sta trazis za Embiidaarelinho je napisao/la:

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
sta trazis za Embiidaarelinho je napisao/la:
Klay ili George ti odaberi kojeg bi dao. Još bi ti ja dodao jednog od ovih: Dellavedova,Bogdanović,Teletović,Crawford,Matthews.phily je napisao/la:sta trazis za Embiidaarelinho je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Klay ili Georgephily je napisao/la:sta trazis za Embiidaarelinho je napisao/la:
![]()
arelinho je napisao/la:phily je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Klay ili George
![]()
jest mi drag embiid, ali toliko bas i ne
Westbrookaarelinho je napisao/la:arelinho je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Klay ili George
![]()
jest mi drag embiid, ali toliko bas i ne![]()
Koga bi onda uz Embida da ti dam za jednog od te dvojice?
Pa kad vidiš one kategorije to ti se samo kaže. Uzimaju se prosjeci trojki i slobodnih bacanja. Ostalo se sve zbraja.SiamoNoi je napisao/la:Uzimaju se prosjeci po kategorijama za rezultat tog tjedna ili se zbrajaju poeni,asisti...?
Od šuta i slobodnih se uzimaju Prosjeci, sve ostalo se sabira, stim da je bolje imati manje turnoveraarelinho je napisao/la:Pa kad vidiš one kategorije to ti se samo kaže. Uzimaju se prosjeci trojki i slobodnih bacanja. Ostalo se sve zbraja.SiamoNoi je napisao/la:Uzimaju se prosjeci po kategorijama za rezultat tog tjedna ili se zbrajaju poeni,asisti...?
Druže izmjene radiš svaki dan. Svaki dan stavljaš igrače koji ti igraju.SiamoNoi je napisao/la:Ček,pa i kad krene tjedan mozes ove sa klupe uvodit?Barem ja sad imam takvu opciju?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.