FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko me memorija služi Željo, Sarajevo, Sloboda... I još neko dobili su ili trebaju da dobiju od UEFA-e neku donaciju koja se odnosi na riješavanje pitanja terena, koji su katastrofa. Pa i sam derbi je bio limitiran zbog terena. To ukljucuje pravljenje drenaze, odnosno sve isto kao i na Bilinom Polju... Međutim ušutili su se iz saveza i niko to ne spominje više.
Vrijeme je da se riješi taj teren jer ovo večeras je bilo katastrofa i sramota.
Vrijeme je da se riješi taj teren jer ovo večeras je bilo katastrofa i sramota.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
po cijenu bana, s.eres previse, samo da bi kontrirao neandretalcu. obojica ste, u sustini, nebitni. nadjite se privatno, pa raspravite, ne gusite temu svojim, sitnim, sujetama. nebitni ste!Virtu4l je napisao/la:Primili gol od Olimpica, uprava napolje!
Evo i drugog, tjeraj sve.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne brini se ti za Neandertalca i mene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
strucnjak, u kojem sastavu je olimpik igrao te tri tekme, a u kojem veceras?Virtu4l je napisao/la:Olimpic je do danas imao niz od tri utakmice bez poraza, i to Sloboda, Široki i Vitez, tako da priče o očajnom protivniku nisu na mjestu. Oni su Širokom i Slobodi zabili šest komada, a mi ih potcjenjujemo. Dobro je što je Lendrić dao golove, mnogo će mu značiti u nastavku. Teren je bio očajan i opasan po igrače, jbg, dvije utakmice za par dana i loše vrijeme su glavni razlog za to. Bilo bi dobro da se nešto uradi po pitanju travnjaka, ali teško, to je veliki poduhvat i koštao bi brdo para.
Pogled na tabelu ohrabruje, danas smo kapitalizovali prethodne dobre rezultate i lakše se diše. Zrinjski ne posustaje, jbg, treba sa što bolje pozicije ući u ligu za prvaka, a sad nam slijedi serija teških utakmica uz reprezentativnu pauzu nakon Slobode.
Imamo za čim da žalimo, samo par bodova više bi nam mnogo značilo, ali ne može Zrinjski ovako čitavu sezonu. Vjerujem da će u ligi za prvaka biti druga priča.
u sustini, podvojena si licnost, to ti otvoreno kazem! znas ti, vrlo dobro, zasto ti ovo pisem. ako treba, i pojasnit cu.
Daj boze da opet nekad kod nas zaluta igrac kvaliteta stevanovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Svasta se ovdje pisalo i da ostaje, ali ja imam neki osjecaj da on nece produziti ugovor sa nama.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Takav vakat, ljudima sve smeta, komentarisu. Meni, tebi, njemu, petom, desetom. Ne treba se svađati samo...Virtu4l je napisao/la:Ne brini se ti za Neandertalca i mene.
Ja sam za druženje, pa i bliski kontakt. Primam ponude
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Skine se do pasa i cekaj me ispred GrbaviceNeandertalac je napisao/la:Takav vakat, ljudima sve smeta, komentarisu. Meni, tebi, njemu, petom, desetom. Ne treba se svađati samo...Virtu4l je napisao/la:Ne brini se ti za Neandertalca i mene.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
problem je u licnim sujetama. ja, i dalje, pisem, ono sto mislim, vidim i osjecam. na mene ne moze uticati ni amazon, ni neandertalac, ni storm, ni tm (pa jos nesto iza toga), ni FKZ 1921, ni bokaco... (da ne nabrajam dalje). sve vidim, pomalo i cujem, sa strane, izvagam, i stvorim licno, MOJE misljenje, na koje niko uticati ne moze. mahalasi, mahalaju. tracare, tracaju. oni iz interesa, blate i kuju u zvijezde, prema potrebi i interesu. "placenici", pisu prema uputama. klosari rovare...amazon je napisao/la:Skine se do pasa i cekaj me ispred GrbaviceNeandertalac je napisao/la:Takav vakat, ljudima sve smeta, komentarisu. Meni, tebi, njemu, petom, desetom. Ne treba se svađati samo...Virtu4l je napisao/la:Ne brini se ti za Neandertalca i mene.
mene, u ovim kategorijama, nema. kazem ono sto mislim, vidim i osjecam.
- amazon
- Kontakt:
Ja sam jedini koji vodi bitku ovdje. Ti uletis ponekad. Da je vise raje imalo svoje misljenje onaj forum od misketa mini nikad ne bi ni postajo. Al je dobro jer je to dokaz kako je masom lahko manipulisati. To jeste razmisljati kako ti neko nametne i kako je in. Ako je in da se pljuje Bekric i Lendric(ako to ne radis odmah znaju da si ovaj ili onaj, sto je presmesno), nijedan drugi igrac se nece gledati osim te dvojice. Dobro si to napisao, ali dzaba je to.starigrad je napisao/la: problem je u licnim sujetama. ja, i dalje, pisem, ono sto mislim, vidim i osjecam. na mene ne moze uticati ni amazon, ni neandertalac, ni storm, ni tm (pa jos nesto iza toga), ni FKZ 1921, ni bokaco... (da ne nabrajam dalje). sve vidim, pomalo i cujem, sa strane, izvagam, i stvorim licno, MOJE misljenje, na koje niko uticati ne moze. mahalasi, mahalaju. tracare, tracaju. oni iz interesa, blate i kuju u zvijezde, prema potrebi i interesu. "placenici", pisu prema uputama. klosari rovare...
mene, u ovim kategorijama, nema. kazem ono sto mislim, vidim i osjecam.
- MocMahale444
Ovdje opet isto I poslije pobjede I nova 3 boda, opet tenzije.
Opusteno ljudi
Opusteno ljudi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@muha, pobjede protiv gorazda i (raspalog) olimpika, meni i dalje ne pobijaju gorcinu slabe igre protiv sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:Ovdje opet isto I poslije pobjede I nova 3 boda, opet tenzije.
Opusteno ljudi
stoji da imamo pozitivan niz, da skupljamo bodove i prolazak u kupu, ali, daleko je ovo od gledljivog i zadovoljavajuceg. ja cu sacekati tekme protiv zrinjskog i sirokog (mada ni siroki nije sto je bio), pa reci vise o napretku. tri bobe su, tri bobe, to stoji, ali nemaju istu tezinu ako ih izboris protiv krupe ili sirokog, bez obzira na polozaj na tabeli. utakmica protiv fks mi je skola da smo slabo napredovali.
- MocMahale444
Dosta toga sto si rekao ima smisla ali opet kad sagledas sve mozes doci do zakljucka da ide k boljem.starigrad je napisao/la:@muha, pobjede protiv gorazda i (raspalog) olimpika, meni i dalje ne pobijaju gorcinu slabe igre protiv sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:Ovdje opet isto I poslije pobjede I nova 3 boda, opet tenzije.
Opusteno ljudi
stoji da imamo pozitivan niz, da skupljamo bodove i prolazak u kupu, ali, daleko je ovo od gledljivog i zadovoljavajuceg. ja cu sacekati tekme protiv zrinjskog i sirokog (mada ni siroki nije sto je bio), pa reci vise o napretku. tri bobe su, tri bobe, to stoji, ali nemaju istu tezinu ako ih izboris protiv krupe ili sirokog, bez obzira na polozaj na tabeli. utakmica protiv fks mi je skola da smo slabo napredovali.
Sto se tice tekme s pitarima to sto prije zaboraviti, ono je tegoba bila zesca.
Opet 3 boda protiv Olimpica nisu losa nije bitno sto su oni u stanju kakvom jesu ovih dana svi igraju lopte.
Mozda napredovanje ide sporije ali kad vidis kako smo poceli sezonu ovo je sasvim oke.
hajd", nek bude kako ti kazes... bobe se, marljivo, skupljaju, to stoji. daleko vise i bolje nego ranije.MocMahale444 je napisao/la:Dosta toga sto si rekao ima smisla ali opet kad sagledas sve mozes doci do zakljucka da ide k boljem.starigrad je napisao/la:@muha, pobjede protiv gorazda i (raspalog) olimpika, meni i dalje ne pobijaju gorcinu slabe igre protiv sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:Ovdje opet isto I poslije pobjede I nova 3 boda, opet tenzije.
Opusteno ljudi
Sto se tice tekme s pitarima to sto prije zaboraviti, ono je tegoba bila zesca.
Opet 3 boda protiv Olimpica nisu losa nije bitno sto su oni u stanju kakvom jesu ovih dana svi igraju lopte.
Mozda napredovanje ide sporije ali kad vidis kako smo poceli sezonu ovo je sasvim oke.
nego, reci mi, jesi li ti, i dalje, zadovoljan nasom igrom?
- Neandertalac
- Kontakt:
Isti sam ti.
Amazon@ smrzoh se, požuri.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Tu I tamo, ima dosta prostora za napredovanje. Ne moze sve preko noci paša. Najvise mi smeta nasa odbrana ako cemo realno.starigrad je napisao/la:
hajd", nek bude kako ti kazes... bobe se, marljivo, skupljaju, to stoji. daleko vise i bolje nego ranije.
iducu sedmicu sam na odmoru, pa bi mogli popiti kafu, ako nemas nista protiv. da neslaganja, a i istovjetna misljenja, iznesemo uzivo. valjda ne bude potrebe za placanjem bolnickih troskovaNeandertalac je napisao/la:Isti sam ti.
vidis, moje misljenje je da odbrana trpi zbog lose, defanzivne, (mada ni ofanzivna nije za pohvalu) igre, igraca iz sredine terena. ako si, ikada, igrao fudbal, trebao bi znati o cemu govorim.MocMahale444 je napisao/la:Tu I tamo, ima dosta prostora za napredovanje. Ne moze sve preko noci paša. Najvise mi smeta nasa odbrana ako cemo realno.starigrad je napisao/la:
hajd", nek bude kako ti kazes... bobe se, marljivo, skupljaju, to stoji. daleko vise i bolje nego ranije.
- MocMahale444
Postujem tvoje misljenje i da ne idemo dalje s ovom pricom, nadam se da cemo dovesti par pojacanja na pol sez.starigrad je napisao/la:vidis, moje misljenje je da odbrana trpi zbog lose, defanzivne, (mada ni ofanzivna nije za pohvalu) igre, igraca iz sredine terena. ako si, ikada, igrao fudbal, trebao bi znati o cemu govorim.MocMahale444 je napisao/la:Tu I tamo, ima dosta prostora za napredovanje. Ne moze sve preko noci paša. Najvise mi smeta nasa odbrana ako cemo realno.starigrad je napisao/la:
Iskreno izgubili smo na Grbavici 2 boda protiv pitara zato sto Veca I Aco gledaju ko ce izbiti dok kosonja koristi priliku I glavom zavali.
Protiv Zrinjskog poklon gol Vece.
Jbga bice bolje valjda od kukanja nema nista, treba malo gledati pozitivno.
- Neandertalac
- Kontakt:
Valjda si osiguran hbga. Bujrum ima pp, nisam ti ni daleko ako si SG.starigrad je napisao/la:iducu sedmicu sam na odmoru, pa bi mogli popiti kafu, ako nemas nista protiv. da neslaganja, a i istovjetna misljenja, iznesemo uzivo. valjda ne bude potrebe za placanjem bolnickih troskovaNeandertalac je napisao/la:Isti sam ti.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 okt 2016, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, voltron30 i 23 gosta.