Izgleda da nije toliko ozbiljna, nakon utakmice je zajedno skakao sa igracima, slavili su pobjedu.HankMoody je napisao/la:Koliko je ozbiljna povreda, zna li se šta?
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Za tebe je Nikola Tesla.JohnCasey je napisao/la:Cuj ovog polustrucnjaka,onanise ga na ovog panja koji je obicni traktor od igraca,a inteligencija mu na razini nilskog konja...
odigra jednu od 30 dobro
Super, jer bi to bio nenadoknadiv gubitak.Goalgetter je napisao/la:Izgleda da nije toliko ozbiljna, nakon utakmice je zajedno skakao sa igracima, slavili su pobjedu.HankMoody je napisao/la:Koliko je ozbiljna povreda, zna li se šta?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nije ništa strašno, na twitteru objavio sliku nasmijan.
Koji kočijaški izrazi..JohnCasey je napisao/la:Cuj ovog polustrucnjaka,onanise ga na ovog panja koji je obicni traktor od igraca,a inteligencija mu na razini nilskog konja...
odigra jednu od 30 dobro
De ako barem nekog vrijeđaš da mu je inteligencija na razini nilskog konja, de nek' tvoja bude barem na razini običnog konja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najavio je Weinzerl da ce ga postediti jer je dobio udarac u tekmi protiv Mainza. Mada me ne bi iznenadilo i da je zdrav pa da ga je stavio na klupu.HankMoody je napisao/la:Opet na klupi, kakav mongoloidan trener.
Kompletan debil od trenera, vidi koliko odbrana bolje izgleda s njim, i opet forsira Rahmana.Goalgetter je napisao/la:Najavio je Weinzerl da ce ga postediti jer je dobio udarac u tekmi protiv Mainza. Mada me ne bi iznenadilo i da je zdrav pa da ga je stavio na klupu.HankMoody je napisao/la:Opet na klupi, kakav mongoloidan trener.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja ga ne vidim ni na klupi na rezultatima 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pocinje protiv Dortmunda.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Počinje jer im treba borac.
Danas mu je šansa da se zacementira u prvih 11 dobrom utakmicom.
Pulisic izvuce deblji kraj.
- provokatorII
- Kontakt:
Danasnji zadatak mu je da Pulisicu ogadi nogomet. Samo da ne popije direktan crveni.
-
bosnadogroba100
- Kontakt:
Kakav start Sea.. najbolji dosad
Ogadit će fudbal Pulisicu.
Seo zvijer.
Seo zvijer.
Odlican u prvom poluvremenu. Nadam se da ce napokon zacementirati sebi mjesto u prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Nerminovic
- Kontakt:
- provokatorII
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BlackRiver1987, jasmin10, UtdBiH21, zikerrz21 i 52 gosta.