Malo osnove

Inace, Miki tanak, slab. Steta je sto mu se mjesecnica ili sta vec poklopi na dan ovakvih utakmica

Sljedeca mu pada, po nas, u vrlo nezgodno vrijeme.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije on bio u ofsajdu, vec Benatia. Mislim da je svirana opasna igrac Bonucciju, sto je jos smjesnije.JohnCleese je napisao/la:Igrac koji je u oPsajdu ne mora da dodirne loptu da bi se i dosudio. Dovoljno je da na bilo kakav nacin utice na golmana odnosno igru u datom momentu.
Malo osnove![]()
Inace, Miki tanak, slab. Steta je sto mu se mjesecnica ili sta vec poklopi na dan ovakvih utakmica
Ti do podne mrzis sebe, a poslije podne mrzis sve ostale.JohnCleese je napisao/la:Igrac koji je u oPsajdu ne mora da dodirne loptu da bi se i dosudio. Dovoljno je da na bilo kakav nacin utice na golmana odnosno igru u datom momentu.
Malo osnove![]()
Takve su žene tokom mjesečnice, mrze sve redom.Pivopija je napisao/la:Ti do podne mrzis sebe, a poslije podne mrzis sve ostale.JohnCleese je napisao/la:Igrac koji je u oPsajdu ne mora da dodirne loptu da bi se i dosudio. Dovoljno je da na bilo kakav nacin utice na golmana odnosno igru u datom momentu.
Malo osnove![]()
Ono sto je najsmjesnije je to sto mu je gol bio priznat oko citavu minutu dok 5-6 igraca Milana nisu navalili na linijskog sudiju.Italia je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Mislim da je svirana opasna igrac Bonucciju, sto je jos smjesnije.
Dakle u termin utakmice s Grckom mozemo ocekivati ovako pacenicke komentare od njegaharden je napisao/la:Takve su žene tokom mjesečnice, mrze sve redom.Pivopija je napisao/la:Ti do podne mrzis sebe, a poslije podne mrzis sve ostale.JohnCleese je napisao/la:Igrac koji je u oPsajdu ne mora da dodirne loptu da bi se i dosudio. Dovoljno je da na bilo kakav nacin utice na golmana odnosno igru u datom momentu.
Malo osnove![]()
Inače meni najjači komentator s naših prostora zadnju deceniju i višeSheyi je napisao/la:Khedira je bio užasan, nije postojao, to se moguće odrazilo i na to da Pjanić odigra nešto slabije jer su imali igrača manje. Baš me nasmijao Bože Sušec sa arene u 94. minutu dok je Khedira vukao loptu sa Još malo, još malo se moraju strpiti igrači Milana pa par sekundi poslije Dok je Khedira tu ne trebaju brinuti
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Google Adsense [Bot], Zra i 41 gost.