NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Čuj 13:30. To je sramota
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zna li se kad je termin uzvrata kupa?
LeBron James
- Evolve
- Kontakt:
Na klupskoj stranici pise 13:30.KingJamesMVP je napisao/la:Zna li se kad je termin uzvrata kupa?
NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U 15:00 je uzvrat u srijedu
LeBron James
Joj sto vi kukate nesto na sudiju, prvo penal je cist ko suza jer je vas igrac povukao rukom za rame Kostica, ko mu je kriv kad se ne zna gradit ? a drugo lose ste igrali skroz ja ne znam sta vi planirate za dalje al sa ovakvom igrom vam ne gine liga za opstanak po prvi put otkad igrate Premijer ligu, jos ste dobro i prosli jer nam nije priznat cist gol a i Zec pogodio stativu. U svakom slucaju sretno sutra u Kupu pa neka prodje ko bude bolji, meni je vala svejedno da li cemo proci KUP il necemo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Evolve
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Joj sto vi kukate nesto na sudiju, prvo penal je cist ko suza jer je vas igrac povukao rukom za rame Kostica, ko mu je kriv kad se ne zna gradit ? a drugo lose ste igrali skroz ja ne znam sta vi planirate za dalje al sa ovakvom igrom vam ne gine liga za opstanak po prvi put otkad igrate Premijer ligu, jos ste dobro i prosli jer nam nije priznat cist gol a i Zec pogodio stativu. U svakom slucaju sretno sutra u Kupu pa neka prodje ko bude bolji, meni je vala svejedno da li cemo proci KUP il necemo.
Više je Kostić teatralno pao, ko da mu je odbio rame, al dobro. Vi jeste bili bolji i zasluženo dobili, nitko to neosporava. Mi smo nama najveći problem.
Sa trenutnom situacijom u klubu, naša realnost je sredina tabele, sad bilo to 6mjesto i za prvaka ili 7-8 pa dole za opstanak. Ova sezona je otišla u nepovrat zahvaljujući našoj upravi, nedostatku vodstva, a i pretplaćenim balerinama u ekipi. Sutra realno neočekujem ništa, da smo gol zabili ajde de, ovako, teško vrlo teško.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
[KUP BiH] Suci koji su oštetili Široki Brijeg sude uzvrat na Pecari
Nogometaši Širokog Brijega sutra na Pecari u 15 sati u uzvratnoj utakmici 1/8 finala protiv Slobode trebaju nadoknaditi minimalni poraz iz prvog susreta igranog na Tušnju. Zanimljivo, Nogometni savez BiH je za glavnog suca uzvratne utakmice delegirao Admira Šehovića iz Sarajeva, koji je nedavno u prvenstvenoj utakmici oštetio našu momčad kada je priznao prvi pogodak domaćima iz zaleđa, a onda u 93. minuti izmislio jedanaesterac iz kojeg je Radnik stigao do 3:1 pobjede. Bio je kažnjen s tri utakmice zabrane suđenja i opet delegiran suditi našoj momčadi. Osim toga, četvrti sudac na utakmici bit će Irfan Peljto koji je preloše odsudio posljednji derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog i oštetio našu momčad te bio kažnjen s deset utakmica zabrane suđenja. Dodatni sudac je Adis Mulahasanović koji je u subotu sudio naš prvenstveni susret i dosudio vrlo sporan jedanaesterac iz kojeg je Sloboda došla do pobjede.
Nogometaši Širokog Brijega sutra na Pecari u 15 sati u uzvratnoj utakmici 1/8 finala protiv Slobode trebaju nadoknaditi minimalni poraz iz prvog susreta igranog na Tušnju. Zanimljivo, Nogometni savez BiH je za glavnog suca uzvratne utakmice delegirao Admira Šehovića iz Sarajeva, koji je nedavno u prvenstvenoj utakmici oštetio našu momčad kada je priznao prvi pogodak domaćima iz zaleđa, a onda u 93. minuti izmislio jedanaesterac iz kojeg je Radnik stigao do 3:1 pobjede. Bio je kažnjen s tri utakmice zabrane suđenja i opet delegiran suditi našoj momčadi. Osim toga, četvrti sudac na utakmici bit će Irfan Peljto koji je preloše odsudio posljednji derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog i oštetio našu momčad te bio kažnjen s deset utakmica zabrane suđenja. Dodatni sudac je Adis Mulahasanović koji je u subotu sudio naš prvenstveni susret i dosudio vrlo sporan jedanaesterac iz kojeg je Sloboda došla do pobjede.
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
ostavite vi sudjenje i posvetite se sebi ... ovaj sudija je postavljen da vam vrati sto vas je ostetio , al eto citao sam ovdje i onaj penal u tz da je sudija krivo dosudio pa onaj crveni wagneru haha jos se wagner cudi ... dobra ste momcad i sigurno da cete uci ligu za prvaka , prepostavljam da ce mladost u ligu za ostanak ....
Ku.rac ce nam vratit...Bude li suđenje onako kako im je naređeno,ne znam kako ce se vratit svojim kucama.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
- Kontakt:
Što se tiče Tuzle zasluzena pobjeda Slobode, ljudi su bili bolji i 3 boda su njihova, penal možda nije bio, ali čist gol je ljudima poništen tako da potvrđujem ovo što sam ranije rekao. Penal u Tuzli je samo pokazatelj da se ništa nije promjenilo u BH nogometu. Ako je bio neka ga svira( vraćam se na onu tezu Bake Sliskovica) na svakoj utakmici protiv NK Široki Brijeg, al' što se Sarajevu, Zrinjskom i ostalima ne sude iste diskutabilne situacije??
Mi iz Širokog smo mišljenja da ovo sudacko orgijanje više nije stvar toga da se ide pomoći protivniku s kojim tada igra Široki Brijeg, nego čisto udaranje na sami Široki Brijeg, ma tko god s druge strane terena stajao.
Što se tiče situacije u klubu, koliko god sam ljut na naše poduzetnike jer su se umorili od ulaganja u klub , toliko ih u drugu ruku i shvaćam. Pa koja mazohistička budala moraš biti da svoje novce i živce trošiš u BH nogomet, gdje te kradu pored zdravih očiju??
Ovaj sad video Goražde- Sloga , onda ono ubijanje GOŠK-a protiv Mladosti DK i tako dalje.
Jedina žalosna stvar je što naši momci na terenu ne pokazuju prkos i inat savezu i sudačkoj mašineriji te da svaku utakmicu odigraju 100% , da 3 penala suđena na našu štetu ne uspiju protivniku osigurat pobjedu.
VAZDA I VJEČNO,
SAMO I UVIK.
Mi iz Širokog smo mišljenja da ovo sudacko orgijanje više nije stvar toga da se ide pomoći protivniku s kojim tada igra Široki Brijeg, nego čisto udaranje na sami Široki Brijeg, ma tko god s druge strane terena stajao.
Što se tiče situacije u klubu, koliko god sam ljut na naše poduzetnike jer su se umorili od ulaganja u klub , toliko ih u drugu ruku i shvaćam. Pa koja mazohistička budala moraš biti da svoje novce i živce trošiš u BH nogomet, gdje te kradu pored zdravih očiju??
Ovaj sad video Goražde- Sloga , onda ono ubijanje GOŠK-a protiv Mladosti DK i tako dalje.
Jedina žalosna stvar je što naši momci na terenu ne pokazuju prkos i inat savezu i sudačkoj mašineriji te da svaku utakmicu odigraju 100% , da 3 penala suđena na našu štetu ne uspiju protivniku osigurat pobjedu.
VAZDA I VJEČNO,
SAMO I UVIK.
-
- Kontakt:
Aj ne zezaj , pa prosle god jedino niste evropu izborili ostalo uvjek , da je tako kao sto kazes onda nikad u evropu ne bi izasli , prosle i ove god,.. ima na vasu stetu puno gresaka , mozda niste vise u savezu jaki kao sto ste bili , mozda je zrinski zauzeo mjesta u savezu veze nemam , nisam upoznat , al u historiji premier lige siroki je imao solidno i dobro sudjenje ne brojim ove dvije god zadnje ...
Orjuna je napisao/la:Wagner ima pravo nastupa sutra.

Odlicna vijest, imam neki dobar predosjecaj za sutra

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Kroz povijest ,slozit cemo se, bilo je sudjenje kao što je i drugima bilo. Bilo je nekih stetnih situacija, ali bilo je i onih koji su isli nama u korist, sve je to bilo u nekim normalnim granicama varijacije oko sredine. Ali ovo što u zadnje 2-3 sezone se čini Širokom, to jednostavno izaziva revolt, to su ocigledne greske s namjerom diskvalifikacije kluba. Što je najgore bilo je nekih pogrešaka( NI BLIZU U ONOJ MJERI KOLIKO ŠIROKOM) na štetu drugih klubova, no ti klubovi nisu osjetili potrebu dati podršku Širokom kao ,tada se ispostavilo,lideru pobune protiv savezno-sudačkih spletki. Zbog straha? Zbog kompezacijskih obećanja? Jedino Velež nije potpisao regularnost lige sa Širokim , pa vidimo gdje ih je to dovelo. Trener Slavije je pljuvao cijelu godinu suce, na odlasku ih s mržnjom ispratio. ali nije imao petlje pružiti otpor.HeraklitMracni je napisao/la:Aj ne zezaj , pa prosle god jedino niste evropu izborili ostalo uvjek , da je tako kao sto kazes onda nikad u evropu ne bi izasli , prosle i ove god,.. ima na vasu stetu puno gresaka , mozda niste vise u savezu jaki kao sto ste bili , mozda je zrinski zauzeo mjesta u savezu veze nemam , nisam upoznat , al u historiji premier lige siroki je imao solidno i dobro sudjenje ne brojim ove dvije god zadnje ...
Široki godinama igra najlijepši nogomet u ovoj ligi, redovno uzima bodove na vrućim gostovanjima , uvijek pri vrhu, Pecara je uvijek bila teren gdje su svi imali šansu uzeti bodove, gostoprimstvo uvijek na nivou( onome tko je došao s dobrim namjerama) , derbi za Zrinjskim zadnjih par sezona je, atmosferom i igrom, utakmica u rangu liga petice, sve ono što je Vječiti derbi nekad bio ,a već odavno nije.
Žalosno je da se zdravi sportski kolektivi, što je rijetkost u ovoj napaćenoj zemlji, politički pokušava opstruirati.

Prenosi li neko sutra utakmicu sa Slobodom?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li biti kakav stream za sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 32 gosta.