Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A ne znam, ali nekako mi je 13 sitnica za njega, moze bez ikakvih problema to do poluvremena dati, ako pocne sut forsirati.QUARTERBACK je napisao/la:Barca1 mislis da Spanoulis moze 3 utakmice u nizu u over? Tesko to ko moze, ali eto..
Ma ja hajd pa znaj, ali opet 3 utakmice u nizu tesko ko poveze..Barca1 je napisao/la:A ne znam, ali nekako mi je 13 sitnica za njega, moze bez ikakvih problema to do poluvremena dati, ako pocne sut forsirati.QUARTERBACK je napisao/la:Barca1 mislis da Spanoulis moze 3 utakmice u nizu u over? Tesko to ko moze, ali eto..
Mada, vrlo moguce i da si u pravu, ne bih bio pretjerano iznenadjen ni da da 5 komada
I igra li Favors za Utah veceras ? Vidim niko ga ne nudi, a koliko znam samo je Hayward out :/
kao upitan za veceras, ne znam jel igrao u predsezoniDerrick Favors F/C Sidelined Apr 13 knee Questionable for opening night
Jako izgledan par ako nema Haywarda i Favorsa! I ja sam to vidio vecEvolution87 je napisao/la:Hood over 15.5, nema Haywarda i po meni najsigurniji tip veceras
Nekad do sutra, a ako si sretan za par satibodi123 je napisao/la:Koliko se ceka ova aktivacija bonusa od trenutka kad im posaljem licnu na wwinu?
Nur wenige Stundenbodi123 je napisao/la:Koliko se ceka ova aktivacija bonusa od trenutka kad im posaljem licnu na wwinu?
krmpotich je napisao/la:Nekad do sutra, a ako si sretan za par satibodi123 je napisao/la:Koliko se ceka ova aktivacija bonusa od trenutka kad im posaljem licnu na wwinu?
gaston je napisao/la:Nur wenige Stundenbodi123 je napisao/la:Koliko se ceka ova aktivacija bonusa od trenutka kad im posaljem licnu na wwinu?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.