Fino ste počeli stvarno, samo Melo pad.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SlevinKelevra je napisao/la:NBA igraci:
Effenberg je napisao/la:Ne igrajte ljudi te igrace, dobro kaze Slevin to je lutrija. A kladionice ih drze sve ko marionete. Nije nista slucajno kad treneri na silu tako izvode igrace, kladionica je odredila granice jer zna tacno koliko ce ko da ubaci i to se kontrolise, rijetko se desava da neko prebacuje iznad onoga koliko je naredjeno i obratno. Zato se desavaju svakakva cuda pa vidite najbolje bacace slobodnih kako fulaju u zadnjoj cetvrtini i svakakva sra.nja. Najbolje je igrati tu moneyline i hendikepe to na gotovo svim americkim sportovima bude obicno precizno odredjeno od bookija tako da kvota rijetko laze. Igraci hem sto je to lutrija, hem sto se odredjuje od kladionica i mafija, a i bez toga je toliko faktora u igri da to ne moze ni Allah dz.s. sam da predvidi!
Nisam dugo nista doprijenio ovdje temi pajdo morao sam nesto!bvb je napisao/la:Effenberg prevazisao samog sebe
Jes, ja sam bolestan, kladionice su postene!Evolution87 je napisao/la:ovaj frajer je fakat bolestan
Ne znam ni ja pajdo, niti iko ko prati NBA zna, komentatori se snebivaju, publika i on sam kotrljaju ocima. Posao se odradjuje ofirno, haman je bilo potrebno ne da podbaci svoju originalnu granicu bilo kako nego bas ono podobro. Sjecam se tog meca play off je bio protiv Miamija, i igrao sam neki under na tu tekmu, cisto radi Miamija koji je tradicionalno underaska ekipa, i pogodio sam prvobitnu okladu, bio sam zapravo sretan sta se sve ne fula, ali onda sam uzeo granicu na overa na live koja je bila pa slagacu i 40ak poena ispod moje pocetne, i uspili su i nju da podbace!bvb je napisao/la:Samo ne znam buraz zasto je onda Derozan dobijao toliko slobodnih. Haman nije mogao izbjeci faule ili je i broj faulova takodjer bio u kombinaciji s under-om
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.