Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

gaston
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la gaston » 27 okt 2016, 04:20

NebeskaSila96 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Ma i otjerat ce nas u grob čamuge (i naš bijelac :mrgreen: )
AL cuj Hibert 14 poena ovi nasi ne mogu meda :urnebes:
Evo gledam i psujem :urnebes:

Mirzete bolan 3/11 0/4 za 3p :facepalm:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 okt 2016, 04:20

Sto li sam ja Sarica bogalja igro veze nemam hahaha e **** ja sebi sve glupo
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 okt 2016, 04:54

Kemba i George mamicu vam, na 2 listica po jedan padam.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 27 okt 2016, 08:53

E moj Vučeviću karino ofucana...
Tako blizu, a tako daleko.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 okt 2016, 09:48

slika

:puke: :puke: :puke:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 okt 2016, 09:57

E moj saricu igras skoro 30 minuta i **** sut 2-12 i jos vucevic na granici osta :puke:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 okt 2016, 09:58

Griffin vam je u premieru na 18,5. Iskoristite to dok nisu promijenili. :) :) :) :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2016, 10:52

Lakoste je napisao/la:Griffin vam je u premieru na 18,5. Iskoristite to dok nisu promijenili. :) :) :) :)
Sa kojim parovima bi to uvezao?

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 27 okt 2016, 12:24

Imal gdje ova Azerbejdzanska liga da se prati ?? interesuje me jedna utakmica kako igraju

FK Sahdag Qusar v Energetik Mingechevir

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 okt 2016, 12:25

arelinho je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Griffin vam je u premieru na 18,5. Iskoristite to dok nisu promijenili. :) :) :) :)
Evo digose ga cigani na 21,5.

Ma uvezao sam ja to sa Butler over, Chicago 1 i Cousins under :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2016, 12:36

Lakoste je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Evo digose ga cigani na 21,5.

Ma uvezao sam ja to sa Butler over, Chicago 1 i Cousins under :)
Uspio sam i ja uvezati, ali sa ovim parovima:

Thiem 1
Sock 1
CSKA hokej h1
SAS 2

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 okt 2016, 12:39

Sinoc pogođeno 6 košarkaša i uzela se fina lova da vidimo sta ce me danas prvo oborit od fudbala pa cu onda na kosarku
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

shheff
Kontakt:

Post Postao/la shheff » 27 okt 2016, 14:15

i
Zadnja izmjena: shheff, dana/u 30 jan 2019, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

Torres_9
Kontakt:

Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Torres_9 » 27 okt 2016, 14:25

Torres_9 je napisao/la:bgt nasao sam bet sajt americki gdje mogu sve **** kosarkse igrati,ass i sve.Uporedio s premierom i dosta daju nize granice,dajte kakve parove da psujemo zajedno da kombinujem s fudbalom.

deportes ps1, 4+
the strongest 2+ prvo pol,5+
club america under 2,5
toronto 4+
galaxy 3+,4+

Sent from my iPhone using Tapatalk
samo the strongest nije prosao.
Nemg da vjerujem bem ti glupu kladionicu,mislio da mi je sve proslo sinoc i sad ustajem gledam i nema para.
Levatski bet sajt drzi peruansku ligu za citavu sedmicu i odigrao sam umjesto deportesa drugi mec koji se tek u petak igra i to na dva listica koja cekam oba daju i drugi je 4+,btw deportes 4:4 zavrsio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 14:48

shheff je napisao/la:Imam pitanje za ekipu iz Austrije, imam racun I karticu BankAustria, ima li nekih ogranicenja za uplatu I isplatu na npr. bet365, bwin...I kad se placa porez, koja je granica za obracun poreza na npr. isplatu?

I da poruka "njima" jer prate ovu stranicu,

#fadilepusikurac
#hercegovackamafijapusikurac
Nemam ja racuna u Bank Austriji ali isto bi to trebalo biti. Ja mislim da nema granica, ti koliko imas pokrice i koliki su limiti za uplatu sigurno mozes toliko uplatiti koliko je garantovano, isto tako i isplatiti mozes koliko ta kladionica dozvoljava. Ne razumijem zasto bi bio porez, koliko ja znam a dobro znam u Austriji nema poreza na kockanje, moze biti samo Jackpot na lotu da se nesto plati koji procenat.

Postoji porez na spekulaciju, npr. na akcije i neki kratkorocni prirast vrijednosti na odredjenu imovinu koja se nabavi i ispolji unutar 12 mjeseci. Ne znam sada ako si trader ako si prijavljen da profesionalno radis to i da ostvarujes veliki promet i da imas dobiti kroz to mozda jedino tada da placas porez ali na kladjenje kao kladjenje jok! :stop:

U tom slucaju bi morao Finanzamt da ti dokaze da ti je to izvor prihoda i da si profesionalan i onda bi to vjerovatno morao u "Steuererklärung" ubaciti kao izvor prihoda i oporezivati skupa sa svim ostalim prihodima. Sumiraju se svi skupa sve sto ti se priljeva i onda to ide na odredjenu poreznu stufu ovisno u koju kategoriju upadas.

Inace imaju se i pravo pusione na tim spekulacijama odbijati od dobiti ali samo unutar te iste kategorije ako to vec prijavljujes. Mislim da je tako nekako, ne mozes sad umanjiti osnovu za porez iz npr. nesamostalnost rada odbijanjem spekulativnih gubitaka. Ne znam sada cime se konkretno bavis i koliko obrces, mogao bi ti to iscackati kako je jer inace razumijem se u to polje. Javi PM ako te sta dalje zanima.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 27 okt 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 okt 2016, 14:51

wwin još uvijek ne isplaćuje dobitak, podnio zahtjev prije mjesec dana, sramota kakva neozbiljnost :thumbdown: :thumbdown:

shheff
Kontakt:

Post Postao/la shheff » 27 okt 2016, 14:56

Effenberg je napisao/la:
shheff je napisao/la:Imam pitanje za ekipu iz Austrije, imam racun I karticu BankAustria, ima li nekih ogranicenja za uplatu I isplatu na npr. bet365, bwin...I kad se placa porez, koja je granica za obracun poreza na npr. isplatu?

I da poruka "njima" jer prate ovu stranicu,

#fadilepusikurac
#hercegovackamafijapusikurac
Nemam ja racuna u Bank Austriji ali isto bi to trebalo biti. Ja mislim da nema granica, ti koliko imas pokrice i koliki su limiti za uplatu sigurno mozes toliko uplatiti koliko je garantovano, isto tako i isplatiti mozes koliko ta kladionica dozvoljava. Ne razumijem zasto bi bio porez, koliko ja znam a dobro znam u Austriji nema poreza na kockanje, moze biti samo Jackpot na lotu da se nesto plati koji procenat.

Postoji porez na spekulaciju, npr. na akcije i neki kratkorocni prirast vrijednosti na odredjenu imovinu koja se nabavi i ispolji unutar 12 mjeseci. Ne znam sada ako si trader ako si prijavljen da profesionalno radis to i da ostvarujes veliki promet i da imas dobiti kroz to mozda jedino tada da placas porez ali na kladjenje kao kladjenje jok! :stop:

U tom slucaju bi morao Finanzamt da ti dokaze da ti je to izvor prihoda i da si profesionalan i onda bi to vjerovatno morao u "Steuererklärung" ubaciti kao izvor prihoda i oporezivati skupa sa svim ostalim prihodima. Sumiraju se svi skupa sve sto ti se priljeva i onda to ide na odredjenu poreznu stufu ovisno u koju kategoriju upadas.

Inace imaju se i pravo pusione na tim spekulacijama odbijati od dobiti ali samo unutar te iste kategorije ako to vec prijavljujes. Mislim da je tako nekako, ne mozes sad umanjiti osnovu za porez iz npr. nesamostalnost rada odbijanjem spekulativnih gubitaka. Ne znam sada cime se konkretno bavis i koliko obrces, mogao bi ti to iscackati kako je jer inace razumijem se u to polje. Javi PM ako te sta dalje zanima.
Imam racun na bet365 uplatio sa nase banke u BiH prije 2mj. kad je moglo. Malo se pojacao do sad da mogu ozbiljnije igrati, pa pitam ukoliko to jos pojacam za ozbiljne isplate

Hvala, bitno je da nema poreza, sticajem okolnosti bio sam kratko u Austriji, ali nisam vise tako da imam racun I karticu, a fadil I mafija mogu da puse

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 27 okt 2016, 15:04

shheff je napisao/la: Hvala, bitno je da nema poreza, sticajem okolnosti bio sam kratko u Austriji, ali nisam vise tako da imam racun I karticu, a fadil I mafija mogu da puse
Ma nemaju se oni sta petljati ako ti je to austrijski racun, ako to nemas prijavljeno dole u BiH, Austrijanci nece te izdati oni imaju bankarske tajne i nema se njih sta ticati sta radis sa svojim parama. Oni su zayebani kad njih zayebes i porez ne prijavis. Ovdje ces lakse na sudu proci za ubistvo iz nehata nego za zakidanje poreza. Ali i pravicni su, imaju progresivan sistem oporezivanja, ne deru sirotinju vec im daju beneficije i dosta se od poreza moze stvari odbiti.

Eh ja sto znam je da je Austria Bank UniCredit grupacija, ako je tebi UniCredit bosanski dole onda oni mogu da ti gledaju to, ne znam sad kako je to uvezano. Ako sam te dobro shvatio ti si uplacivao/isplacivao na neku online kladionicu?

A fadil i ta bagra ce moci da ga puse uskoro, nemogu oni ici uz nos evropskim i globalnim trendovima, mnogo jacim nije uspilo, jer sa rogatim se ne moze bosti, sad ce lobiji svoje da odrade, jer njih zanima svako trziste itekako. Ali i nemoraju samo ce suflirati raji kako mogu preko online metoda placanja da prometuju sredstva tamo amo. Uspjeli su u USA sa tom taktikom, kada je njihov anti-gambling act izasao ne vidim kako nece i nase sitne kokosare dole preyebat!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 27 okt 2016, 15:07

Sock od koga ti gubis :facepalm:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.