Njemacki balvan. Jesi uzeo dres?High je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Contract until: 30.11.2018High je napisao/la:Dokad Hrustemović ima ugovor s nama?![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam još.MortemHz je napisao/la:
Njemacki balvan. Jesi uzeo dres?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije uopste bitno do kada mu traje ugovor, Rustem ce igrati prvu postavu dok on sam ocigledno ne kaze, dosta je, odoh nazad u Drinu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako se ne moze uzeti ovakav Celik s minimalno 2 razlike, koga svi redom pobjeduju, onda stvarno nismo za lige za prvaka. Poslije toga nezgodno i tesko gostovanje Krupi i tu ce trebati zapeti, jer su na Kosevu pokazali o kakvoj ekipi se radi. Samo bez podcjenjivanja do kraja, sto vise bodova uzeti, jer je LP pod moranjem. Onda na zimu aBd se konacno dobro pojacati i probati uzeti kup. Evropa da se izbori je pod obavezno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bit će remi.Mokes je napisao/la:Ako se ne moze uzeti ovakav Celik s minimalno 2 razlike, koga svi redom pobjeduju, onda stvarno nismo za lige za prvaka. Poslije toga nezgodno i tesko gostovanje Krupi i tu ce trebati zapeti, jer su na Kosevu pokazali o kakvoj ekipi se radi. Samo bez podcjenjivanja do kraja, sto vise bodova uzeti, jer je LP pod moranjem. Onda na zimu aBd se konacno dobro pojacati i probati uzeti kup. Evropa da se izbori je pod obavezno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iz dvice u kec.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
2-0...zivi bili
''Bord direktora i ja ne zelimo biti ikebane...preuzimati odgovornost za odluke koje donosi neko drugi,tamo daleko.''
''Ispalo je da smo mi najveci krivci za lose sportske rezultate,a nismo ucestvovali u transfer politici.''
''Komitet za sportska pitanja na cijem celu je Ken razmatra sva sportska pitanja pa i pitanja transfer politike.Zelim da se skine stigma sa te aktivnosti kluba.''
''Ako kolege iz Borda direktora i ja odemo,nista se spektakularno nece desiti,doci ce neki novi ljudi...''
Edis Kusturica za danasnji broj Faktora.
Da li je ovo samo izvlakusa (mada ne bi smio ovako javno iznijeti ovu vrstu optuzbe ako nema pokrice) ili dijelom objasnjenje mnogo cega?
U svakom slucaju ne moze se amnestirati,bar za onaj period dok Ken nije uzeo stvari u svoje ruke.
''Ispalo je da smo mi najveci krivci za lose sportske rezultate,a nismo ucestvovali u transfer politici.''
''Komitet za sportska pitanja na cijem celu je Ken razmatra sva sportska pitanja pa i pitanja transfer politike.Zelim da se skine stigma sa te aktivnosti kluba.''
''Ako kolege iz Borda direktora i ja odemo,nista se spektakularno nece desiti,doci ce neki novi ljudi...''
Da li je ovo samo izvlakusa (mada ne bi smio ovako javno iznijeti ovu vrstu optuzbe ako nema pokrice) ili dijelom objasnjenje mnogo cega?
U svakom slucaju ne moze se amnestirati,bar za onaj period dok Ken nije uzeo stvari u svoje ruke.
-
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:''Bord direktora i ja ne zelimo biti ikebane...preuzimati odgovornost za odluke koje donosi neko drugi,tamo daleko.''
Ocigledno ima pokrice i zna sta radi. Cuo sam da ima sacuvanu svu korespodenciju sa kenom iz koje se jasno vidi da je diktator **** i klub a i njih u upravi. Odatle i ovako samouvjereno nastupanje
Postavlja se pitanje, zasto ne ode?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Prilicno jasna situacija , bar po mom misljenju. Bezmuda Uprava je vise od 9 mjeseci trpila njegovu samovolju (Kenovu) po svim pitanjima. Od transfer politike do finansiranja kluba. Tan je dao u ruke ovome FKS i okrenuo glavu ...bio je zadovoljan periodicnim izvjestajima i nije dublje ulazio niti je kontaktirao bilo koga iz kluba. Da jeste , znao bi puno toga vise i ovaj slucaj bi se puno prije pokrenuo a Uprava ne bi imala potrebe , izaci u javnost prije nego tana obavjesti.Otjerao je prvo Ibraka , onda napravio onaj gaf sa Sabrinom (svima njima u Upravi pokazao ko je gazda i da moze bilo koga imenovati...oni su koliko cujem predlagali par finansijski jakih ljudi)...nije ispostovao finansiranje kluba (sve manje i manje je uplacivao i to sa velikim kasnjenjem)...i kada su bezmudi skontali da je dno dotaknuto , odlucili su se oglasiti. Meni je je potpuno jasno i vjerujem da su spremni na ostavke. Ako se to desi a Tan ne odmakne od kluba ovog Kena , onda smo ga bas popusili
-
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Postavlja se pitanje, zasto ne ode?
Svi oni cekaju sta ce Tan reci. Poslije toga ce se oglasiti. Da su spremni na ostavke...jesu milion %
Ja mislim da je on to naplatio finostreetstyle je napisao/la:Prilicno jasna situacija , bar po mom misljenju. Bezmuda Uprava je vise od 9 mjeseci trpila njegovu samovolju (Kenovu) po svim pitanjima. Od transfer politike do finansiranja kluba. Tan je dao u ruke ovome FKS i okrenuo glavu ...bio je zadovoljan periodicnim izvjestajima i nije dublje ulazio niti je kontaktirao bilo koga iz kluba. Da jeste , znao bi puno toga vise i ovaj slucaj bi se puno prije pokrenuo a Uprava ne bi imala potrebe , izaci u javnost prije nego tana obavjesti.Otjerao je prvo Ibraka , onda napravio onaj gaf sa Sabrinom (svima njima u Upravi pokazao ko je gazda i da moze bilo koga imenovati...oni su koliko cujem predlagali par finansijski jakih ljudi)...nije ispostovao finansiranje kluba (sve manje i manje je uplacivao i to sa velikim kasnjenjem)...i kada su bezmudi skontali da je dno dotaknuto , odlucili su se oglasiti. Meni je je potpuno jasno i vjerujem da su spremni na ostavke. Ako se to desi a Tan ne odmakne od kluba ovog Kena , onda smo ga bas popusili

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Komazec je tako nastavio seriju pogodaka. Davao je golove u svim utakmicama od početka sezone i ukupno ih je postigao šest u pet utakmica. Komazec je ostao upamćen kao jedan od ljubimaca navijača Sarajeva, dok je nosio dres Bordo tima u 2013. godini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svi daju golove, ali tek kada odu iz Sarajeva. Komazec, Harba itd. Valjda pritisak kao što kaže Bilbija ko će mu znati 

SRETAN BROJ - 1725
Ako im smeta pritisak hiljadu navijaca, onda oni nisu profesionalci.pitic je napisao/la:Svi daju golove, ali tek kada odu iz Sarajeva. Komazec, Harba itd. Valjda pritisak kao što kaže Bilbija ko će mu znati
SARAJEVO
1000 do 2000 zaluđenika bordo boje očito napravi takav pritisak kao pun Old Traford igačima Man. Utd.
SRETAN BROJ - 1725
Da li su profesionalaci ili ne to ćemo pustiti da ocjeni bordo džemat.fico je napisao/la:Ako im smeta pritisak hiljadu navijaca, onda oni nisu profesionalci.pitic je napisao/la:Svi daju golove, ali tek kada odu iz Sarajeva. Komazec, Harba itd. Valjda pritisak kao što kaže Bilbija ko će mu znati

SRETAN BROJ - 1725
Komazec je solidno igrao kod naspitic je napisao/la:Svi daju golove, ali tek kada odu iz Sarajeva. Komazec, Harba itd. Valjda pritisak kao što kaže Bilbija ko će mu znati
16 utakmica u ligi 10 golova
3 utakmica u kupu 4 gola
19ut. 14 gol.
on se ne moze porediti sa Harbom koji je i podbacio skroz (nije igrao na prirodnoj ali je statistika katastrofa da je stopera igrao)
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
ako se dobro sjecam a sjecam se, pojedinci su upravo na ovom forumu upozoravali
sta ce se desiti ukoliko dino i edis napuste fk sarajevo i prepuste ga strancima,
odnosno tanu i njegovim ljudima. a vi opleli po tim istim pojedincima da su placenici
pa ste cak kumovali da neki od njih budu banovani. prvo ste otjerali par dobrih
igraca pa ste onda plakali za njima, pa ste onda otjerali jedinog mahera uz a.osima
u ovoj ligi ibrakovica, pa ste i za njim poceli plakati kad ste skontali, i kao slag
na tortu otjerali ste dva mrtva pitara jako vazna za klub i na taj ste nacin fks
dodatno destabilizovali i ostavili ga na cjedilu. zao mi je kluba a vas mi nije zao
jer vi niste nista bolje zasluzili.
sta ce se desiti ukoliko dino i edis napuste fk sarajevo i prepuste ga strancima,
odnosno tanu i njegovim ljudima. a vi opleli po tim istim pojedincima da su placenici
pa ste cak kumovali da neki od njih budu banovani. prvo ste otjerali par dobrih
igraca pa ste onda plakali za njima, pa ste onda otjerali jedinog mahera uz a.osima
u ovoj ligi ibrakovica, pa ste i za njim poceli plakati kad ste skontali, i kao slag
na tortu otjerali ste dva mrtva pitara jako vazna za klub i na taj ste nacin fks
dodatno destabilizovali i ostavili ga na cjedilu. zao mi je kluba a vas mi nije zao
jer vi niste nista bolje zasluzili.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Fouzi1, Lavcina, miguelramos, MSOZ101, Pantelija, rimljanin90, SamoDaKazeem, tuitamo, Vanja8 i 39 gostiju.