https://www.facebook.com/theScore/video ... 431447037/
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Utah sinoc bez Burksa,Haywarda i Favorsa se dobro drzala, ali protiv 13-19 za 3p (FTs 22-22) se ne moze[Larsen] With George Hill on the court tonight, Jazz's ORtg was 122. When he was off the court, it was 54.8.
Ma pusti covjece.Vidis da je samo bitno da se umanji SA i Kawhi i mi smo kao nerealni,a onda svi ostanu u cudu kad se desi ono sto najavimo.Naravno,ovim ne prozivam sve forumase,da se ko ne uvrijedi.Zanimljivo da decko koji ima igru na postu,igru izvan posta(OVAKVI IGRACI SE U DANASNJEM NBAu MOGU NABROJATI NA PRSTE JEDNE RUKE!!),moze kreirati sam sebi sut,fantastican je defanzivac i sve bolje i bolje kreira ne podsjeca na Jordana i Kobea.YaSSaL je napisao/la:The feeling is mutual, mate...
Da imas imalo postovanja, kao sto nemas...
Da si imalo realan, kao sto nisi...
Da ti vrijedjanje nije glavna preokupacija, kao sto jeste...
...nikad za jednog Kawhi-a, na nivou kojem decko igra i sta sve predstavlja u samoj igri i NBA ligi, ne bi mogao reci da je neko IZMISLIO KOSARKU za njega...
P.S. Zna li se za koga navijas trenutno, na timskom i na individualnom nivou?
bit ce i poredjenje kawhija s kobijem,jordanom samo dok procitaju ovaj pdfKK_Bosna je napisao/la:jos jedna strucna analiza:
[url]http://ba.****/a119425/Sport-Klub/Kosarka/Zasto-Warriorsi-sa-Durantom-ne-mogu-do-naslova.html[/url]
umjesto boguta doveden vremesni pachulia, a ljudi isto godiste![]()
cavsi doveli christiana andersenakoji ce im biti bitan igrac
![]()
Ajde bgt, Ti dođe od Kawhi nije superstar, do Kawhi je ozbiljan kandidat za MVPa za godinu dana.alemsa je napisao/la:Kawhi ako ove sezone uzme MVP bit ce u samom vrhu GOAT rasprave
A na to se zakace i ostali.Kawhi je napisao/la:Ajde bgt, Ti dođe od Kawhi nije superstar, do Kawhi je ozbiljan kandidat za MVPa za godinu dana.alemsa je napisao/la:Kawhi ako ove sezone uzme MVP bit ce u samom vrhu GOAT rasprave
@Epija bih stavio u gnjavatore da nije moderator. Napišem kako Kawhi kretnjama i napadačkim arsenalom podsjeća na Kobea on mi počne o tome ko je bolji igrač.![]()
Je, dali su 37 poena u trećoj četvrtini čini mi se, Joe Johnson sam 15. Obrana Blazersa jest zakazala, ali svejedno, kad su počeli pucat, tu se ništa ne može. Sve dok Lillard nije uzvratio u četvrtoj kad je ušao, tu im je bio kraj.miki_92 je napisao/la:![]()
Utah sinoc bez Burksa,Haywarda i Favorsa se dobro drzala, ali protiv 13-19 za 3p (FTs 22-22) se ne moze[Larsen] With George Hill on the court tonight, Jazz's ORtg was 122. When he was off the court, it was 54.8.
koliko samo teskih suteva pogodi Portlandov backcourt nije realno jbt, kao defanzivca te ubijaju psihicki
Pa pisali smo i prije kako igrom podsjeća na Jordana i Kobea. Čak ga je stručni tim gurao da ide tim putem zbog fizičkih predispozicija. Naravno da svi ovdje to shvate odmah kako je neko napisao Kawhi GOAT. Doduše, mene su napali ovdje i kad sam prvi put napisao kako mi je Harden novi Ginobili stilom igre...alemsa je napisao/la:Za mene je i dalje overrated, dobro vam je coj'k reko dao prvi put u karijeri 35 poena odma possjeca, to ozbiljan scorer dadne preko 30 puta u sezoni s lakocom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.