Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

gaston
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la gaston » 26 okt 2016, 08:38

04:35 do kraja treće je imao 19p i stao je na granici. :facepalm:
Fino ste počeli stvarno, samo Melo pad.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 okt 2016, 08:45

Gasol 2 :roll:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 26 okt 2016, 09:04

Prvo pa muško :D
slika

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 okt 2016, 09:50

Joj kakav pocetak Melo izlazi zbog BO na 15 tak razlike a Durant igra na -30 i prvi ostane na granici drugi prebaci **** dva poena preko sve im **** pa jel moguce i izade odma izade poslije prelaska hahaha
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 26 okt 2016, 10:57

Danas je borben dan, dan D idemo na sve ili ništa, ponuda je prejaka. :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 okt 2016, 11:03

Šta su ljudi sve promašili to ne možete da vjerujete. :thumbdown:

slika

Razmišljam između njega manje ili Parkera i uzmem njega. jbg

slika

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 okt 2016, 12:16

NBA igraci:

slika

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 okt 2016, 12:58

SlevinKelevra je napisao/la:NBA igraci:

slika
slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 okt 2016, 14:04

Ne igrajte ljudi te igrace, dobro kaze Slevin to je lutrija. A kladionice ih drze sve ko marionete. Nije nista slucajno kad treneri na silu tako izvode igrace, kladionica je odredila granice jer zna tacno koliko ce ko da ubaci i to se kontrolise, rijetko se desava da neko prebacuje iznad onoga koliko je naredjeno i obratno. Zato se desavaju svakakva cuda pa vidite najbolje bacace slobodnih kako fulaju u zadnjoj cetvrtini i svakakva sra.nja. Najbolje je igrati tu moneyline i hendikepe to na gotovo svim americkim sportovima bude obicno precizno odredjeno od bookija tako da kvota rijetko laze. Igraci hem sto je to lutrija, hem sto se odredjuje od kladionica i mafija, a i bez toga je toliko faktora u igri da to ne moze ni Allah dz.s. sam da predvidi! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 okt 2016, 14:07

Effenberg je napisao/la:Ne igrajte ljudi te igrace, dobro kaze Slevin to je lutrija. A kladionice ih drze sve ko marionete. Nije nista slucajno kad treneri na silu tako izvode igrace, kladionica je odredila granice jer zna tacno koliko ce ko da ubaci i to se kontrolise, rijetko se desava da neko prebacuje iznad onoga koliko je naredjeno i obratno. Zato se desavaju svakakva cuda pa vidite najbolje bacace slobodnih kako fulaju u zadnjoj cetvrtini i svakakva sra.nja. Najbolje je igrati tu moneyline i hendikepe to na gotovo svim americkim sportovima bude obicno precizno odredjeno od bookija tako da kvota rijetko laze. Igraci hem sto je to lutrija, hem sto se odredjuje od kladionica i mafija, a i bez toga je toliko faktora u igri da to ne moze ni Allah dz.s. sam da predvidi! :D
:urnebes: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 26 okt 2016, 14:08

A daaaaaaaaajjj :urnebes:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 okt 2016, 14:12

Effenberg prevazisao samog sebe :urnebes:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 okt 2016, 14:13

Ma mozete se vi smijati koliko hocete, ali ja kad sam vidio da je Derozan koji 95% slobodnih gadja u sezoni fulio 12 slobodnih u jednoj tekmi, haj zivio! Bookiesi znaju kad stave koju granicu zasto je ona tu gdje jeste, i pustice par puta da obicna raja omasti brke i ulovi i onda krecu smicalice koje se desavaju veci dio sezone i kad se raja nafata i ulozi na jednu stranu pretegnu, onda se samo javi i kaze se Curry, Harden danas ne prelazit 20 koseva ili leti glava! Svi su oni u dosluhu. A vi se smijte. Najbolje je da uzmete listice popadane, od kojih bi se mogli ogrijati da ih lozite cijelu zimu i nad njima se smijete! Ha ja! Jer kladionice se zadnje smiju, a ne kladionicari! Znamo mi to svi!
bvb je napisao/la:Effenberg prevazisao samog sebe :urnebes:
Nisam dugo nista doprijenio ovdje temi pajdo morao sam nesto! :urnebes: :urnebes:
Nakupilo se! Ima 15 dana kako nisam ni eura odigrao ni onaj narodni tiket sto se kaze, majke mi, ali opet mi se gadi ta gamad koja se uvukla u sport i naredjuje!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 26 okt 2016, 14:18

E jbg :lol:

Hajde brate objasni nam i kako se namješta bilijar,kriket i ti ostali sportovi :urnebes:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 okt 2016, 14:19

Samo ne znam buraz zasto je onda Derozan dobijao toliko slobodnih. Haman nije mogao izbjeci faule ili je i broj faulova takodjer bio u kombinaciji s under-om :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 okt 2016, 14:27

Vratia se Sime :urnebes: :urnebes: :urnebes:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 okt 2016, 14:29

ovaj frajer je fakat bolestan
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 okt 2016, 14:35

Evolution87 je napisao/la:ovaj frajer je fakat bolestan
Jes, ja sam bolestan, kladionice su postene! :rol: :rol:

slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 okt 2016, 14:43

bvb je napisao/la:Samo ne znam buraz zasto je onda Derozan dobijao toliko slobodnih. Haman nije mogao izbjeci faule ili je i broj faulova takodjer bio u kombinaciji s under-om :D
Ne znam ni ja pajdo, niti iko ko prati NBA zna, komentatori se snebivaju, publika i on sam kotrljaju ocima. Posao se odradjuje ofirno, haman je bilo potrebno ne da podbaci svoju originalnu granicu bilo kako nego bas ono podobro. Sjecam se tog meca play off je bio protiv Miamija, i igrao sam neki under na tu tekmu, cisto radi Miamija koji je tradicionalno underaska ekipa, i pogodio sam prvobitnu okladu, bio sam zapravo sretan sta se sve ne fula, ali onda sam uzeo granicu na overa na live koja je bila pa slagacu i 40ak poena ispod moje pocetne, i uspili su i nju da podbace! :crazy: :crazy:

To je samo jedna tekma, a ima ih u sezoni takvih sepet, vidicete hejbet meceva gdje ce biti 35 - 40 koseva u 4/4 a prije toga sve isle po 55+, i obratno gdje na silu krenu kosevi i nazor fauli da se prave svaki sekund kad neko vodi 30 razlike samo da se prebace neke granice koje su previse sletile nisko na live-u. Jer vi morate da kontate npr. lupam Toronto - Miami krene na 195 padne na 190 185 itd itd. kladionici nije u interesu da isplati sve granice na undera jer to postane public bet pustice do odredjene mjere i kad preceraju sa fulanjima samo im se javi 2 min pred kraj hajmo sad na silu korigujte rezultat i O/U i hendikepe da dodje sve u vinklu. Cista matematika!

Sportisti koji su najlojalniji kladionicama su u Evropi oni iz engleskih 56 liga svi odreda, a u USA su to NBA igraci. Postenije se igra u Bangladesu i u Burmi nego kod ovih maymuna! :puke: :puke:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 26 okt 2016, 14:50

mogu li ovi singapurci prevazići sami sebe :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: 0-3 pol hoće li doći 1 na albirex niigatu :lol: :lol: ili barem 7+ :lol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.