Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne mogu se uzimati tablete za mršavljenje bez znanja doktora u Liverpoolu, ne može se u 1 ujutro dolaziti u hotel na pripremama, ne može se cuko od 100 kg voditi na pripreme...
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dobro to je logično i razumno je da se sankcioniše pogotovo kad znaš da je na čelu stručnog štaba Jurgen Klopp, ali mogao je odigrati par minuta koju ležernu utakmicu. Dobar je Mama kad je sav svoj..Hendo je napisao/la:Ne mogu se uzimati tablete za mršavljenje bez znanja doktora u Liverpoolu, ne može se u 1 ujutro dolaziti u hotel na pripremama, ne može se cuko od 100 kg voditi na pripreme...

Amsterdam1312 je napisao/la:Dobro to je logično i razumno je da se sankcioniše pogotovo kad znaš da je na čelu stručnog štaba Jurgen Klopp, ali mogao je odigrati par minuta koju ležernu utakmicu. Dobar je Mama kad je sav svoj..Hendo je napisao/la:Ne mogu se uzimati tablete za mršavljenje bez znanja doktora u Liverpoolu, ne može se u 1 ujutro dolaziti u hotel na pripremama, ne može se cuko od 100 kg voditi na pripreme...

Pa odigrao je.

Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Well can't argue with that

Odricanje Sakhe je prvenstveno zbog Kloppa i njegove filozofije gradimo tim. Da mi je Mama drag, jeste, ali ipak vjerujem u Kloppa. Jer ako Sakho može raditi te stvari, onda je to presedan i za sve ostale. Ovako se gradi tim, kompaktna i disciplinovana cjelina.
Oprostio bi on Sakho-u to što se nije savjetovao sa doktorom, ajde, jednom se svakome može desiti, ali onda opet na pripremama totalna neozbiljnost dok se u isto vrijeme želi postići ozbiljnost je bilo očigledno previše.
I što neko pomenu Icardija, ja ne vidim tog momka prvenstveno zbog ovog, to je budala koja zna igrati lopte, a i što imamo napadača, mogli smo to sinoć vidjeti.
@fera biće ko na temi Arsenala kad paja reče konačno kiks da mogu ko čovjek prokomentarisati

Oprostio bi on Sakho-u to što se nije savjetovao sa doktorom, ajde, jednom se svakome može desiti, ali onda opet na pripremama totalna neozbiljnost dok se u isto vrijeme želi postići ozbiljnost je bilo očigledno previše.
I što neko pomenu Icardija, ja ne vidim tog momka prvenstveno zbog ovog, to je budala koja zna igrati lopte, a i što imamo napadača, mogli smo to sinoć vidjeti.
@fera biće ko na temi Arsenala kad paja reče konačno kiks da mogu ko čovjek prokomentarisati

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Kad je Liverpool odigrao zadnju ležernu utakmicu,pogotovo nazad?Amsterdam1312 je napisao/la:Dobro to je logično i razumno je da se sankcioniše pogotovo kad znaš da je na čelu stručnog štaba Jurgen Klopp, ali mogao je odigrati par minuta koju ležernu utakmicu. Dobar je Mama kad je sav svoj..Hendo je napisao/la:Ne mogu se uzimati tablete za mršavljenje bez znanja doktora u Liverpoolu, ne može se u 1 ujutro dolaziti u hotel na pripremama, ne može se cuko od 100 kg voditi na pripreme...

Jel večeras nekad ždrijeb za kup?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Iskreno ne sjećam se prika, možda protiv Barcelone u pripremnoj tekmisamocelik je napisao/la:Kad je Liverpool odigrao zadnju ležernu utakmicu,pogotovo nazad?Amsterdam1312 je napisao/la:Dobro to je logično i razumno je da se sankcioniše pogotovo kad znaš da je na čelu stručnog štaba Jurgen Klopp, ali mogao je odigrati par minuta koju ležernu utakmicu. Dobar je Mama kad je sav svoj..Hendo je napisao/la:Ne mogu se uzimati tablete za mršavljenje bez znanja doktora u Liverpoolu, ne može se u 1 ujutro dolaziti u hotel na pripremama, ne može se cuko od 100 kg voditi na pripreme...![]()
Jel večeras nekad ždrijeb za kup?

http://www.espnfc.com/club/paris-saint- ... icated-one
Članak je iz 2013. kada je Sakho prelazio u Liverpool. Očigledno se ništa nije promijenilo, mentalno je ostao na nivou 17-god. Sakhoa koji je bio ponos PSG. Situacija kao preslikana.
Što se tiče jučerašnje utakmice, prijatno sam iznenađen igrom izmiješanog sastava. Sturridge opet pokazao da je najbolji kada ima partnera pored sebe. Divock je bio sjajan, možda i bolji od Daniela. Nadam se da je ovo početak i da ulazi u formu. Igrači iz akademije su me posebno obradovali. Izuzev par nervoznih trenutaka i netačnih pasova, jako dobra predstava. Posebno Alexander-Arnold i Ejaria. Grujić mi se još uvijek čini pomalo izgubljenim na terenu, od njega očekujem puno više jer on to može. Možda je problem psihološki pritisak, nedovoljno poznavanje sagirača ili se još navikava na engleski fudbal. Doduše, i sam je izjavio da se od njega sljedeće sezone očekuju prave igre i sa tim se mogu složiti.
Članak je iz 2013. kada je Sakho prelazio u Liverpool. Očigledno se ništa nije promijenilo, mentalno je ostao na nivou 17-god. Sakhoa koji je bio ponos PSG. Situacija kao preslikana.
Što se tiče jučerašnje utakmice, prijatno sam iznenađen igrom izmiješanog sastava. Sturridge opet pokazao da je najbolji kada ima partnera pored sebe. Divock je bio sjajan, možda i bolji od Daniela. Nadam se da je ovo početak i da ulazi u formu. Igrači iz akademije su me posebno obradovali. Izuzev par nervoznih trenutaka i netačnih pasova, jako dobra predstava. Posebno Alexander-Arnold i Ejaria. Grujić mi se još uvijek čini pomalo izgubljenim na terenu, od njega očekujem puno više jer on to može. Možda je problem psihološki pritisak, nedovoljno poznavanje sagirača ili se još navikava na engleski fudbal. Doduše, i sam je izjavio da se od njega sljedeće sezone očekuju prave igre i sa tim se mogu složiti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Znači to je to. Prodaće ga. Nadam se da Klop ima nešto u planu. Spominjao se Inaki kao i Inigne. Sve je to prema naprijed. O odbrani niko i ne piše niti priča.It all began on the Liverpool pre-season tour in the United States, when Sakho was sent home prematurely by Klopp. He turned up late for several meetings, including for the initial airplane voyage from Britain to the States.
However, last summer, Klopp was disgusted by Sakho’s unprofessional attitude and decided to make an example of him.
Klopp wanted Sakho to accept a loan move at the end of the summer transfer window, notably to Stoke, for a bit of breathing space and giving Sakho the chance to win back his place at Liverpool. But Sakho refused.
Since the summer, Klopp has refused any attempt by the Sakho camp for grown-up discussions that would have allowed the pair to rebuild their relationship.
But the Klopp-Sakho relationship came to a definitive ending on the 24th September after a series of late night Snapchat Stories were posted by the French international central defender.
It is quite clear that in the eyes of Jürgen Klopp, Mamadou Sakho no longer exists.
In January, he will be gone, almost certainly on a permanent deal, to a Premier League club or elsewhere. (via @GFFN)
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Neće se ni znati ništa do zadnjeg časa, tako je to sa Jurgenom, od Inakija ništa nema to je foldano, Insigne se spominje tu i tamo ništa posebno ali bi dobro došao još jedan nazad tipa Van Dijk (moja lična želja) ali to u januaru je haman nemoguće ostvariti, možda na ljeto s obzirom kakav je Liv odnos do sad imao što se tiče transfera sa Sotonom mogli bi se.. Kako god mislim da nema potrebe ni pričati o transferima još, treba sad igrati do januara što bolje i ostvariti što više, tekmu po tekmu s ovim što je trenutno tu..
- Feldmarschall
- Kontakt:
Vjerujem da će se za Virgila morati izdvojiti 60 miliona sljedeće ljeto.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nažalost uzimajući u obzir stanje trenutno sa transferima i cijenama teško da će Jurgen u Sotonovom marketu potrošiti toliko za defanzivca. Za Manea se je cjenkalo dosta i na kraju 35 mil plafon. Ako Virgil nastavi s ovakvom formom a mislim da hoće jer je odličan potencijal, bit će jaka borba za njega na ljeto. Meni se nikako ne sviđa ovo pomjeranje granica i novcem koji se daje za igrače, postat će normala dati za defanzivca po 50mil. Al to je realnost jbg.
Tvrdim da nam stoperi trenutno ne trebaju, cak iako Sakho ode, a verovatno, pa skoro sigurno da ce otici. I licno nemam nista protiv, jer prvo nikad i nije bio moj tip kada je dolazio u tim, jasno sam pricao o njegovim manama, iako je bilo momenata kada je pokazao da mozda moze biti dugi niz godina deo stoperskog tandema (ili tria), oscilacije i brainfartovi su bili preveliki, a drugo, ove situacije van terena su druga stvar koje Klopp ocigledno ne trpi (sto je i normalno), a s obzirom da cu biti uz Jurgena sta god da odluci, jer je po prvi put veliko trenersko lice u koje stvarno treba verovati i podariti puno poverenje, jedno odstranjivanje igraca koji trenutno ne donosi apsolutno nista timu nece promeniti moje misljenje.
Naravno, stoperi nam ne trebaju u smislu januarskog prelaznog, a za dalje cemo videti. Po meni individualni kvalitet ne predstavlja toliki problem, pa cak ni kolektivno, nasa odbrana ne deluje lose. Ako se ne varam, od kako je Matip u prvih 11, jedini gol iz igre primljen od tada, je onaj Lucasov kada je ovaj dodao Vardyu za pocasni pogodak Leicestera. U svim ostalim situacijama mi smo iskljucivo primali gol iz prekida, zakljucno i sa jucerasnjim mecom, sto je za svaku pohvalu, ali opet govori dosta o odbrani u prekidima. To je ocigledan problem koji se povlaci bas dugo, i na tome treba da se radi, a ne vidim da ce jedan stoper nov, to promeniti, samim tim i cenim da nam ne treba. Plus sto ocekujem od Gomeza dosta, a Klavan se pokazao kao izuzetna back up opcija. Plus sto kvalitetan stoper vredi danas 50+ miliona, znamo svi Kloppa sta misli o tome.
Ako pricamo o pojacanjima, zna se moja zelja, a i realno pozicija koja nam najvise skripi-DLP vezni.
Naravno, stoperi nam ne trebaju u smislu januarskog prelaznog, a za dalje cemo videti. Po meni individualni kvalitet ne predstavlja toliki problem, pa cak ni kolektivno, nasa odbrana ne deluje lose. Ako se ne varam, od kako je Matip u prvih 11, jedini gol iz igre primljen od tada, je onaj Lucasov kada je ovaj dodao Vardyu za pocasni pogodak Leicestera. U svim ostalim situacijama mi smo iskljucivo primali gol iz prekida, zakljucno i sa jucerasnjim mecom, sto je za svaku pohvalu, ali opet govori dosta o odbrani u prekidima. To je ocigledan problem koji se povlaci bas dugo, i na tome treba da se radi, a ne vidim da ce jedan stoper nov, to promeniti, samim tim i cenim da nam ne treba. Plus sto ocekujem od Gomeza dosta, a Klavan se pokazao kao izuzetna back up opcija. Plus sto kvalitetan stoper vredi danas 50+ miliona, znamo svi Kloppa sta misli o tome.
Ako pricamo o pojacanjima, zna se moja zelja, a i realno pozicija koja nam najvise skripi-DLP vezni.
Ko je neka tvoja želja na toj poziciji ? Realna/nerealna manje bitnoParadajz je napisao/la:Tvrdim da nam stoperi trenutno ne trebaju, cak iako Sakho ode, a verovatno, pa skoro sigurno da ce otici. I licno nemam nista protiv, jer prvo nikad i nije bio moj tip kada je dolazio u tim, jasno sam pricao o njegovim manama, iako je bilo momenata kada je pokazao da mozda moze biti dugi niz godina deo stoperskog tandema (ili tria), oscilacije i brainfartovi su bili preveliki, a drugo, ove situacije van terena su druga stvar koje Klopp ocigledno ne trpi (sto je i normalno), a s obzirom da cu biti uz Jurgena sta god da odluci, jer je po prvi put veliko trenersko lice u koje stvarno treba verovati i podariti puno poverenje, jedno odstranjivanje igraca koji trenutno ne donosi apsolutno nista timu nece promeniti moje misljenje.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
dahoud nece produziti ugovor,klepit ce ga klopp u januaru 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
gaston je napisao/la:
Ko je neka tvoja želja na toj poziciji ? Realna/nerealna manje bitno

- kumkalesic
- Kontakt:
Mislim da je za klub najbitnije da sada ganja pravo pojačanje na poziciji lijevog beka. Bez obzira koliko Milner izgledao solidno na terenu, on u situacijama jedan na jedan ne može baš najbolje odgovoriti u defanzivi. Pogotovo kada na njega kreće neki brzi krilni igrač. Al' svaka mu čast i na ovoj igri koju pruža, bar za sada.
Volio bih kada bi iskoristili ovo rasulo u vuko'ebini i doveli konačno Ricarda kojeg već godinama priželjkujem u crvenom dresu. Njega i Mahmuda kaparisati već u januaru i svi sretni
Volio bih kada bi iskoristili ovo rasulo u vuko'ebini i doveli konačno Ricarda kojeg već godinama priželjkujem u crvenom dresu. Njega i Mahmuda kaparisati već u januaru i svi sretni

Joint_fc
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Slažem se sa Paradajzom, to je potreba.

Ok je odbrana samo dovesti kolašinca još il nekog jetinog iz njemacke ako bude potrebe.
Dovesti nekad lijevog beka i veznog ako se ukaze prilika i to je to.
Dovesti nekad lijevog beka i veznog ako se ukaze prilika i to je to.
You are someone else I am still right here
Leeds 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.