Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja bas kontam jest Lucas dobro odigrao kad ono....
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
zamalo stu hetrik ,steta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav ba Lucas, pa za ono se ne svira penal ni na terminu
Kakav idiot majko draga, i opet će on na suđenje za par dana, poserem se ja na engleski FA.
Zgadiše odlično večer, i da ispadnemo ovo je odlična partija, ali ne može se protiv idiotluka koji okrene stvari gdje se same nikad ne bi okrenule

Kakav idiot majko draga, i opet će on na suđenje za par dana, poserem se ja na engleski FA.
Zgadiše odlično večer, i da ispadnemo ovo je odlična partija, ali ne može se protiv idiotluka koji okrene stvari gdje se same nikad ne bi okrenule
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Pa kolko se ovi **** mogu udarati 

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Liverbird je napisao/la:Kakav ba Lucas, pa za ono se ne svira penal ni na terminu![]()
Kako ba nije penal. Lamela nije imao gdje a on ga najmanje 2 puta udara po nogama...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
ma cist penal
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme kao da su se takmičili ko će imati više grešaka totalno zelenilo, drugo fantastično puno jači intenzitet borba samo opet nešto kao protiv WBA imali su 4-5 strašnih šansi da vode 3-4 razlike ali sve ziceri, još standardno Lucas ne bi bio Lucas da ne zasere sa glupim startovima koji su mu postali normala odavno. Nije loše ali može puno bolje i jače. Daniel odličan i ovo je ono što se traži od njega, šteta što nije hattrick ponudio na kraju, šteta i za Ingsa imao je 2 jedan na jedan haman al jbg dosta za prolaz.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma bezveze sviran penal, ali je za nepovjerovati kako covjek jednim potezom moze sve usrati. Generalno je odlicno odigrao. Steta za Ingsa, opet se izgleda povrijedi, a jasno se vidi koliko je zeljan igre. Imao je i onu odlicnu priliku, ali Vorm je momacki skide ( najbolji Tottenhamov igrac )
Wijnaldum se opustio, napokon.
Wijnaldum se opustio, napokon.

Premalo kontakta, i preslab kontakt i preloša pozicija da se svira penal. Čovjek se gradi u šesnaestercu, i logično da će dobiti udaraca po nogama, on pada (dajva kao najbolji) i dobija penal. Silly. Da, Lucas nije trebao toliko jako ići u duel, ali opet, premalo za penal.
No, penal na stranu, bili smo što se kaže class apart, Tottenham nije mogao doći do polušanse, a ne nečega većeg do te 75-e minute. I tačno mi je žao što je svirao jer mi sjeba dobar ugođaj, al haj
Ostalih 15 minuta je bilo svega, i njihov i naših odličnih šansi, ali niko da zabije.
Sve u svemu, prolaz, odmor za većinu prvotimaca i nevjerovatno dobra partija Origija i Studga. Šteta samo što prvi nije uspio upisati ni asistenciju, ali opet zaslužio je skandiranje nekih 7-8 puta, borio se, otvarao, kreirao prilike.
London away reds
No, penal na stranu, bili smo što se kaže class apart, Tottenham nije mogao doći do polušanse, a ne nečega većeg do te 75-e minute. I tačno mi je žao što je svirao jer mi sjeba dobar ugođaj, al haj

Sve u svemu, prolaz, odmor za većinu prvotimaca i nevjerovatno dobra partija Origija i Studga. Šteta samo što prvi nije uspio upisati ni asistenciju, ali opet zaslužio je skandiranje nekih 7-8 puta, borio se, otvarao, kreirao prilike.
London away reds

Ma ne trudi se uopšteLiverbird je napisao/la: Sve u svemu, prolaz, odmor za većinu prvotimaca i nevjerovatno dobra partija Origija i Studga. Šteta samo što prvi nije uspio upisati ni asistenciju, ali opet zaslužio je skandiranje nekih 7-8 puta, borio se, otvarao, kreirao prilike.

Haj eto nek nijeLiverbird je napisao/la:Premalo kontakta, i preslab kontakt i preloša pozicija da se svira penal. Čovjek se gradi u šesnaestercu, i logično da će dobiti udaraca po nogama, on pada (dajva kao najbolji) i dobija penal. Silly. Da, Lucas nije trebao toliko jako ići u duel, ali opet, premalo za penal.
No, penal na stranu, bili smo što se kaže class apart, Tottenham nije mogao doći do polušanse, a ne nečega većeg do te 75-e minute. I tačno mi je žao što je svirao jer mi sjeba dobar ugođaj, al hajOstalih 15 minuta je bilo svega, i njihov i naših odličnih šansi, ali niko da zabije.
London away reds

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Možemo sad mi otvoriti raspravu je li bio ili nije, ali svakako je sada svejedno jer nije promijenio pobjednika večeras. U moju odbranu svi na Sky-u su tvrdili da je prelako dosuđen, i da je onaj drugi kojeg je skrivio Moreno bio klasičan penal. No, vjerovatno mu nije smio dati.
We're on the same side mate
We're on the same side mate

O M G pa i ovo procitah... Uporedjujes vec afirmisanog igraca sa klinjom koji tek treba da postane igrac.JohnCasey je napisao/la:Dize se jer je talentovan. Talentovaniji od Cana pet puta.
P.s. Laka noc Redsi do CPa
5 times champions of Europe. #YNWA
E jes afirmisan igrac u pm
btw grujic vcrs strasan mnogo ukradenih lopti,trebao bi biti alternativa za wijnalduma/lallanu a ne ovaj tursko njemacki panj
btw grujic vcrs strasan mnogo ukradenih lopti,trebao bi biti alternativa za wijnalduma/lallanu a ne ovaj tursko njemacki panj
Odvadi @BatiJohnCasey je napisao/la:E jes afirmisan igrac u pm

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Po komentarima sinoc i nekoj nervozi bi se reklo da smo izgubili.
mogu misliti sta ce pojedinci pisati poslime prvog poraza valjda im se nakupilo negativne energije a liverpool dobro igra pa sad ne znaju sta ce
mogu misliti sta ce pojedinci pisati poslime prvog poraza valjda im se nakupilo negativne energije a liverpool dobro igra pa sad ne znaju sta ce
You are someone else I am still right here
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Volio bi da izvuku Šiti ako večeras prođe Menčestera, da dobiju po repu.
Inače sinoć je djelovalo rutinski i lagano do tog nepotrebnog penala ali su razmontirali Spurse, dominirali su pogotovo u drugom pol. Pozitivno je što su mlađaci Liverpula ostavili mnogo jači i bolji utisak od ovih sa druge strane. Ima par prespektivnih igrača od kojih će biti nešto više kasnije..

Zaista u Bosni ima izreka ili si bos ili si hadžija. Klop je hadžija. Prvi ja ne bih smio zamjeniti kompletnih 11 igrača protiv Tottenhama. Kapa dole makstore. Sada smo među osam najboljih i ne bi bilo dobro se igrati.
Sada je prva ekipa odmorna i potrebno nam je mnogo znanja i sreće za 3 boda protiv Palaca.And of course, everything that would not have worked tonight is my responsibility, you can blame me – I made the line-up. Everything that was positive is absolutely for the players, because it was a difficult challenge with 11 changes. But we had the idea before the game of what we could do. One or two players, the medical department said there was a problem here and a problem there. Again, I heard the word ‘problem’ a little bit too much and thought ‘Come on, make the whole change’ and it was really good to see. It was not perfect but on a perfect day, everybody can show.
Kocka je bačena
Sakho walks alone..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nepravda je izvršena nad njim prika, nije trebalo ovako završiti za Mamu, brutalno i hladno su ga se odrekli a bio je ratnik pravi. Nisam očekivao da će ovako otići..gaston je napisao/la:Sakho walks alone..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.