Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 00:28

evo da obradujem daffy pvo tebe pa ostale,ispricali smo se sa adminima i bustace ovom nasem rating sutra da dobije klub(nas) i onad cemu smanjit :mrgreen: ,i onda napokon imate jos jedan oozbiljan tim,al onda valja realizovat transfere i napravit pres konferenciju da ih predstavimo ;)
jos niko nije nista reko za vuvuzele ovdje,al hajd tek je svjeze
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 01:06

ma super.. Bosnia, Zmajevi, Cartoonsi, Walter, Ljiljani, Kamikaze, Juvebalkan.. 8 prejakih ekipa i neka svaka fura svoje.. moze ovo biti extra liga, samo mene strah jedne stvari.. sta ako npr. ti i argus vise izgubite volju igrati za kamikaze koje nece osvojiti titulu i odete u neki jaci? i onda kamikaze propadaju.. pa da onda to uradi i walteri i sve tako.. lupam imena, u srbskoj ligi ekipe koje u u 4. sezoni bile najjace sada su medju zadnjim, moze se desiti i bosniji.. tad bi liga pocela opadati.. :(
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 01:19

elninho_resTO je napisao/la:
CLS je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:a sat vuvuzele uradise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neofiirno :D :D :D
sto sta je bilo, vidim ovaj tvoj gornji post pa mi sada nis nije jasno :)
odes na bih i ona prva tema obavjestenja ja mislim,tamo iams sve dokaze,ja se samo nasmijo,haj brzo pogledaj pa javi vamo da se smijemo zajedno
hahah kralja, tesko ga bilo skontati :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 jul 2010, 01:41

steta jbg covjek je bio zescii od Perezaa.....gori je od Usanovicaa BGM....... :D :D :D
-RIVALDO-

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 13:03

ja necu sigurno,posebno s ovim menagerom nigdje ic,mozda necu ni bit u prvoj,al znam da je sve onako kako treba da bude,s sumnjam da ce i argus,jer ono tamo na forumu je napiso samo iz ljutnje prema adminima ,al eto menager je povuko nekolko poteza,malo vise mailova smo poslali i rjesili to,veeras kada zvanicno postane menager do jedno 6 sati ocekujemo prva pojacanja,e sad neznam kako je za druge timove,ali mi sad znamo da nemozemo bit prvi,al sa pravim radom znamo da mozemo bit npr3 a sljedece sezone ganjat titulu,menager ce sigruno ostat kao i ja i veci dio ekipe,otice smao neaktivni
liga nam tek polako doseze vrhunac a ti vec o opadanju ;) makar sto se tice nas nista od toga,siguran sam i da nece te vi,zmajevi,cartonsi,ljiljani reko bi i walter,al neznam nikoga od njih pa newcu da govorim
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 14:47

pa i sam znas sta je sve dajem ovoj ligi.. cak sam i bratu povezao neke kontakte da dovede par igraca, a tyranorexa sam odavno vec znao i pricao sa njim.. i rekao bratu da rasproda strance i skupi 10m za tyranorexa.. ali, sve je to lijepo, entuzijazam na pocetku.. ali ima dosta ljudi koji ne vole gubiti.. jedan po jedan lagano krenu odlazit i onda se svede sve na 4 jaka kluba.. nazalost, mislim da ce biti tako.. ali se nadam da nece..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 14:51

pa dobro transferi su sastavni dio igre, ko bude bolje poslovao taj ce i da pobjedjuje :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 15:01

ne bih se sa tim slozio.. jedini igraci koje je Bosnia United kupila su bili golmani, svaki igrac tima je dosao sa ratingom 0 ili eventualno 2.. tako da bih rekao ko ima bolje managera bolje ce proci..

Joja, Osmic, Custovic, ja, Tarik, Adnan (A_d_0), Krle, Hamzinjo, Karakas, Zanetti i ostali koji su bili u Bosnia Utd su tu cim su se registrovali.. :)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 15:17

vidjecemo kako ce bit,a menager je ipak najvazniji,kakav menager takav klub,pa imi nismo kupili nikoga,svi su tu odpocetka,osim majke,koji ce i otic u svoj tim,doveli smo 3,4 feeagenta,al ih je doveo nesposobni menager a od tih 4 samo je jedan aktivan,pa ce sad dobiti otkaz,al menager prije svega
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 jul 2010, 17:16

Jbg i mi imamo ekipu ali nikako da se poslozimo, imamo viska igraca i nemozemo nikog dovesti jer nas je 22, tako da sam i ja zglavio u Kamikazama koji me vise ne zele u ekipi a nemam ni mogucnosti da se prodam, neznam postoji li mogucnost da postanem free agent? Ili ako nekom fali igraca da nam otkupi kojeg igraca (koji su aktivni) sa kojim ne planiramo.
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 18:27

evo doveli smo menagera kojeg smo htjeli,i vec su 2 pojacanja dosla,sprema ih se jos,ali ovi su bili online u tom trenutku,sljedece kolo ocekujemo laganu pobjedu protiv tomslaa(al iznendadjenaj se uvjek dogadjaju),pa protiv vuvuzela kojih enznam kakvi ce bti nakon ovoga banovanja,i onda idemo u dokazivanje,dotad cemo vec dosta napredovat na meandjerovim zeljama
majka:nije domene nista,nemam nista protiv tebe,al skontaj ovo,mi sad bez tebe imamo 14 aktivnih, e sad vrijednosti nisu bitn(kolko ko vrijedi i rating) ali skontaj da je tesko ocekivati da ce menager imat tebe u prvoj postavi iako znamo da ces kad ad otic,il ce ulagat u nekog drugog za kojeg zna da ce ostat,a ko god ponudi 400 njegov si,mozda ce ti neko izac u susret od ovih ekipa
bolji dani idu za kamikaze
"BEEN THERE WON THAT"

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 14 jul 2010, 18:38

drago mi je cuti da ste i vi koacno dobili managera koji vam godi(i jeste bili izbriljivi :P), sad nastavte dobro mozda sta i bude od vas ove sezone... sutra derby iako cisto sumnjam u pobjedu al et sve je moguce sutra... mi smo neke aktivne al koji ne dolaze na tekme lagano se rjesavali kazemo idi na terminate to je da dobijes novi ugovor i oni povjeruju... najlaksi nacin :D

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 jul 2010, 18:41

addebisi je napisao/la:drago mi je cuti da ste i vi koacno dobili managera koji vam godi(i jeste bili izbriljivi :P), sad nastavte dobro mozda sta i bude od vas ove sezone... sutra derby iako cisto sumnjam u pobjedu al et sve je moguce sutra... mi smo neke aktivne al koji ne dolaze na tekme lagano se rjesavali kazemo idi na terminate to je da dobijes novi ugovor i oni povjeruju... najlaksi nacin :D
Kad idem na terminate, jel postajem slobodan igrac ili brisem account???
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 19:09

nadam se da si skonto sta sam htio da kazem majka,kad ides na terminate trzis raskid ugovora,al snjim s mora slozit i menager i tako se odreci para koej bio dobio prodavajuci te,sumnjam da ce to uradit al cjerovatno ces bit na TL
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 jul 2010, 22:51

Eto ga konacno sam u svom timu, sad se samo nadam da cemo uspjeti plasirati u prvu ligu, mi smo spremni i idemo da se ustelimo, imamo losije ocjene u odnosu na vas starije ali se nadam da cemo moci u skorijoj buducnosti parirati ovim najjacim.

BALKAN-UNITED 8-)
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 00:54

samo mi je glupo ime jer ima vec jedan untied sa vrlo slicnim imenom..

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jul 2010, 07:25

e jbg. Nisam vidio, ali da se to promjeniti, bitno je da dovedemo ovu cetvoricu sto ih je sistem bacio u team 17 i onda cemo biti kompletni ali i ovako nas ima 12 koji cemo biti aktivni, samo je problem sto smo skroz na du pa sumnjam da cemo stici da se plasiramo u prvu, znas li koliko ekipa ide u prvu?
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 13:47

1. direktno
2. se bori protiv 11 ekipe iz prve lige.. znaci u oba slucaja idete jer kod nas zadnje 2 ekipe su full botovi.. ma proci cete, nista ne brinite.. botovi cesto igraju remi.. ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 jul 2010, 15:33

botovi vazda nerjeseno igraju,mofi bi vi za 3,4 kola bit medju te 2 ekipe,al daffy moze se desit da neko uzme te dvije neaktivne ekipe pa im onda belaj,al bez nekih problema bi trebali uzet prvo mjesto,i napravite privatni forum sebi,jeedan je pito kako se pravi,pa mu je neko objasnio,jedino vam problem moze pravit ako se neka ekipa aktivira al sumnjam,psoebno sto cete imat tolko aktivnih,sretno vam
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 16:50

sumnjam da im to moze ista zaebat.. vec su oni iskusniji nego ostali.. i tako..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.