recim ako odaberem 8/20 da li mi se ubraja u dobitak ako pogodim i vise od 8

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Na 8 pogođenih imaš dobitak ali je to jako sitan keš. Svaki sljedeći pogođeni donosi novi profit, što više pogođenih to je više kombinacija i veća lova. Znači što bliže 20reeds je napisao/la:idemo se veceras igrati, pa imam jedno pitanje prije uplate, ne igram sisteme skoro nikako ali eto da probam
recim ako odaberem 8/20 da li mi se ubraja u dobitak ako pogodim i vise od 8![]()
reeds je napisao/la:idemo se veceras igrati, pa imam jedno pitanje prije uplate, ne igram sisteme skoro nikako ali eto da probam
recim ako odaberem 8/20 da li mi se ubraja u dobitak ako pogodim i vise od 8![]()
reeds je napisao/la:naravno jasno je i meni da se ne isplati igrati sistem i da je to bezveze, ali eto, kao sto rekoh da se igram malo![]()
evo sad gledam 8/20 na 5 KM max dobitak 320 KM, sto znaci da je to jedino ako pogodim svih 8, a preko toga pretpostavljam ide i veci dobitak od ovih 320?
Noup, 320 ako pogodis sve. Osam ako pogodis dobices nekih 15 feninga. Evo ti tabela, upisuj kvote pa se igraj prije no sto uplatisreeds je napisao/la:naravno jasno je i meni da se ne isplati igrati sistem i da je to bezveze, ali eto, kao sto rekoh da se igram malo![]()
evo sad gledam 8/20 na 5 KM max dobitak 320 KM, sto znaci da je to jedino ako pogodim svih 8, a preko toga pretpostavljam ide i veci dobitak od ovih 320?
Buraz ako pogodis 8 neces dobiti nista, ni bona, i tako ce ti ici otprilike sve do 16 parova, zbog toga ti kazem na tako male kvote taj sistem ce ti se isplatiti jedino ako odigras 16/20 ili vecereeds je napisao/la:naravno jasno je i meni da se ne isplati igrati sistem i da je to bezveze, ali eto, kao sto rekoh da se igram malo![]()
na obicni tiket dobitak 43.000, nebulozna razlikaadmir12345 je napisao/la:Zakidaju na sistemu maksimalno,cuj dobit mu 320 na 5 km a da je odigrao kao obicni listic na 1 km bilo bi mu par hiljada dobitak,na tom sistemu sto je on planirao ja sam siguran da sa pogodjenih 17 parova ne bih imao ni 40 KM i tad je pitanje da li bi toliko imao.Sistem jedini koji bi se toliko koliko isplatio npr 7/10 sa normalnim kvotama od 1,6 do 2 sa uplatama 10 ili 20 e onda mozes koliko toliko bit uplusu ili lude sisteme 5/20 sa kvotama 4+
ma ne mogu oni meda cekam i ja 2 al nece ga zabiti jos auto go postignuarelinho je napisao/la:Hajde Leverkusen 3+![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.