FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!
Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igratEvander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Poslije kise uvijek dolazi sunce. Nadam se da ce i nama uskoro doci
Vidim podcjenjuju se druge ekipe. Zrinjski i Krupa nama mogu biti primjer u mnogo cemu.

Vidim podcjenjuju se druge ekipe. Zrinjski i Krupa nama mogu biti primjer u mnogo cemu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- f0rest1946
- Kontakt:
Slazem se , nikakve igre nista oni nemajuMemara je napisao/la:GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!
Ocekivao sam svasta, ali ovakav pad i propast nismo ni mi "pljuvaci" mogli naslutiti! Mogu misliti kakva nam je nova iznenađenja tek uprava spremila na zimu, jedva cekam. Hocemo jos jednu desetku iz Albanije, zadnjeg veznog iz neke zadnje ekipe iz CG i moze jos kakav napadac iz Mijanmara.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@High, ma kakav zrinjski daj svega ti, nisu oni toliko dobri koliko smo mi losi! Ja i dalje ne mogu da vjerujem i u soku sam kakva ekipa je trenutno prva na tabeli.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolja ekipa. Ljudi ce u zadnje 4 godine 3 puta uzeti titulu. Tu staje sva prica.Memara je napisao/la:GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
presli su sad na kontakte iz rumunije i moldavije.. mora igrac valjda bar izgledat malo profesionalnijejoker90 je napisao/la:Ocekivao sam svasta, ali ovakav pad i propast nismo ni mi "pljuvaci" mogli naslutiti! Mogu misliti kakva nam je nova iznenađenja tek uprava spremila na zimu, jedva cekam. Hocemo jos jednu desetku iz Albanije, zadnjeg veznog iz neke zadnje ekipe iz CG i moze jos kakav napadac iz Mijanmara..

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 22 okt 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Gledam evo na eurosportu Bayern Borussia.M. Ja ne mogu da vjerujem s kim smo mi igrali i da je sve to za dvije godine sve palo u vodu. Brate ovo treba kaarati sve i svakog.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nestadose svi argumenti braniocima uprave na kraju.. Nema ni tog kampa, ni akadamije, ni qrca ni palca. Obecao Edis evropsko Sarajevo i grupe u 2017 negdje, a mi za opstanak se borimo. Hoce li imati izmet obraza da ode makar nakon ovog? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ne kažem da sam znalac, ne kažem da sam neki stručnjak, daleko od toga, ali neke stvari su se vidjele odmah na početku i ko iole malo prati fudbal mogao je predvidi ovaj scenario. Optimističnim koji i dalje vjeruju u titulu sam pljuvač, kao i još par "realnih" forumaša koji vide na svoje oči, a kako vrijeme odmiče, takvih je sve više i više. Da se vratim samo par sedmica unazad...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Nisam optimističan ali opet tvrdim da ćemo izboriti na kraju evropu samo iz razloga što Slobodu više ne vodi Azmir i što je Široki u velikim problemima.
1.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 22 okt 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ljudi imaju kontinuitet. Vec im postaje navika da redovno uzimaju trofeje.Memara je napisao/la:Sto samo govori da jedan takav prosjecni ustaski klub bolji od nas i komsija. Gasi ligu ili klub sramota me!moj uzor-S.G je napisao/la:Ubjedljivo najbolja ekipa. Ljudi ce u zadnje 4 godine 3 puta uzeti titulu. Tu staje sva prica.Memara je napisao/la:GAZI LIGU, SRAMOTA KAKVA EKIPA JE PRVA NA TABELI!
Uprava im radi fenomenalan posao, dobar trener i poprilicno kvalitetan roster.
Realno, mozemo neke stvari naucit od njih koliko god to porazno bilo.
ZZ
Treba nam napadac iz Kirgistana on ce davat 40 golova po sezoni
13 kola iza nas, mi 4 pobjede imamo samo.. Je li ovo realno?? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne mislim na ovu utakmicu nego inace na cilj Tana i to sta je njegov intres.zagor1987 je napisao/la:Nema logike kad je veca kvota na nas nego na Zrinjski mlatnes ih i ako igras kladaru uzmes vise i vozdra plus sto se ne moze singl igratEvander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Ne znam na koji drugi nacin on moze imati ikakve druge koristi od ovakvog amaterskog kluba.
Nisam @high.Memara je napisao/la:@High, ma kakav zrinjski daj svega ti, nisu oni toliko dobri koliko smo mi losi! Ja i dalje ne mogu da vjerujem i u soku sam kakva ekipa je trenutno prva na tabeli.

Eto klasicno "divovsko" podcjenjivanje protivnika. Sta ce ovaj, sta ce onaj, mi smo najjaci, bla bla. Mi sebi dopustimo da na pocetku sezone ostanemo bez NAJBOLJEG igraca, usto da ne dovedemo zamjenu, te igramo s 2 NAPADACA u citavom rosteru ???? I ti se cudis kako su Zrinjski i Krupa ispred nas ???
Fakat sam na pocetku sezone vjerovao i bio ubjeden u titulu i gledaj sad belaja. 11 bodova od prvog mjesta, znaci titulu komotno mozemo zaboraviti, ne zbog zaostatka nego zbog igre.
I opet ponavljam, mozemo se ugledati na Zrinjski i Krupu, a to sto smo mi igrali s Unitedom, HSV-om i Borusijom nam ne pomaze u ovom trenutku. Mi smo cirkus klub i tacka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Hajde daj nam rjesenje da mi narednih 10 godina dominiramo,evo slusamo te...SiouxLukavac je napisao/la:Ne kažem da sam znalac, ne kažem da sam neki stručnjak, daleko od toga, ali neke stvari su se vidjele odmah na početku i ko iole malo prati fudbal mogao je predvidi ovaj scenario. Optimističnim koji i dalje vjeruju u titulu sam pljuvač, kao i još par "realnih" forumaša koji vide na svoje oči, a kako vrijeme odmiče, takvih je sve više i više. Da se vratim samo par sedmica unazad...
1.2.3.4.5.6.Nisam optimističan ali opet tvrdim da ćemo izboriti na kraju evropu samo iz razloga što Slobodu više ne vodi Azmir i što je Široki u velikim problemima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako i sta dalje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa prvo cemo prodati Harisa Duljevica za 4 milionaMortemHz je napisao/la:Kako i sta dalje?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prvo ostavke kusturice, kantardzica i ekipe pa cemo onda dalje .MortemHz je napisao/la:Kako i sta dalje?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DzemoSmjecanin, laznokrilo, mnon46 i 41 gost.