Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Uđem ko debil da čitam komentare na onim ispovijestima, i izbediram se od količine dvostrukih aršina 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ko bi rekao da junk food može od čovjeka napraviti zombiea. Nemam snage kao da sam u Space Jamu.
Pusti te sto ih nista u zivotu ne zanima. Lijepo je dolaziti do novih stvari na ovoj temi.Federer17 je napisao/la:Tvoji jarani se bune sto sam napisao duzi post, o onome o cemu ti i ja uglavnom diskutujemo.sekerbay je napisao/la: a sta je to bilo sinoc?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dosta je bilo onanisanja tuđeg naroda u bosanskom kraljevskom gradu Bobovcu, uskoro se sprema iznenađenje 

- Donnie Darko
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ponudili su nam tek, vidjet cemo. Virto je komunjaralegenda reala je napisao/la:Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Onda Virto zna sta valja.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Sta ti je, Virto SDA-ovac do grobaBosniacum Lilium je napisao/la:Ponudili su nam tek, vidjet cemo. Virto je komunjaralegenda reala je napisao/la:Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Najjače kada neko kaže da se od sutra mijenja 

Jučer sam West popuštio, cigaru, čisto iz demonstrativnih razloga. Neću nikad razumiti ljude koji konzumiraju to smeće, još mazlumima piše na kutiji da ih to ubija, rak, odođe pluća itd, ali ljudi su i dalje mazlumi.
Milion studija na netu o tome, ali opet čovjek po svome.
I onda se čudimo što se neko kolje tamo što se nikad nije vidio u ratu.
Milion studija na netu o tome, ali opet čovjek po svome.
I onda se čudimo što se neko kolje tamo što se nikad nije vidio u ratu.
Ma sve ubija u današnji vakat, od hrane do tableta.
Truju nas, nije bez razloga smanjen životni vijek u čovjeka kroz sve ove godine.
Truju nas, nije bez razloga smanjen životni vijek u čovjeka kroz sve ove godine.
Sto posto.Sve vise oboljelih a i pede*a haha
Sve naopako.Ja molim Boga samo da dozivim 40-tu.Ako slucajno to dozivim,mislim da ce roboti raditi a auta ce ici na sine kao tramvaj.Svaki covjek ce imat svoju terapiju koja ce mu smanjivati zivot a marihuana ni tad nece biti legalizovana.
Sve naopako.Ja molim Boga samo da dozivim 40-tu.Ako slucajno to dozivim,mislim da ce roboti raditi a auta ce ici na sine kao tramvaj.Svaki covjek ce imat svoju terapiju koja ce mu smanjivati zivot a marihuana ni tad nece biti legalizovana.
!
Čuj do 40, ja ne planiram da umrem prije 90-te 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
E koliko ce mi uzet danas love za popravku mobitela, mikrofon otisao, sad kad kaze petobanka, odma cu ga bacit u Miljacku
i ti onda obrisoFederer17 je napisao/la:Tvoji jarani se bune sto sam napisao duzi post, o onome o cemu ti i ja uglavnom diskutujemo.sekerbay je napisao/la: a sta je to bilo sinoc?

lipi spoiler.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.