Ova opcija za kup i nije tako losa.fico je napisao/la:Slavicemo duplu krunu ove godine!High je napisao/la:Osvajamo li Ligu za opstanak?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova opcija za kup i nije tako losa.fico je napisao/la:Slavicemo duplu krunu ove godine!High je napisao/la:Osvajamo li Ligu za opstanak?
Problem je u pritisku, ali ne onih hiljadu navijača na tribinama, nego pritisku mahale i ostatka navijača kojem se **** u upravi i na klupi povinuju da prikriju svoje nedostatke i skinu pritisak sa svojih leđa.fico je napisao/la:Ako im smeta pritisak hiljadu navijaca, onda oni nisu profesionalci.pitic je napisao/la:Svi daju golove, ali tek kada odu iz Sarajeva. Komazec, Harba itd. Valjda pritisak kao što kaže Bilbija ko će mu znati
Ti vjerujes da Tan nije isto imao svoj dio u tom stalnom tjeranju i dovodjenju igraca? Nije ti sumnjivo da je tako prao pare? Nije sumnjivo da je namjestao utakmice? Nasi su mozda sutili jer su tu oni manjina, obicne marionete, koje sada kada su svijesni da sve ode u ku.rac pokusavaju iznositi mutne radnje koje su se desavale iza zavjesa? Mozda je potez ocajnika, ali ja im vjerujem, jer nisu ti Malezijci ni toliko zlatni koliko glupi bosnjo vjeruje. Kardif su upropastili, valjda smo mi sad na redu!Lik je napisao/la:Nešto tu nije uredu, kao Ken ih haba oni šute mjesecima i kao spremni su dati ostavke, ali ih ne daju.
Nije Ken dovodio pojačanja - promašaje i otpuštao ih uz otpremnine. Možda ih je i udario iza ušiju malo kad je vidio da su debili totalni pa sad oni ko kujice cvile. Svi ostavke majku vam lopovsku.
Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
!!!MortemHz je napisao/la:Jesi li ti svjestan da odavde svi idu na utakmice? Ko je iz Sarajeva i ko trenutno zivi ovdje uvijek ide na utakmice, izuzetak su momci koji nisu odavde i koji isto tako pisu po forumu kao mi. Ti si simpatizer jer ti dolazis na ''velike'' utakmice i nikad vise, zadnja ti je bila prije vise od dvije godine i mene bi iskreno bilo stid reci nekome da je simpatizer na ovom forumu jer ljudi idu odavde, mislim da si izabrao pogresan forum, temu, sta god.Pukovnik je napisao/la:navijaci su na stadionu dok su svi ostali simpatizeri. za sebe kazem da sam simpatizer jer ne idem na utakmice,
zadnja protiv borusije, ali zato ne kakim po drustvenim mrezama kao sto to rade uglavnom simpatizeri, primjer je ovaj forum.
Brate hvala Bogu da imas cinjenice i iznosis ih ne bi li pojedincima objasnio ko je zapravo taj Ken, a tek Tan... Nadam se da ce otvoriti oci i jedva cekam da vidim kako ce se ovo sve zavrsiti, strah me da kustirica i ostatak daju ostavke, jer tek onda ce da nastane haos kad bude u upravi 10 Kenova...streetstyle je napisao/la:Najsvjeziji primjer (koji sam provjerio i ispostavilo se da je tacan) je taj da Ken nije htio odobriti ni pravljenje tribine u Kampu. Projekat je zavrsen Edisovim angazovanjem preko Sirbegovica i one druge firme sto je radila zemljane radove (sve ukupno je 60 000 KM)...nesto je klub platio , nesto je sponzorstvo Sirbegovica...i 5000 od Cimija.Kada je sve krenulo , Ken je trazio da se obustavi jer on nije odobrio. Obzirom da tu nema njegovih tj Tanovih para , nekako se preslo preko toga (sa njegove strane)i projekat je u zavrsnoj fazi. tada je Board direktora rekao da ce se oglasiti...i eto tako je krenulo. Iskoristili su onih 15 navijackih pitanja i krenuli iznositi sve ostalo.Haver mi kaze da ce iznijeti jos vise o tom famoznom kenu i njegovim odlukama (npr ne dovodjenje Alivodica i jos nekih igraca) i da je ovo tek pocetak
FrancescoTotti je napisao/la:A kusturica ko pravi bosnjo cisti obraz preko kena ...![]()
KEN NIJE BIO TU OD SAMOG POCETKA !!!
Ko povjeruje ovom olosu kusti il je paglu ko qurac il radi u njihovom interesu.