Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
kari je kandidat kao i mike krzyzewski 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ima BH basket pisao o tome, a ja sam procitao na onoj stranici aba liga troll (kako vec ide). Izvori su nikakvi, tako da.. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stef Kari? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da nece i on volonterski
BHBasket

BHBasket

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sta je s ovim Aleksandrom Lazicem? Koliko vidim, presao je u Dynamic iz BG koji igra prvu ligu Srbije, a Lazica ni u rosteru u prve dvije utakmice, ne znam da li je povrijedjen. Ja sam uvjeren da bi on npr. u Partizanu igrao bolje od Vrabca.
Gegic 7 poena i 2 Ass.
Pa kakva je to povrijeda karahodzica kada vec 3 preko sedmice ne igra?
Isto tako i glogovac u megi
Isto tako i glogovac u megi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jest' i teško bolje od Vrabca igratiyusufoh je napisao/la:Sta je s ovim Aleksandrom Lazicem? Koliko vidim, presao je u Dynamic iz BG koji igra prvu ligu Srbije, a Lazica ni u rosteru u prve dvije utakmice, ne znam da li je povrijedjen. Ja sam uvjeren da bi on npr. u Partizanu igrao bolje od Vrabca.

ZELJEZNICAR 1921!
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vrabac igra odlicno na pocetku ove sezone.hamzaTM87 je napisao/la:Jest' i teško bolje od Vrabca igratiyusufoh je napisao/la:Sta je s ovim Aleksandrom Lazicem? Koliko vidim, presao je u Dynamic iz BG koji igra prvu ligu Srbije, a Lazica ni u rosteru u prve dvije utakmice, ne znam da li je povrijedjen. Ja sam uvjeren da bi on npr. u Partizanu igrao bolje od Vrabca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma igra daleko od odličnog, nego kada se poredi sa prošlom sezone,malo je napredovao. Skok i tu požrtvovanost u odbrani je uvijek imao i jedino na to je i dobio ugovor, ali i dalje užasan šut iz igre, katastrofalna bacanja i puno izgubljenih lopti.Ethel je napisao/la:Vrabac igra odlicno na pocetku ove sezone.hamzaTM87 je napisao/la:Jest' i teško bolje od Vrabca igratiyusufoh je napisao/la:Sta je s ovim Aleksandrom Lazicem? Koliko vidim, presao je u Dynamic iz BG koji igra prvu ligu Srbije, a Lazica ni u rosteru u prve dvije utakmice, ne znam da li je povrijedjen. Ja sam uvjeren da bi on npr. u Partizanu igrao bolje od Vrabca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ZELJEZNICAR 1921!
Polutak kao da je dosao iz Svemira, gdje su neka sasvim druga pravila. Napravi 3 licne za minut proveden u igri. 

I ovo malo nasih igraca sto igra u ABA ligi sluze da se treneri imaju na koga izgalamiti. Karahodzic ocigledno nespreman za ovaj nivo prema rijecima Dzikica, Sulejmanovic krenuo da se malo popravlja pa onda povreda itd.
Otkud ti ovoyusufoh je napisao/la:I ovo malo nasih igraca sto igra u ABA ligi sluze da se treneri imaju na koga izgalamiti. Karahodzic ocigledno nespreman za ovaj nivo prema rijecima Dzikica, Sulejmanovic krenuo da se malo popravlja pa onda povreda itd.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Upitan da prokomentariše 12 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, potom nijednu u trećem kvartalu, Džikić je rekao:nerminh74 je napisao/la:Otkud ti ovoyusufoh je napisao/la:I ovo malo nasih igraca sto igra u ABA ligi sluze da se treneri imaju na koga izgalamiti. Karahodzic ocigledno nespreman za ovaj nivo prema rijecima Dzikica, Sulejmanovic krenuo da se malo popravlja pa onda povreda itd.
„Dogovorili smo se u svlačionici kako ćemo da igramo u tih deset minuta“, nasmejao je prisutne popularni Džile, a potom se osvrnuo na status Kenana Karahodžića u Humskoj:
„On će biti u sastavu protiv Bešiktaša. I dalje smo u procesu definisanja njegove pozicije u timu. Mlad je momak, treba mu vremena da se adaptira na ovakvu košarku, seniorsku...“, zaključio je Aleksandar Džikić.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Vidim da velickovic nece igrat, valjda ce dobiti minuta karahodzic pa da napokon dobije minute u rotaciji ili ce i on u downhill fazu
Evo Kene!
Vrabac se bori k'o lud.
Vrabac se bori k'o lud.
Hebem te glupog Ratkovica, 2x mu neces da das loptu i gubis je!
-
- Kontakt:
Vrabac igra dobro ovu sezonu nemojte gluposti pričati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Ovaj Hatcher je odličan igrac ne bi ga bilo loše naturalizirati sjetite se sta je McCaleb radio u Makedoniji.
MES QUE UN CLUB!
Bas sam usao na forum da to napisem. Momak je nevjerovatno dobar. Vrabac veceras fantastican, ima ga u svim statistickim parametrima, u odbrani neprolazan. Da ima sut na nivou recimo ovog Marinkovica, bio bi euroligaski nivo. Bio bih presretan da radi na sutu i popravi ga, iako nisam posebno optimistican po tom pitanju. Dovesti Hecera i Dzileta, koji savrseno poznaje Adinove sposobnosti, na klupu, mislim da bi bio pun pogodak.Wandelanoite je napisao/la:Ovaj Hatcher je odličan igrac ne bi ga bilo loše naturalizirati sjetite se sta je McCaleb radio u Makedoniji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 20 gostiju.