Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad smo već kod tog prva žena predsjednica moram reći da je žalosno to što je Hillary prva koja ima šansu postati to. To je kao da je prvi crnac predsjednik bio Kanye.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja radim sutra. Ne smijem vani, bespotrebno rizikovatiKawhi je napisao/la:Btw što ste svi večeras kući? Subota je. Ja mislio da jedini ne izlazim jer sam bolestan, a ono pun forum.

Late night domacini su aposlutno svi za Hillary, ali se smijem zakleti da bi svaki od njih volio Trumpa pa makar jedan termin. Zamisli tog izvora izvala i skandala za monologmadridist je napisao/la:Ja bih se zabrinuo da bilo tko od medija osim Murdochovog Fox-a podrzava dileju.
Ovako ostaje nada da nije sve izgubljeno.
Na kraju dana SAD ostaje predvodnik planete,prije 50 godina afroamerikanac nije smio uci u autobus a danas je jedan i to sa ocem muslimanom(a nakon 11.09) odradio dva mandata u Bijeloj kuci.
Sad ako sve prodje kako treba tamo ulazi zena.
Civilizovani svijet je svjetlosnu godinu ispred naseg balkanskog mulja.
I jos da dodam ,kaze naredne godine Nobel za hemiju osvaja Keith Richards

Pametno. Ništa gore nego mamuran (ili pijan) raditi nešto.SlevinKelevra je napisao/la:Ja radim sutra. Ne smijem vani, bespotrebno rizikovatiKawhi je napisao/la:Btw što ste svi večeras kući? Subota je. Ja mislio da jedini ne izlazim jer sam bolestan, a ono pun forum.![]()
Late night domacini su aposlutno svi za Hillary, ali se smijem zakleti da bi svaki od njih volio Trumpa pa makar jedan termin. Zamisli tog izvora izvala i skandala za monologmadridist je napisao/la:Ja bih se zabrinuo da bilo tko od medija osim Murdochovog Fox-a podrzava dileju.
Na kraju dana SAD ostaje predvodnik planete,prije 50 godina afroamerikanac nije smio uci u autobus a danas je jedan i to sa ocem muslimanom(a nakon 11.09) odradio dva mandata u Bijeloj kuci.
Od komedijaša jedino Britanca mogu gledati. Njegova antitrump kampanja je barem argumentovana za razliku od Colberta i drugih koji su postali žalosni. South Park najbolje predstavlja izbore u Americi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I to napravit bus sesionSlevinKelevra je napisao/la:Ja radim sutra. Ne smijem vani, bespotrebno rizikovatiKawhi je napisao/la:Btw što ste svi večeras kući? Subota je. Ja mislio da jedini ne izlazim jer sam bolestan, a ono pun forum.![]()

Ma ponovicu se,dump je sve ono sto Bobby rece,od rijeci do rijeci ga je izdefinisao.
Mentalitet koji bi svoj glas dao takvoj kreaturi zasluzuje da zivi ovdje u yebenom balkanskom mulju a ne u suncanoj Californiji

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne brini. Nema on sta traziti po Kaliforniji. Njegovi glasaci zive po ruralnim sredinama Louisiane, Montane, Kansasa, Nebraske...madridist je napisao/la: Mentalitet koji bi svoj glas dao takvoj kreaturi zasluzuje da zivi ovdje u yebenom balkanskom mulju a ne u suncanoj Californiji

- Donnie Darko
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je udario po Kaliforniji koja je puna nacija, a Kalifornija nosi najvise udjela. Ko dobije Kaliforniju odradio je sestinu posla jer je bitna kao drugih 5-10 drzava..SlevinKelevra je napisao/la:Ne brini. Nema on sta traziti po Kaliforniji. Njegovi glasaci zive po ruralnim sredinama Louisiane, Montane, Kansasa, Nebraske...madridist je napisao/la: Mentalitet koji bi svoj glas dao takvoj kreaturi zasluzuje da zivi ovdje u yebenom balkanskom mulju a ne u suncanoj Californiji
- Donnie Darko
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:On je udario po Kaliforniji koja je puna nacija, a Kalifornija nosi najvise udjela. Ko dobije Kaliforniju odradio je sestinu posla jer je bitna kao drugih 5-10 drzava..SlevinKelevra je napisao/la:Ne brini. Nema on sta traziti po Kaliforniji. Njegovi glasaci zive po ruralnim sredinama Louisiane, Montane, Kansasa, Nebraske...madridist je napisao/la: Mentalitet koji bi svoj glas dao takvoj kreaturi zasluzuje da zivi ovdje u yebenom balkanskom mulju a ne u suncanoj Californiji

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nema Trump, kao i bilo koji Republikanac, nikakve sanse u Kaliforniji, New Yorku, New Jerseyu, Illinoisu, Massachusettsu... isto kao sto Hillary nema u Alabami, Oklahomi, Louisiani... Citam nedavno da je kao Texas pola-pola, iako mi je tesko u to povjerovati, da jedan Demokrata pobjedi dole. Trump u Texasu, najjacoj Republikanskoj drzavi nema ubjedljivo vodstvo samo zbog nesto viseg procenta urbanog, obrazovanog stanovnistva, nego u ostalim drzavama na jugu.tuzlak1987 je napisao/la:
On je udario po Kaliforniji koja je puna nacija, a Kalifornija nosi najvise udjela. Ko dobije Kaliforniju odradio je sestinu posla jer je bitna kao drugih 5-10 drzava..
Kao i obicno, izbore odlucuju tzv. swing-states, Florida, Ohio, Arizona, Pennsylvania... Drzave sa puno elektorskih glasova, a koje nisu tradicionalno demokratske, ni republikanske.
Imas li ti neki posao svakodnevni?SlevinKelevra je napisao/la:
Nema Trump, kao i bilo koji Republikanac, nikakve sanse u Kaliforniji, New Yorku, New Jerseyu, Illinoisu, Massachusettsu... isto kao sto Hillary nema u Alabami, Oklahomi, Louisiani... Citam nedavno da je kao Texas pola-pola, iako mi je tesko u to povjerovati, da jedan Demokrata pobjedi dole. Trump u Texasu, najjacoj Republikanskoj drzavi nema ubjedljivo vodstvo samo zbog nesto viseg procenta urbanog, obrazovanog stanovnistva, nego u ostalim drzavama na jugu.
Kao i obicno, izbore odlucuju tzv. swing-states, Florida, Ohio, Arizona, Pennsylvania... Drzave sa puno elektorskih glasova, a koje nisu tradicionalno demokratske, ni republikanske.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da se danas odrze Klinton bi imala 271 i bez Floride npr. I jos dosta drzava koje su neodlucene, kada bi se to podjelilo pola pola imala bi 350.Ja mislim da ce i Floridu uzeti, Florida je najslabije vjerski orijentisana i izmjesana.SlevinKelevra je napisao/la:Nema Trump, kao i bilo koji Republikanac, nikakve sanse u Kaliforniji, New Yorku, New Jerseyu, Illinoisu, Massachusettsu... isto kao sto Hillary nema u Alabami, Oklahomi, Louisiani... Citam nedavno da je kao Texas pola-pola, iako mi je tesko u to povjerovati, da jedan Demokrata pobjedi dole. Trump u Texasu, najjacoj Republikanskoj drzavi nema ubjedljivo vodstvo samo zbog nesto viseg procenta urbanog, obrazovanog stanovnistva, nego u ostalim drzavama na jugu.tuzlak1987 je napisao/la:
On je udario po Kaliforniji koja je puna nacija, a Kalifornija nosi najvise udjela. Ko dobije Kaliforniju odradio je sestinu posla jer je bitna kao drugih 5-10 drzava..
Dok ce on opet Texas dobiti, ima vodstvo tu. Ali mu djaba kada ona ima New York, Pensilvaniju i Kaliforniju.
Texas je npr dobio kao demokrata Kenedi

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Imam. Zasto?Tribalian je napisao/la:
Imas li ti neki posao svakodnevni?

Pa sta te covece tera onda da pratis ove gluposti i da se raspravljas sa ljudima koji ne podrzavaju Hilary? Mislio sam da blejis kuci po ceo dan i da ne radis nista pa pratis sve "aktuelnosti" . A ako vec imas neke obaveze onda mi tek nisi jasan nikako. Cek jos nesto da te pitam, jesi bio u USA nekad?SlevinKelevra je napisao/la:Imam. Zasto?Tribalian je napisao/la:
Imas li ti neki posao svakodnevni?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jeste, ali u to vrijeme to nije bilo cudno jer su demokrate bile jake na jugu, tj. bolje reci, nije bilo pravila. Ova danasnja mapa je uspostavljena tek nekad u osamdesetim, i od tada se nije puno promjenila.tuzlak1987 je napisao/la:
Texas je npr dobio kao demokrata Kenedi
Ne kontam te...Tribalian je napisao/la:
Pa sta te covece tera onda da pratis ove gluposti i da se raspravljas sa ljudima koji ne podrzavaju Hilary? Mislio sam da blejis kuci po ceo dan i da ne radis nista pa pratis sve "aktuelnosti" . A ako vec imas neke obaveze onda mi tek nisi jasan nikako. Cek jos nesto da te pitam, jesi bio u USA nekad?

Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..
A ovo sa SAD ,ne znam kome moze bit nezanimljivo pratit.
Dobro mladji od 20 ok kontam ali brate ovakav duel u borbi za Bijelu kucu ne iskomentarisati je grehota pa zivjeli i u Zambiji..
Da ne pominjem svrstavanje na stranu republikanaca ili demokrata.
Ja sam aktivan na tim poljima od prvog dana kad sam procitao da ce se Barack kandidovati na predizborima demokrata ..
Koliko hiljada mailova sam dobio ne znam ni ja sam

Dobro mladji od 20 ok kontam ali brate ovakav duel u borbi za Bijelu kucu ne iskomentarisati je grehota pa zivjeli i u Zambiji..
Ja sam aktivan na tim poljima od prvog dana kad sam procitao da ce se Barack kandidovati na predizborima demokrata ..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, prati i on, samo je nervozan zbog prezimena buduce predsjednice.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()

I, ameri su doveli demokratiju do savrsentva: crveno ili plavo.

Hteo sam da kazem da ljudi obicno iz dosade prate te gluposti npr. odes na politicki forum iz Srbije i vidis tamo gomilu dzabalebarosa koji tupe qrac o svetskoj politici , analiziraju sve sto vide na tv-u a skoro da nemaju dodira sa spoljnim svetom i realnoscu, isto je kod vas na klix-u. Zato ti kazem da me cudi sto te toliko interesuje. A sport ne mesaj sa tim, sport je strastSlevinKelevra je napisao/la:
Ne kontam te...Isto bi mogao reci za bilo koji sport, 'koji qurac pratis gluposti'. I, ne... nisam.

Pitao sam te da li si bio u USA , da vidim da se mozda tu ne krije kljuc tvoje ljubavi prema toj drzavi.
Ti volis da te neko tapse po ramenu, da prica ono sto volis da cujes, volis da te laze neko. Vecina ljudi to ne voli. A to da ce taj da pobedi , to druze neces da docekas.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jednostavno, interesuje me. Zanimljivo mi je, na granici, ako i nije showbiz. Isto kao i americki football. 99% ljudi kod nas ne zna ni pravila i gleda u tebe kao u cudo kad kazes da pratis. Ja sam davno digao ruke od domace politike, a od svih stranih, americka je najzanimljivija, a znam jezik... Isto kao sa lose droge predjes na cist kokain.Tribalian je napisao/la:
Hteo sam da kazem da ljudi obicno iz dosade prate te gluposti npr. odes na politicki forum iz Srbije i vidis tamo gomilu dzabalebarosa koji tupe qrac o svetskoj politici , analiziraju sve sto vide na tv-u a skoro da nemaju dodira sa spoljnim svetom i realnoscu, isto je kod vas na klix-u. Zato ti kazem da me cudi sto te toliko interesuje. A sport ne mesaj sa tim, sport je strasta politika nije, politika je tupljenje qrca u svrhu lopovluka.
Pitao sam te da li si bio u USA , da vidim da se mozda tu ne krije kljuc tvoje ljubavi prema toj drzavi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.