AJMO PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2:0, Menalo i Baraban

Meni se s tribine ucinilo da je penal, sad gledam snimku... dosta dvojbena situacija96BadBoy je napisao/la:Zasluzeno,sta je krstanovic ispromasivo ono nisu istine.Sto se tice penala bio je faul 100%,samo je pitanje je li unutra.Dino i Menalo
Koji brazilac?Android je napisao/la:Meni se s tribine ucinilo da je penal, sad gledam snimku... dosta dvojbena situacija96BadBoy je napisao/la:Zasluzeno,sta je krstanovic ispromasivo ono nisu istine.Sto se tice penala bio je faul 100%,samo je pitanje je li unutra.Dino i Menalo
Inace, ocekivao sam puno vise od Slobode, ovo danas sto su oni igrali... Sad slijedi Zeljeznicar, pobjeda donosi jos neke sanse za LzP, remi/poraz donosi Ligu za ostanak
..
Tko je onaj brazilac sto seta po gradu, vidim na faceu igra u Osijeku, da nece ovdje slucajno doci
Nedjelja 16:30york je napisao/la:Sa Željezničarom se igra u nedjelju pretpostavljam? U koliko sati zna li se?
Iz nekog razloga opće diskusije nisu u podforumu NK Široki BrijegLik je napisao/la:Na opštim vam odavno niko ne zalazi pa ću ovdje, treba mi jedan podatak.
Koje sezone ste igrali polufinale kupa BiH protiv Zrinjskog i prošli u finale ako neko zna ? I koji je rezultat bio ? Da li je to 2004/2005 ?
Mislim da je za svaki klub tako, znaš li ovo za kup ?brig je napisao/la:Iz nekog razloga opće diskusije nisu u podforumu NK Široki BrijegLik je napisao/la:Na opštim vam odavno niko ne zalazi pa ću ovdje, treba mi jedan podatak.
Koje sezone ste igrali polufinale kupa BiH protiv Zrinjskog i prošli u finale ako neko zna ? I koji je rezultat bio ? Da li je to 2004/2005 ?
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Necto i 58 gostiju.