Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Uuuu kakav klasični lažnjak fuj majstorski, odlično izgledaju samouvjereno, sigurno, laganica prvo pol.
Vicešampionska igra prvo poluvrijeme. 
Samo da Mane nije ozbiljno povrijeđen. Zamjeniti ga odmah sada na poluvremenu.

Samo da Mane nije ozbiljno povrijeđen. Zamjeniti ga odmah sada na poluvremenu.
Kocka je bačena
Bas tako,da ste dobili onog naseg bunkerinja a realno ste zasluzili sad bi lagano bili prvi sa 22 boda
Dvije iole ozbiljnije šanse, dva gola. Svaka čast Coutinho (i mene je bacio s onim lažnjakom
), Firmino (asistencija 11/10) i Mane (cool finishing).
Idemo ovo privesti kraju kao clean sheet

Idemo ovo privesti kraju kao clean sheet

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
-
- Kontakt:
Sta reci, odlicna predstava u prvom poluvremenu, bunker probijen nakon skolske kontre i sjajne akcije.
Zao mi je Stu-a ali mislim da on nema mjesta u ovoj postavci jer je sporiji, slabiji fizicki od Firmina a i ima vecu dozu k.urcobolje.
Zao mi je Stu-a ali mislim da on nema mjesta u ovoj postavci jer je sporiji, slabiji fizicki od Firmina a i ima vecu dozu k.urcobolje.
Kakav je Karius
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nema posla sad zasad da bi se nešto reklo o njemu.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Jako ozbiljno odigrano prvo poluvrijeme i iskorištene dvije najbolje šanse što je jako bitno i potrebno za daljnje samopouzdanje, inače kako su znali nekad mašiti to odmah unosi nervozu, ovako se lakše diše, dva fantastična gola, drago mi je zbog Manea zvijerčice. Posjed i dominacija totalna, sada treba drugo odraditi i strpati još jedan-dva na naček neki...
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ala nemoguće šta ovi skidaju, najmanje 3-4 zicera u drugom, inače odličan tečan nogomet iznenađujuće visok nivo, moglo je biti 5-0 bez pola muke.
Uh pa Linda je na tribinama.
Ja vidim naši lete po terenu.
Napokon izmjena kod nas.
Samo da se završi nova tekma sa CS.

Napokon izmjena kod nas.

Samo da se završi nova tekma sa CS.
Kocka je bačena
Uvijek.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
da je pobjedit ovdje samo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Standardna priča, prosto nemogue šta maše likovi jedno 3-4 gola čista i onda prime najveću frljačku, sad strepnja.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 22 okt 2016, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo što sam napisao, primi smo go. Kasnije sam čekao da utakmica završi da postam opet iz straha.
Volim vas braćo.

Volim vas braćo.

Kocka je bačena
Koliko su puta prekomplikovali i profulali mogli smo pet komada dat.. a prekidi su nam rak rana ne znam sta je to vise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma da nas vodi ne znam ti ko, mi u sezoni nećemo imat više od 3-4 utakmice koje će se moći normalno odgledati.
Sreća izdržaše do kraja, mada su i goste vile nosale čitavo drugo poluvrijeme
Sreća izdržaše do kraja, mada su i goste vile nosale čitavo drugo poluvrijeme
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Prekidi, prekidi, prekidi. Firmino se nafulao, al' je pokazivao o kakvom se majstoru radi... Sve ok, samo prekide riješiti!
5 times champions of Europe. #YNWA
Sve super, tri boda tu, trojac iz vrha predobar, idemo iducu rijesit...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Šteta opet zbog onog nepotrebnog primljenog gola, da drugu za redom odrade sa clean sheet al jbg, to je Liverpul ove sezone, mora biti PM3. 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Meni je na kraju drago zbog primljenog gola(kladionica je razlog) postali smo kao i Real ,moramo primit gol i to ti je.
Za sada ovo fino izgleda,zna Kloppo sta radi do januara izgurat ovim tempom ici mec po mec i onda uz jedno dva POJACANJA ici do kraja pa sta Bog da.Za sada ja nevidim neku konkurenciju da nas moze omesti da se konacno veseli na kraju sezone.
YNWA KLOPP

Za sada ovo fino izgleda,zna Kloppo sta radi do januara izgurat ovim tempom ici mec po mec i onda uz jedno dva POJACANJA ici do kraja pa sta Bog da.Za sada ja nevidim neku konkurenciju da nas moze omesti da se konacno veseli na kraju sezone.
YNWA KLOPP

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.