. Možda čak i jedna od najlošijih u poslijeratnom periodu.

KOME VI PROSIPATE SUPLJU BOLAN?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 27 gostiju.