FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ogadiše mi loptu
šta reći i ostati pametan utakmica loša¸teren nikakav¸naše Sarajevo katastrofa i pored onakve igre pavlović poklanja gol zrinjskom i pored onakve igre mislim da nam ne bi postigli gol do kraja valjda ću biti živ i zdrav do januara da vidim dali će uprava ostaviti neke igrače u klubu ne želim da ih imenujem i još bi zamolio neke forumaše da ne budu dosadni i da nam stalno ponavljaju nešto što i sami vidimo i znamo uzdravlje vam bilo
Samo me zanima sta ce se desiti na pauzi. Hoce li se ista mjenjati, hoce li neko nesto napraviti. Hoce li se otjerati vise Bekici, Rustemovic, Radovac, pa skoro komplet ekipa. Ja bi samo ostavio Ahmeta i Mihojevica, ostalp na remont.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino nam to i preostaje.Amca007 je napisao/la:Samo me zanima sta ce se desiti na pauzi. Hoce li se ista mjenjati, hoce li neko nesto napraviti. Hoce li se otjerati vise Bekici, Rustemovic, Radovac, pa skoro komplet ekipa. Ja bi samo ostavio Ahmeta i Mihojevica, ostalp na remont.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutnonukleusmember je napisao/la:čivčija jeste bjelosvjetski hoštapler ali je za rahmetulaha ihtijarevića kapetan podmornice moj zagorski
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

-
- Kontakt:
Pljuvaci, niste realni, nama ne treba mnogo, nekih 13-14 igraca i tjt. Cemu toliko pljuvanje. Sta fali Rustemovicu, Saricu, Radovcu, Cetalju, Jednonogom...pa svi oni imaju haman pola golova i asistencija kao Bilbija...
#pravda #za #manekene
#pravda #za #manekene
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hoce. i doci ce novi, isti, samo malo drugaciji iz rumunije, moldavije, kirgistana i ugande.Amca007 je napisao/la:Samo me zanima sta ce se desiti na pauzi. Hoce li se ista mjenjati, hoce li neko nesto napraviti. Hoce li se otjerati vise Bekici, Rustemovic, Radovac, pa skoro komplet ekipa. Ja bi samo ostavio Ahmeta i Mihojevica, ostalp na remont.
bit ce pres konferencija gdje ce kusturica opet rec kako nismo imali srece. niko nece biti kriv za to sto Sarajevo drugu godinu ostaje bez europe.
idemo po stotinu i petnaesti remont ekipe, e remont one ekipe iz vip loze ce da priceka. jer jbg, nemamo srece.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zamisli i takve nas jedva uzmu.
Imam termin za sat vremena, jesu dosli nasi iz Mostara?? Treba mi neko da odbaci drugu ekipu kucama poslije termina, pa kontao da Bekic audi iskoristi za nesto osim za selfie..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pavlovic u stilu Bandovica. Kakve su degenerike doveli u klub, a kakvi ih tek degenerici dovode. 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg takvi kao on najbolje prolaze u tom poslu, jer se znaju snaci i prodavaju maglu, a vecina nasjedne na njihove ljepe price. Mozemo mi njega mrziti, drugi ga uzdizati, ali barem po meni on je znao svoj posao raditi kako treba.zagorski je napisao/la:Pa ljudi moji cim je onakav hohstapler otisao iz kluba (A.I.) trebalo nam je biti jasno u kom pravcu klub ide.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
kako se ne moze singl igrati ? mozda ne moze u ovim ustasko- dzihadskim kladionicama kod nas, ali jesi li ikad cuo za online kladionice ?zagor1987 je napisao/la:Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igratEvander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
sta mislis gdje bogatasi igraju ? jesi li ikad cuo za azijske online kladionice koje nemaju limite pri uplatama...
dobro mozda ova tekma nije namjestena, jednostavno imamo slabiju ekipu i to je to.
ali sjecas se npr metalleghe kad na kosevu uzme puni plijen. kvota oko 13-14 na dvicu ako se dobro sjecam....
ovo nije nase sarajevo, ovo su samo placenici u bordo dresovima.
nek se zavrsi nasa nocna mora.
#TanOUT
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Čuj ovog tan out
sunce ti .... hahah

- PitarBordo
- Kontakt:

- Osttribine
- Kontakt:
Kako nas uvazeni ikebana prezidente rece mi ne mozemo vise nazad, samo naprijed, a i po selima nam se aman vise nesto i ne igra. Imamo nazovi kamp i prodzekta zvanog za qrac Samir, a tome dodaj jos jednonogog Saida legendu, saha premier lige satro, a vjerovatno i nas najplaceniji igrac koji sjedi po SCC, dobro lazem setao je malo po terenu protiv super jake Kozare, i dodaj jos na to ove menadzerske igrace (instagram boyse) i rezultat svega toga na kraju je ova pozicija na tabeli uz igru koja nam ne obecava ni ligu za prvaka. Sto bi nekadasnji nadrealisti rekli sad smo na dnu dna 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E zalosti 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ima li ti te akademije ?Memara je napisao/la:Čuj ovog tan outsunce ti .... hahah

ti voliš da ti je klub u rukama sumnjivog kineza ?
de ponovi ono još jednom da bi volio da komšije osvoje titule prije nego zrinjski ... u tom grmu leži zec.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Trenutno korisnika/ca: Anex, Google [Bot], kolezeljovac i 51 gost.