Ne trazi majstore na ovom forumu da vidis imal sta za klub, konkretno na ovoj temi sta god da se stavi to vrlo brzo pada nakon jednog upada nekoga sa strane i onda se cijela prica okrene oko neke rasprave i na kraju nista ni od normalne price ni od normalne vijesti,svako ovdje moze pisati svakakve gluposti a malo je onih koji ce napisati kvalitetnu stvar konkretno vezano za ovaj podforum,kolko god dobrog da se napise i uradi to se zanemaruje i pada u drugi plan kroz sve ove djecije igrice i prepucavanjaSilkoni je napisao/la:Ja kao navijac sarajeva..dodzem na temu da vidim imali sta novo,za nas klub..onda vidim deset stranica..jedni pljuju na drue,ljudi koji vam je ****..Cuo sam zeljo izgubio pet nula..ok..i cao..Nekontam vas hordase boli vas **** za zelju..i ove manijake brate pisi na svojoj temi i pusti nasu temu na miru...Pozdrav
Ja cu zaista da pocnem kolko tolko da izbjegavam pisanje na ovom podforumu jel jednostavno malo je kvalitetnih ljudi sa kojima mozes ostvariti normalnu diskusiju nazalost,tako da i tebi preporucujem da ne ocekuj ovdje kad udjes da ces cuti kvalitetnu pricu o Sarajevu bez da ti se neko ne posere u cejf sa nekim uletima, znas gdje uvijek mozes procitati ono sto te interesuje o klubu ovdje su takve stvari u velikoj manjini
@ Samo F.K.S Ti sto su bili na probi mislim nista od toga to je tek tako da se izadje u susret momcima koji misle da mogu proci...
Kojasevic je dobar s obzirom da je ovdje tek 2 dana i da mu je ovo 2-3 trening,zabio je golcinu,ima strasan pregled igre bit ce bez sumlje kvalitetno pojacanje,ovaj mali Suljic je talenat samo takav momak leti po terenu i danas je bio mozda i najbolji,kad bi dobio jos koju kilu garantujem da bi za par utakmica uspio da se ubaci u prvi sastav,sad ono nevjerujem da ce ga se odma gurati jel mu fali iskustva ali samo se treba nastaviti raditi sa njim bez sumlje jedan od najboljih mladih igraca koji su u prosli kroz klub,ko ga je god gledao recice ti isto