NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 okt 2016, 08:07

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2016, 08:08

Napadi na aparatima u Phoenixu :mrgreen:

Više puntova nego poena :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2016, 08:09

Mislim da sam izgubio ovako jedno treci put ove sezone na fantasy :D Ne igram lose uopste ali eto..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2016, 08:26

Inače Boltsi :tokralju:

Njihove tekme su uvijek zanimljive, Atlanta rutinski, nakon dobrog početka, raspad u drugom pol, i na kraju se još samoubiju :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2016, 09:19

slika

:mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2016, 10:23

Srecom sam prespavao :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2016, 18:02

Šta mislite o ovome?

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 24 okt 2016, 19:00

Sad će te netko napasti da su Stephen Smith i Skip Bayless budale a First Take i Undisputed smeća od emisije nebitno jel tema zanimljiva ili ne.:mrgreen:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 okt 2016, 19:32

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da sam izgubio ovako jedno treci put ove sezone na fantasy :D Ne igram lose uopste ali eto..
Al zasluzio si ovaj put :mrgreen:
Recap:

Ulazim u produzetak s 8 bodova prednosti, kontam nema teorije da se to okrene i ide drive Arizone, Floyd uzima nekih 30tak yardi, a DJ oko 15tak, Catanzaro pogadja sa 45 yardi i to je 2,5 razlike idalje za mene. Kontam to je to, Sijetl igro kriminalno u napadu tesko da ce produzit agoniju bas sad. Al oni to uradise napravise FG i opet lopta Arizoni. Palmer baca 2 duga pasa koja prolaze, ovaj drugi skoro TD za Nelsona ali ga obara safety Sijetla bukvalno rukom za stopalo i pada na 5 yardi. Reko nevjerovatno gubim za 0,5, sad ce FG. Ali onda Arians napad salje na teren, DJ uzima 4 yarda, kratak za TD par cenata. Nemoguce, opet igraju na DJa 1 na 1 ga obara neko na samoj liniji no gain, vodim za 2,88 poena Catanzaro izlazi na teren reko e svasta kakva ludnica gubim za 0,12. Covjek fula s 23 yarde pogadja stativu, ludi Wagner opet preskace centra i ometa ovog kloca dovoljno da fuli, vec je blokiro jednom u toku tekme FG na isti nacin, i salje me na 6-1 :mrgreen:

Onda Hauska fula jos veci zicer na srecu sviju, jer ovo Arizona nije zasluzila izgubit, toliko su bolji bili, razbili su Sijetl ako se to moze reci u 3:3 tekmi. Odbrana Arizone fantasticna citavu tekmu, bio bi shootout da im ovi nisu punt blokirali u doveli ih do ta 3 poena. Odbrana Sijetla nesto najbolje sto sam gledo od odbrane u zivotu, bukvalno im ne mozes FG pogodit, punt izvest itd. Naravno to je i ST, ali u ST igraju najbolji iz odbrane (Sherman, Wanger). Da ne pricam o zaustavljanju najboljeg RB lige, gdje ga je nemoguce zaustavit - za 1 yard. On jest nabio 160 yardi odbrani Sijetla sto je nevidjena stvar, ali su ga zaustavili 2 put na cent do TDa i jednom na 4th downu. Isto tako je i Arians izdominiro svojih glupim odlukama u nekim situacijama i naravno glavni krivac - kicker NYGa zahvaljuci njemu Cardsi nisu na 5-2, nego 3-3-1 kostao ih je 2 pobjede, protiv NE i sada. :mrgreen:

Jedna od najboljih, najdramaticnijih i najzanimljivijih tekmi u zadnjih 10 godina sto sam gledo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2016, 19:59

Stafford igra odlično, za svaku pohvalu šta radi sa onim megatronless napadom :clap:

A po meni ono sinoć nije ni blizu najbolje tekme, jest možda među dramatičnijim, ali su to dva različita pojma, ni jedni ni drugi nisu zaslužili pobjedu, jer nisu znali, Hawski su blago rečeno užas u napadu, nisu sastavili dva drajva kako treba, odbrana im je vrhunska, to je bilo poznato i prije.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 24 okt 2016, 20:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:Stafford igra odlično, za svaku pohvalu šta radi sa onim megatronless napadom :clap:

A po meni ono sinoć nije ni blizu najbolje tekme, jest možda među dramatičnijim, ali su to dva različita pojma, ni jedni ni drugi nisu zaslužili pobjedu, jer nisu znali, Hawski su blago rečeno užas u napadu, nisu sastavili dva drajva kako treba, odbrana im je vrhunska, to je bilo poznato i prije.
Kazu sinoc komentatori na utakmici Lionsa i Redskinsa, da od 8.og tjedna prosle sezone, po svim parametrima, 2 najbolja QBa lige uvjerljivo Cousins i Stafford... al im rekordi nisu nesto za pofalit ove sezone...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2016, 20:38

Winters je napisao/la:Sad će te netko napasti da su Stephen Smith i Skip Bayless budale a First Take i Undisputed smeća od emisije nebitno jel tema zanimljiva ili ne.:mrgreen:
Ja volim pogledat :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 okt 2016, 21:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:A po meni ono sinoć nije ni blizu najbolje tekme, jest možda među dramatičnijim, ali su to dva različita pojma, ni jedni ni drugi nisu zaslužili pobjedu, jer nisu znali, Hawski su blago rečeno užas u napadu, nisu sastavili dva drajva kako treba, odbrana im je vrhunska, to je bilo poznato i prije.
Zavisi kako gledas, ti ocigledno volis vidjet tekmu gdje ce QBovi bacit po 4 TD smjenjivajuci se u vodstvu do samog kraja, nije da ja ne volim takve al' volim i kad odbrane se pitaju vise od napada kao sto je to bilo sinoc. Dominirale su i jedna i druga cijelih 75 minuta i bili skoncetrisani sto je jako rijetko vidjeno da toliko dugo odbrane izdrze meni je ovo vrh sto se toga tice, jos su to kickeri zacinili na kraju i dobili smo x na kraju :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 okt 2016, 22:22

tekma je bila napeta i uz to i suluda sa tim promašenim kickovima, ali to je isto ko da kažeš bila vrhunska tekma bez golova, elem stipu to

meni je najbolja tekma koju sam ikad gledao bio onaj shootout u playoffu kad su warner i rodgers bacali ko mahniti, mislim da je malo falilo da skupe 100 poena

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2016, 23:18

Meni je najbolja bila prvi SB izmedju Giantsa i Patriotsa. Vrhunac neizvjesnosti..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2016, 23:21

E meni je vala NFC championship game Seahawks vs Packers prije 2 godine :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 okt 2016, 23:46

kad ste počeli o superbowlima, evo kontam koji superbowl je bio najbolji, ne mogu se odlučiti između 43 i 49, vjerovatno 49

naravno prastare superbowle nisam nikad vidio, počeo sam gledati tek od SB 16, većinu ili u skraćenim snimcima koje je JRT pokazivao ili na video kasetama (bio je jedan slovenac koji je svake godine prodavao preko oglasa kasetu sa snimkom, nekad na engleskom, nekad na njemačkom), ali nije u ta stara doba bilo ni izbliza tako maestralnih utakmica kao u zadnje vrijeme.

mislim da sam propustio dva, 37 i 42 od kojih je ovaj drugi naravno šteta, ali desilo se :mrgreen: interesantno je da u ratu nismo propustili nijedan. imao sam jaranicu u ptt zgradi koja je bila zadužena za kasetu, to je dobro funkcionisalo, samo je trebalo dočekati struju da to pogledamo. doduše to su bili najdosadniji superbowli, ali nama je to u to jeb.eno vrijeme bio teferič :wtf:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 okt 2016, 03:16

Jbt, ne mogu 10y skupit u napadu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 okt 2016, 04:57

Osweiler :D
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 okt 2016, 05:48

Alemu ideja za Halloween kostim:

slika
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.