Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Fina će to ekipica biti, mogli bi se upisati Gini i Origi večeras. 

Ja mislim da će Sturridge propišat krv samo da da večeras, radi statistike i samopouzdanja naravno. Njemu "kuha" najviše kod Švabe zbog toga što zna da zna, ali ga jednostavno ne ide. Još je dugo vremena bio OUT a sada kada je FIT i u zavidnoj kondiciji u odnosu na period pod vođstvom Rodgersa još mu je teže naviknut se na klupu. Poznato je da je veliki vjernik i to ga drži u igri, pa svaki igrač bi otišao mentalno/psihički nakon onolikog niza povreda. Po statistici je jedan on naših najboljih napadača i samo je pitanje vremena kada će "puknuti" i napokon se prilagoditi igri Jurgena jer to stvarno zaslužuje.Amsterdam1312 je napisao/la:Fina će to ekipica biti, mogli bi se upisati Gini i Origi večeras.
5 times champions of Europe. #YNWA
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Apsolutno se slažem pogotovo s ovim boldanim.Escobar je napisao/la:Ja mislim da će Sturridge propišat krv samo da da večeras, radi statistike i samopouzdanja naravno. Njemu "kuha" najviše kod Švabe zbog toga što zna da zna, ali ga jednostavno ne ide. Još je dugo vremena bio OUT a sada kada je FIT i u zavidnoj kondiciji u odnosu na period pod vođstvom Rodgersa još mu je teže naviknut se na klupu. Poznato je da je veliki vjernik i to ga drži u igri, pa svaki igrač bi otišao mentalno/psihički nakon onolikog niza povreda. Po statistici je jedan on naših najboljih napadača i samo je pitanje vremena kada će "puknuti" i napokon se prilagoditi igri Jurgena jer to stvarno zaslužuje.Amsterdam1312 je napisao/la:Fina će to ekipica biti, mogli bi se upisati Gini i Origi večeras.

Ja sam čito da će njemac dati priliku Ingsu. Sad nisam siguran dal u privh 11 ili će ga uvrstiti na klupu(malo mi negleski šteka). Inaće volio bih vidjeti Grujića,čisto da se privikava na englesku. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Grujić ti 100% počinje večeras, a Ings će dobiti priliku sa klupe najvjerovatnije. U vrhu treba očekivati Origija i Sturridge. Odmor zakazan za Coutinha, Lallanu, Firmina, vjerovatno i Manea. O bekovima da ne pričam.samocelik je napisao/la:Ja sam čito da će njemac dati priliku Ingsu. Sad nisam siguran dal u privh 11 ili će ga uvrstiti na klupu(malo mi negleski šteka). Inaće volio bih vidjeti Grujića,čisto da se privikava na englesku.
5 times champions of Europe. #YNWA
Nek svi navedeni odmaraju makar ispali. Inaće ja da sam trener Ings bi mi igro,tipovi napadača kao Daniel i Origi,koji se ne trude i samo čekaju pas ne bih imao u ekipi. ALi nisam trenerEscobar je napisao/la:Grujić ti 100% počinje večeras, a Ings će dobiti priliku sa klupe najvjerovatnije. U vrhu treba očekivati Origija i Sturridge. Odmor zakazan za Coutinha, Lallanu, Firmina, vjerovatno i Manea. O bekovima da ne pričam.samocelik je napisao/la:Ja sam čito da će njemac dati priliku Ingsu. Sad nisam siguran dal u privh 11 ili će ga uvrstiti na klupu(malo mi negleski šteka). Inaće volio bih vidjeti Grujića,čisto da se privikava na englesku.

Bez uvrede ali ovo je elementarna glupost, očigledno ne gledaš Origija kad igra.samocelik je napisao/la: Inaće ja da sam trener Ings bi mi igro,tipovi napadača kao Daniel i Origi,koji se ne trude i samo čekaju pas ne bih imao u ekipi. ALi nisam trener
Ovdje sam više mislio na Daniela koji je nekako tip igrača koji želi sve na gotovo.Pokupi sav kajmak svojim ludim golovima(imao ih je,jako bitni),ali nekako ne možeš na nejga računati uvijek i 100%. Origi mi je nekako na toplo-hladno,te čas ga ima te ga nema. Zato je meni želja Icardi,imam osjećaj da njegova "ludost" te Kloppov način rada sa igračima bi mogao upaliti,da opet imamo napadača tipa Torres ili Suarez koji je u stanju utprati makar 20 ligaških golova kako bilo za sezonu.
Da se razumijemo, ja sam samo simpatizer koji prati utakmice Liverpoola i koji ima svoje neke želje koje bi volio vidjeti odnosno ne bi volio. Ovdje pišem čisto malo zabave radi i ovakvih dijaloga.
Da se razumijemo, ja sam samo simpatizer koji prati utakmice Liverpoola i koji ima svoje neke želje koje bi volio vidjeti odnosno ne bi volio. Ovdje pišem čisto malo zabave radi i ovakvih dijaloga.

Ne znam šta da ti kažem na tu tvoju želju. Ganjali smo mi i ludog Costu za vrijeme Rodgersa ali meni nekako sad drago što ga nismo doveli jer je više nego prgav. Mislim da je Klopp dovoljno lud i da bi dva luđaka ipak bilo kontraproduktivno 

Nije daleko od istine,Origi kad god udje,imam osjecaj da je na terenu vec 400 minuta,lik jedva hoda nit trci nit pritiska zadnju liniju ama bas nista.
Ne treba nam Torres ili Suarez. Sad imamo ekipu, bez izrazitog vodje. Svi napadaju, daju golove i svi se brane. U principu, to i jeste najveca promjena kod Kloppa, strijelci redom: Coutinho, Firmino, Mane, Milner (penali), Lallana...samocelik je napisao/la:Ovdje sam više mislio na Daniela koji je nekako tip igrača koji želi sve na gotovo.Pokupi sav kajmak svojim ludim golovima(imao ih je,jako bitni),ali nekako ne možeš na nejga računati uvijek i 100%. Origi mi je nekako na toplo-hladno,te čas ga ima te ga nema. Zato je meni želja Icardi,imam osjećaj da njegova "ludost" te Kloppov način rada sa igračima bi mogao upaliti,da opet imamo napadača tipa Torres ili Suarez koji je u stanju utprati makar 20 ligaških golova kako bilo za sezonu.
U tome u stvari i lezi snaga sadasnjeg Liverpoola.
Meni se licno jako svidja ovakav "odnos snaga".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pitanje je vremena kada će jedan od tog navedenog dvojca eksplodirati ( Origi, Stu ). Za Studgove kvalitete se zna, on može uanprijediti svoje kretanje na kojem radi već otkako je došao Jurgen tj. radi većim tempom od ove sezone, fizička sprema itd. a Origi je pokazao pred kraj prošle sezone šta može i zna, dao je 6 golova u zadnjih 7 tekmi i ona povreda ga je sjebala da odigra i zadnjih par u sezoni. Dečko ima strašne predispozicije da postane vrhunski CF. Visok, brz i eksplozivan, jako dobra tehnika, dobra igra glavom, samo mora raditi, premlad je još i ima vremena. Ja i dalje smatram da će Liverpool pokazati pravu snagu iduće sezone tj. najbolje od najboljeg, ako ne već u drugoj polusezoni.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nadam se da ovo ne znaci da ce balvan Can poceti protiv Palaca.
Nadam se da ce ovo na terenu biti 4-4-2 a ne neka 4-3-3 varijacija. Sturridge i Origi naprijed, bit ce golova, nadam se da ce i Grujic biti dobar veceras.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vrhunski sastav, dijamant na delu. Samo da vidimo ko je u naprednoj roli na terenu iza napadaca, Gruja ili Gini.
Drago mi je ovo vidjeti, ne toliko zbog odmora nego da vidimo i te ostale igrače kako funkcionišu na terenu. Igramo samo ligu, pa bi oni mogli odraditi u istom sastavu i ovu i u subotu tekmu, ali nema prevelike potrebe za tim.
Ovako nas nadam se očekuje opušten meč, s obzirom da su i gosti čini mi se upotpunosti u drugom sastavu.
Vorm
Davies Wimmer Carter-Vickers Trippier
Winks Dier
N'Koudou Carrol Onomah
Janssen
Ako ima neko dobrih linkova neka stavi
Ovako nas nadam se očekuje opušten meč, s obzirom da su i gosti čini mi se upotpunosti u drugom sastavu.
Vorm
Davies Wimmer Carter-Vickers Trippier
Winks Dier
N'Koudou Carrol Onomah
Janssen
Ako ima neko dobrih linkova neka stavi

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Bravo Daniii 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- kumkalesic
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je sa ovom arenom mrtvom
Ima li neko link kakav?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.