Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Van Dijka, najboljeg stopera lige dovesti u januaru je naučna fantastika. Na kvadrat. Nemoguće.
Hocemo li docekat ovo,mislim na ovoliko emocija i deranje covjek je premukao puca sve od zelje,danas golove nasi igraci slave nekim djecim plesovima i ne zagrle se svihttps://www.facebook.com/BornMUFC/video ... 936662581/
Inače nisam ljubitelj goal.com sajta, ali me je ovaj komentar oduševio :
" Mourinho has to remember he is now the manager of Manchester United.
Manchester United should come to play all the football, not sit back and watch it. They play at the Theatre of Dreams, not the Theatre of Pragmatism."
Savršeno rečeno
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
" Mourinho has to remember he is now the manager of Manchester United.
Manchester United should come to play all the football, not sit back and watch it. They play at the Theatre of Dreams, not the Theatre of Pragmatism."
Savršeno rečeno
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
Uh, htio sam sačekati da hladne glave napišem neki komentar, jer nakon onog u nedjelju sam mogao svašta ispisati (nešto poput @tajgera
?, pa evo da sad nešto.
Smatram da je uvodni gol mnogo uticao na daljnji tok utakmice, automatski je poremetio sve Murinjove taktičke zamisli gdje se moralo preći na ganjaje rezultata sa odstupanjem od prvobitne taktike. Dva gola su bila plod konfuznosti odbrane što je Chelsea dovelo u veliku prednost, a majstor poput Contea je to samo trebao sačuvati i mirno privesti kraju, što je i učinio na kraju krajeva. E sad, neću reći kako mi nismo zaslužili ovaj poraz, itekako jesmo, nego jednostavno usmjerili su utakmicu u jednom smjeru vlastitim greškama (što je i sam Mourinho rek'o posle). Ovim, naravno, ne umanjujem odličnu igru Chelsea i zasluženu pobjedu, ovo je Murinjov poraz i na njemu je sad da ovu ekipu podigne i usmjeri onako kako i sam zamišlja.
Već u srijedu je City i nikako nam ne bi godio novi poraz ili još gore neka blamaža, pobjedom bi igrači dobili ponovo na samopouzdanju i to je ono što im je trenutno najpotrebnije.

Smatram da je uvodni gol mnogo uticao na daljnji tok utakmice, automatski je poremetio sve Murinjove taktičke zamisli gdje se moralo preći na ganjaje rezultata sa odstupanjem od prvobitne taktike. Dva gola su bila plod konfuznosti odbrane što je Chelsea dovelo u veliku prednost, a majstor poput Contea je to samo trebao sačuvati i mirno privesti kraju, što je i učinio na kraju krajeva. E sad, neću reći kako mi nismo zaslužili ovaj poraz, itekako jesmo, nego jednostavno usmjerili su utakmicu u jednom smjeru vlastitim greškama (što je i sam Mourinho rek'o posle). Ovim, naravno, ne umanjujem odličnu igru Chelsea i zasluženu pobjedu, ovo je Murinjov poraz i na njemu je sad da ovu ekipu podigne i usmjeri onako kako i sam zamišlja.
Već u srijedu je City i nikako nam ne bi godio novi poraz ili još gore neka blamaža, pobjedom bi igrači dobili ponovo na samopouzdanju i to je ono što im je trenutno najpotrebnije.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što me ovo ne iznenađuje, uvijek isto, isti igrači su našli zamjerke i Moyesu, i Luji, a evo sad i Jozi
http://www.thetimes.co.uk/edition/sport ... -w6nkgvflr

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Što me ovo ne iznenađuje, uvijek isto, isti igrači su našli zamjerke i Moyesu, i Luji, a evo sad i Jozi![]()
Wayne je krtica, to je valjda poznato ima par godina.
Inače, ništa čudno da pomoćni treneri vode neke treninge, kod Fergija je to tako bilo nebrojeno puta. Uglavnom, mediji pišu gluposti kao i obično, a bolje teme od Uniteda i Mourinha nema u Engleskoj.
Pa do sada je intenzivno učestvovao u treninzima, podizao atmosferu, zbijao šale. Samo smo o tome čitali u kontekstu treninga: da se svi smiju na Ibrine i Mou-ove šale. U izjavi poslije meča rekao je da mu trebaju muškarci a ne djeca. A sad su neki tobože "stunned" što je zahladnio. Pa to je najmanje što je mogao učiniti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Što me ovo ne iznenađuje, uvijek isto, isti igrači su našli zamjerke i Moyesu, i Luji, a evo sad i Jozi![]()
Stručnjaci pišu da je već na putu da izgubi ekipu kao što je izgubio prošle sezone ekipu u Chelsea-u. Je li to tako što adekvatno odreaguje na njihovo nezalaganje? Šta je trebao? Lako je sad tumačiti sve njegove postupke kao uvod u neizbježni fall-out scenario koji mu se polovično desio u Realu i eruptirao u Chelsea-u. Ništa lakše nego okriviti njega za sve. A to što najmanje trče u čitavoj ligi trebamo ignorirati. Ma daj...
Ovoj ekipi fali autoritet. Kad smo krajem prošle sezone govorili o Gaalovom nasljedniku ja sam isticao da mora ispoštovati dva kriterija: a) da bude autoritativan i b) da daje šansu mlađim igračima, poštujući našu tradiciju i kredo.
Na njegovoj sam strani jer ekipa je već hladno odbacila Moyesov autoritet, Gaal je nešto uspio tu učiniti u prvoj sezoni a u drugoj su i njegov autoritet odbacili kad je bilo izvjesno da odlazi. Sad treba da se isto ponovi? Stvarno se ponašaju kao tetkurine. I opet neko pušta informacije u javnost. Danas je to ova vijest i ona da je Mourinho rekao Rooneyu da može tražiti drugi klub ako hoće da bude standardan. To prisnim i popustljivim odnosom nećeš otkloniti. Ne vidim da taj pristup može piti vode u izgradnji ekipe.
Edit:
@Baader, da, svi zaboravljaju da je Ferguson najveći dio treninga prepustio Quierozu. Sam je rekao da je njegova vrsnost delegiranja zaslužna za uspjehe u posljednjih 10 godina njegove trenerske karijere. U pravu si. Za Wayne-a kao krticu prvi put čujem. Nije da ne vjerujem jer se jedan od leakova odnosi upravo na njega.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma ja bi odredio vec sljedecu tekmu minimum pretrcanih kilometara,nek zuje u prazno ne zanima me,hocu da vidim da igrac od 100 miliona sparta kao da mu je zadnja tekma u zivotu..Jarane ovi su se previse digli,ne razumiju vrijednosti Manchester Uniteda kao kluba,ves se sprdaju sa istim kao da smo City od prije 6-7 godina,pa ono,daj meni platu a moje igre i zalaganje nema veze,imate nekog boljeg,imate kesa,dovedete boljeg,meni date moje i tako se meni se cini desava vec godinama..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Manchester United star Michael Carrick will join Manchester City in January, claims Tim Sherwood,
‘Michael Carrick is the first name on a Premier League team sheet in my opinion,’ Sherwood told BT Sport.

Moyes, Van Gaal i Mourinho su ukazali povjerenje Rooneyu i postavili ga za kapitena jer je "krtica". Ima logike 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Besmislen primjer.
Uostalom, Ferguson ga je htio prodati i prodao bi ga da je ostao. Valjda ta činjenica dovoljno govori o karakteru Rooneya. Na kraju krajeva, sad je nevažno, treba nekako izmajmunisati da zabije nekim čudom četiri gola i lagano privesti karijeru u Unitedu. Vrijeme je.
Uostalom, Ferguson ga je htio prodati i prodao bi ga da je ostao. Valjda ta činjenica dovoljno govori o karakteru Rooneya. Na kraju krajeva, sad je nevažno, treba nekako izmajmunisati da zabije nekim čudom četiri gola i lagano privesti karijeru u Unitedu. Vrijeme je.
- theboss_RD07
- Kontakt:
SportSport.ba = MrzimManchesterUnited.ba
Jel ko skonto koliko dnevno clanaka o Junajtedu prodje kroz naslovnu

⭐
Oko 2,5 u prosjeku. Danas jedno 5 clanaka. Trendiramo jer nesto predstavljamo a materijala ne fali. Pa nece valjda Chelsea, Sporting, Dynamo Kyev i klubovi tog ranga zauzimati naslovnice.theboss_RD07 je napisao/la:SportSport.ba = MrzimManchesterUnited.ba
Sad smo i na 14. mjestu. To neka delfska prorocanstva pisu clanke?
United je uvijek bio top tema. Nazalost trenutno nema mnogo pozitivnih stvari koje bi se mogle pisati.
100% sportski i krajnje opušten potpis
United i Mourinho su dva pojma koja su apsolutno najisplativija medijima i ne treba čuditi što svaki dan izlazi bezbroj apsolutno idiotskih članaka.
Kad smo već kod tračeva, pojavila se informacija da je Mikitharyan na izlaznim vratima u januaru.
Ma sve je moguce,cudno stvarno za Mhk,ja cekam da vidim jel tacno za krticu i da je to Rooney,nema ko biti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nema se tu šta čekati, opštepoznato još od Moyesa koji ga je spasio, pa tokom vladavine Van Gaala koji mu je udovoljavao pozicijama, pa sada i za Mourinha koji će ga otjerati.
http://www.theunitedpages.com/clearout- ... n-january/
S tim da mislim da su sa Carrickom promašili. Nema šanse da ode sada.
It is no coincidence that every other time Rooney has faced questioning of some kind a story has then appeared in the papers where United stars are critical of their manager. We have been informed, on numerous occasions, about Rooney and his representative leaking stories to the press. In fact, he even sought to become more friendly with sections of the press during the summer.
http://www.theunitedpages.com/clearout- ... n-january/
S tim da mislim da su sa Carrickom promašili. Nema šanse da ode sada.
Treba prodat krticu i par kloceva pocev od Roja do Fellainija,ocistit ekipu a ne pricat o prodaji Mkhtaryana. Vjerujem u Mourinha!
Zeljeznicar! 1921 !
Nema sanse i pomisliti da bi Miki mogao napustiti klub, covjek dobio ukupno nekih 100 min., i ono fol ne valja, ajmo prodat u januaru.
Imao je tu povredu gdje je odsustvovao mjesec dana, vratio se tamo oko 17. ovog mjeseca i naravno treba sacekati malo, jer sigurno nije 100 % fit.

Imao je tu povredu gdje je odsustvovao mjesec dana, vratio se tamo oko 17. ovog mjeseca i naravno treba sacekati malo, jer sigurno nije 100 % fit.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.