Ma brate nama treba najmanje 7 igraca ako hocemo da vratimo sarajevo na stare staze uspjehaRichmanBiH je napisao/la:Ne treba puno tjerati, samo treba dovesti 4 igraca plus golman.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Postepeno, nemas nista od seobe naroda. Trebaju ti 4 igraca koja odskacu.f0rest1946 je napisao/la:Ma brate nama treba najmanje 7 igraca ako hocemo da vratimo sarajevo na stare staze uspjehaRichmanBiH je napisao/la:Ne treba puno tjerati, samo treba dovesti 4 igraca plus golman.
UPRAVA NAPOLJE!
Ne trebaju ti igraci nikakvi, treba ti sve ostalo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
U našem klubu rade sve sami poltroni i hinje,kad Zeka za svog nekadašnjeg saigraća kaže da je dno onda i jeste a to vam je ihtijarević današnji nam sportski dir..Inaće čovjek kaže da je situacija u klubu što se ljudskog faktora tiće jedna katastrofa,to je skup neznalica koje samo čekaju platu i ništa drugo...Otjeran je Dino e sad treba Kusturica da ide sa svojim advokatskim timom,a potom Ihtijar i skauting timom a fula je i Paja koji ništa ozbiljno nemože uraditi il se i on uklopio u naše sivilo??? 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bit ce presica, sprema se govor.fico je napisao/la:Hoće li se iko iz Kluba obratiti navijačima povodom 70. rođendana FK Sarajevo? Znaju li oni uopšte šta zanči biti navijač? Znaju li šta znači 70 godina nekog kolektiva? Hoće li se ''Bordo prijatelji'' obratiti javnosti, neko pismo, nešto?
Fino ce se objasnit kako nemamo srece na sportskom planu, kako imamo najjacu ekipu ali jednostavne neke vannaravne sile djeluju protiv nas. Reci ce se kako smo klub bez dugova naravno, prvi put u svojoj historiji, kako imamo svoj komad zemlje, kamp i akademiju, kako su nas ovi ljudi izvadili iz dubioze itd itd.
A iatina je da smo u toj dubiozi uvijek uspijevali da izborimo europu, istina je da u toj dubiozi nikad se nismo levatili prvo protiv zeljeznicara pa onda protiv klubova poput metalleghea i slicnih (bez uvrede). Istina je da imamo samo par terena sto nije ni pola kampa, a da ne pricam akademija! Istina je da imamo nesposobne, sebicne, lopovske ljude na vodecim pozicijama u klubu koji su uhljebili sebe i svoje porodice u tanovom novcu isto kao sto imamo situaciju u drzavi! Strucnih ljudi u klubu mozes na prste jedne sake nabrojat. Pojma oni o fudbalu nemaju!!!
Nema tu napretka nikakvog! Kuca se gradi od temelja.
Povjerenje je prokockano, a to je nesto sto se ne vraca, nikad vise.
Nije nicija do zore, pa nece ni kusturicina, kantardziceva... Samo se nadam da nece cekati da mrtva glava padne pa da tek tad 'dodju pameti'.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno stanje mnogo gore nego u prvom dijelu sezone 2013-14 
Dolazak Tana je onda bio pozitivan sok, nadam se necem slicnom u januaru

Dolazak Tana je onda bio pozitivan sok, nadam se necem slicnom u januaru

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sada sam pregledao snimak utakmice u Mostaru i mislim da je rustemović najgori igrač Sarajeva sa kojim je nemoguće napraviti neki ozbiljniji pritisak na suparničku ekipu a šta tek reći za Amera Bekića tu fudbalsku sirotinju od tzv igrača 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a što mi podžu tlak kad ovako izjave i još stoje pri toj tvrdnji.FrancescoTotti je napisao/la: Fino ce se objasnit kako nemamo srece na sportskom planu, kako imamo najjacu ekipu ali jednostavne neke vannaravne sile djeluju protiv nas.
Na kraju ispade da dzaba otjerasmo Jesica i Hurtica pogotovo,covjek da je imao papire gdje bi mu bio kraj...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boze sacuvaj
Plemići su odlično ušli u meč i već su u šestoj minuti su pogotkom Ćavara došli do vodstva od 1:0. I pored nekoliko dobrih šansi u prvom dijelu rezultat se nije mijenjao, sve do 51. minute kada je domaći tim stigao do izjednačenja. Pogodak je postigao Nedim Hadžić. Isti igrač je kreirao potpuni preokret. U 70. minuti je postigao i drugi gol za vodstvo Bordo tima od 2:1. Pet minuta kasnije sjajni napadač Sarajeva postiže i treći gol za konačnih 3:1.
Vidim da opet nije igrao od pocetka, valjda usao u drugom..

Plemići su odlično ušli u meč i već su u šestoj minuti su pogotkom Ćavara došli do vodstva od 1:0. I pored nekoliko dobrih šansi u prvom dijelu rezultat se nije mijenjao, sve do 51. minute kada je domaći tim stigao do izjednačenja. Pogodak je postigao Nedim Hadžić. Isti igrač je kreirao potpuni preokret. U 70. minuti je postigao i drugi gol za vodstvo Bordo tima od 2:1. Pet minuta kasnije sjajni napadač Sarajeva postiže i treći gol za konačnih 3:1.
Vidim da opet nije igrao od pocetka, valjda usao u drugom..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čala i Repuh su danas pratili utakmicu juniora.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma prate skoro svaku utakmicu, hocel doci vrijeme da ih pozovu? il da zaigraju koju minutu..Memara je napisao/la:Čala i Repuh su danas pratili utakmicu juniora.
Mogu li Hadzic i Veladzic biti losiji od Bekica i Cetkovica? Naravno da ne mogu. Prema tome, dajte djeci sansu.
SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kozara i Čelik, bar zadnjih 10 min ako ništa.fico je napisao/la:Mogu li Hadzic i Veladzic biti losiji od Bekica i Cetkovica? Naravno da ne mogu. Prema tome, dajte djeci sansu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poluvrijeme!Memara je napisao/la:Kozara i Čelik, bar zadnjih 10 min ako ništa.fico je napisao/la:Mogu li Hadzic i Veladzic biti losiji od Bekica i Cetkovica? Naravno da ne mogu. Prema tome, dajte djeci sansu.
Slažem se, evo npr. Veladžić ti je trenutno bolji i mnogo korisniji igrač od Saida. Radovac ništa bolji nije. Ako ne mogu dobiti šanse protiv jedne Kozare ili mrtvog Čelika, onda ne znam za šta nam služi ova akademija.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 23 okt 2016, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
od saida smo i ti i ja korisniji brateMemara je napisao/la:Slažem se, evo npr. Veladžić ti je trenutno bolji i mnogo koristniji igrač od Saida.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:od saida smo i ti i ja korisniji brateMemara je napisao/la:Slažem se, evo npr. Veladžić ti je trenutno bolji i mnogo korisniji igrač od Saida.

Skauti holandskog kluba zadovoljni napustili Butmir, Hadžić oduševio sjajnim nastupom.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel Hajax?MCMXLVI je napisao/la:Skauti holandskog kluba zadovoljni napustili Butmir, Hadžić oduševio sjajnim nastupom.