Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Izraz precijenjen je postao precijenjen u fudbalu.
Znao sam da je bio qrac i u Juventusu :kava
Et mal sam ispravio.Rajaz je napisao/la:Ne'am pojma sta pisem :kava
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma bolje igraju sa Laminom kako vec,nema tu puno price.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
mislim da je ovo kljucno ....ta forumaska redukcija.....dobar trener, dokazan trener dokazani igraci=apriori uspjeh...ako se cinjenice ne slazu..tim gore po cinjenice jelSepterra je napisao/la: Što vrijeme više odmiče to ovi problemi koje je i SAF ostavio iza sebe napraviše pravu bujicu. Mislim da Ed i Glazeri žele da presjeku s tim. Tako razumjevam i ovaj revamp akademije i skauting službe te imenovanje Mourinha za managera. A njemu će ova godina otići većim dijelom na rješavanje starih i nagomilanih problema.

problem je zaista bio ferguson koncepcija kluba koji je pretjerano ovisan o menadzeru....taj power gap koji je ostao iza njega je prevelik zalogaj za mojesa....nije on toliko los trener za anarhiju onog nivoa sam po sebi ...
van gal je dugo bio i direktor i njegova kljucna kompetencija osim takticko-tehnicke fudbalske ...je razumjevanje i kreiranje pozeljne organizacione anatomije ...ali covjek je pretjerano star za zadatak tog obima i nije mogao da implementira sa dovoljnim povjerenjem trazeno..
najgore po klub bi bilo dalje eksperimentisanje sa novim menadzerima..... ne znam da postoji klub tako orijentisan i zavisan od performansa menadzera i stabilnosti njegove uloge kao junajted ....
ili barem delegirati strucnjake za izmjenu tog kulturnog obrasca prema kojem su ljudi sentimentalni....npr. kako soton , ne osjeti izmjene menadzera
i prodaju najboljih igraca....
najlakse se uvijek dohvatiti najbanalnijeg objasnjenja, ona su cak i draz foruma, na forum covjek dodje da odmori....npr. razlika u kvalitetu izmedju sir alexa i mojesa je jednaka evidentiranom padu kvaliteta u sljedecoj godini...ali ne moramo uvijek posezati za njima
bitno je isto....menadzerski posao u mnogim situacijama ce odrediti sreca i faktori koji nisu opazivi...pogotovo u domenu dovodjenja igraca...
murinjo u celziju je uspio u prvom mandatu pogoditi van svih ocekivanja sa kvalitetom igraca...
sa druge strane u manchesteru je gal prodao pola igraca koje je doveo nakon pola sezone...to je ozbiljan hendikep...i naravno fale evidentne klase....bajli je vec sada, sa 22 godine i bez iskustva najpouzdaniji stoper tima....
jako je lose po atmosferu stvarati pretjeran protok igraca....stabilno jezgro ekipe.....i graditi timski duh ...sto je najveci nedostatak...
murinjo je,po meni, zato medju velikim trenerima...on je mastor stvaranja kohezije svlacionice i motivisanja...ne znam na osnovu cega se o njemu govorilo kao o velikom takticaru...to mi je uvijek bilo misterija..
valencia je jednom na temi napisao, sjecam se....da je proslo vrijeme takticara...da je puno bitnije biti psiholog ......mislim da ima dosta tacnosti u zapazanju
Ljudi shvatite, nije Pogba kriv sto je precijenjen i sto je toliko placen. Vec su krive budale, trener i uprava sto ga toliko plate. Trziste varira i normalno je da su sada igraci skuplji. Po meni on ne vrijedi ni 30 miliona eura, ali ako ga je United toliko platio, onda njima vrijedi. Vjerovatno je novac vec vratio od prodaje dresova.
E sad , sto se tice njegove kvalitete , meni je on TU precijenjen. Nista posebno ne igra u Unitedu , nit ima bolju statistiku od nekog prosjecnog veznjaka iz recimo Spanije. On u ovom Unitedu NE ZNA STA IGRA. Sto je i do trenera.
E sad , sto se tice njegove kvalitete , meni je on TU precijenjen. Nista posebno ne igra u Unitedu , nit ima bolju statistiku od nekog prosjecnog veznjaka iz recimo Spanije. On u ovom Unitedu NE ZNA STA IGRA. Sto je i do trenera.
27.10.2020
Ako Pogba ne vrijedi 30,Khedira recimo ne vrijedi 2,samo kazem.
Zeljeznicar! 1921 !
Ima li neko na forumu da u zadnjih 10 dana nije postavio svoje mišljenje o Pogbi, Mourinhu i Unitedu?
Apsolutno si u pravu, Pogbu smo doveli za 1.5M, a Khediru za 0.Format je napisao/la:Ako Pogba ne vrijedi 30,Khedira recimo ne vrijedi 2,samo kazem.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Khedira je solidan igrac, razumije igru. Nije bezveze igrao u Real Madridu. Fazon je sto je Pogba toliko eksponiran da je zadnje 3 godine predstavljen kao cetvrti igrac svijeta. Sto je naravno uvijek smijesno bilo. I onda naravno kad ovako slabo igra da se mora kritikovat. Covjek koji je placen preko 100 miliona eura bi trebao sam rijesavati utakmice.Format je napisao/la:Ako Pogba ne vrijedi 30,Khedira recimo ne vrijedi 2,samo kazem.
27.10.2020
Format je napisao/la:Ako Pogba ne vrijedi 30,Khedira recimo ne vrijedi 2,samo kazem.
Cijenu ne cini samo dobar sut, prodaja dresova i pravljenje tempa. U nju ulazi mnogo vise stvari. Koliko je samo Khedira igrao sistema i snalazio se, koliko je bitnih titula uzeo, koliko je samo radan i pozrtvovan i prljavog posla odradjivao za Pogbu i one slicne Pogbi.
Da je Pogba otišao u Real, Barcu ili Bayern, muda bi mu lizali od hvalospjeva, forumski kočijaši zbog enormnog hejta prema Unitedu ne vide dalje od nosa. Cheers. Pjanić>Pogba. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Upravo to. Lako je igrat kad ti dvojica ledja cuvaju i krpe za tebe rupe koje ostavljas. Ali sta djeca danas znaju. Bitno je da je igrac "galaktikos" i da vrijedi 100 mil eura i odmah je najbolji na svijetu jelsljivo je napisao/la:Format je napisao/la:Ako Pogba ne vrijedi 30,Khedira recimo ne vrijedi 2,samo kazem.
Cijenu ne cini samo dobar sut, prodaja dresova i pravljenje tempa. U nju ulazi mnogo vise stvari. Koliko je samo Khedira igrao sistema i snalazio se, koliko je bitnih titula uzeo, koliko je samo radan i pozrtvovan i prljavog posla odradjivao za Pogbu i one slicne Pogbi.

27.10.2020
Sta se koji qrac ufatili Juventusa, nemojte da ovo dizemo sa jednog igraca na nivo tima, pojest cete sva **** koja ste izasrali. 

Khedira je tek sa 23 presao u Real (na veci nivo), a upravo Francuz ima toliko god.
Modric je tek sa 25 dosao na taj prepoznatljivi level itd.
Poenta - pustit Labilnog da se prilagodi te upotpunosti uklopi u sistem koji je zajedno sa pomenutim kristalizira. Ima tu jos prostora i vremena za upgrade.
Istina doveli top cm-a za velike pare, al odma se trazi opravdanje dijela uloga, svaki mec da pokaze zasto je toliko placen,... Po meni to je medijska hajka da se sto prije proglasi flopom, a msm da mu treba dat barem malo kredita.
Modric je tek sa 25 dosao na taj prepoznatljivi level itd.
Poenta - pustit Labilnog da se prilagodi te upotpunosti uklopi u sistem koji je zajedno sa pomenutim kristalizira. Ima tu jos prostora i vremena za upgrade.
Istina doveli top cm-a za velike pare, al odma se trazi opravdanje dijela uloga, svaki mec da pokaze zasto je toliko placen,... Po meni to je medijska hajka da se sto prije proglasi flopom, a msm da mu treba dat barem malo kredita.
Veoma precizan komentarleorey je napisao/la:Ljudi shvatite, nije Pogba kriv sto je precijenjen i sto je toliko placen. Vec su krive budale, trener i uprava sto ga toliko plate. Trziste varira i normalno je da su sada igraci skuplji. Po meni on ne vrijedi ni 30 miliona eura, ali ako ga je United toliko platio, onda njima vrijedi. Vjerovatno je novac vec vratio od prodaje dresova.

Nikad ti se on nece uklopit u taj vas sistem, njemu treba prostor ne stalni posjed lopte. I trebaju vam dva Carricka ako hocete optimalnog Pogbu. Nemate vi pojma, ali skontat cete, polahko. 

Da, Jozo nema pojma, poslao delegaciju da dovede izvikanog polovnjaka kojem trebaju jos dva wc veznjaka da pokaze dio potencijala.
Cak nemamo ni sistem, jer pobogu sad ce pola sezone, za 10 kola.
Cak nemamo ni sistem, jer pobogu sad ce pola sezone, za 10 kola.

Ako se ja imalo razumijem u fudbal, garantujem da Pogba nije bio Murinjova izricita zelja. A poznavajuci Murinja, on ce to izjaviti najkasnije 2 mjeseca nakon sto dobije otkaz.
Nemoj zaboravit ovaj post, jedan je od rijetkih ozbiljnih koje sam ovdje napisao.
Sve ce ti se samo kaz'ti, strpi se, bit ces pametniji cetvrtkom i slijedece sezone.
Nemoj zaboravit ovaj post, jedan je od rijetkih ozbiljnih koje sam ovdje napisao.
Sve ce ti se samo kaz'ti, strpi se, bit ces pametniji cetvrtkom i slijedece sezone.
Naravno, zasto bi doveo jednog od najboljih/najmladjih cm-ova.
Sprzen novac i vrijeme na neku c opciju, koja je ustvari bila Edova prva, jer je opet ovaj znao da ne moze dobiti Verratija il Modrica, ali je Edo rekao da se Francuz mora dovesti bez obzira na cijenu.
Sprzen novac i vrijeme na neku c opciju, koja je ustvari bila Edova prva, jer je opet ovaj znao da ne moze dobiti Verratija il Modrica, ali je Edo rekao da se Francuz mora dovesti bez obzira na cijenu.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 okt 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.