FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fakat bih volio da zavrsimo u ligi za opstanak. Da konacno dotaknemo to dno, pa se onda nakon toga i odrazimo. Ovako vise ne ide.
Prodali smo klub ublehi, a nista dobili nismo. Niti imamo klub, niti rezultate, niti napredak. Imamo samo tri terena na tudjoj zemlji, koje neko kampom naziva.
Ovo je za suda sta su od kluba uradili.
Prodali smo klub ublehi, a nista dobili nismo. Niti imamo klub, niti rezultate, niti napredak. Imamo samo tri terena na tudjoj zemlji, koje neko kampom naziva.
Ovo je za suda sta su od kluba uradili.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 okt 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brat bratu jedno 10 igraca ne moze biti ni klupa u Sarajevu. Ovo je prejadno postalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne gine nama liga za opstanak
Pokusati nesto preko kupa i
Sto je brze moguce rijesiti se svih govana iz kluba
Protiv celika nece biti ni milja osim ako ne bude protesta
Pokusati nesto preko kupa i
Sto je brze moguce rijesiti se svih govana iz kluba
Protiv celika nece biti ni milja osim ako ne bude protesta
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kako vrijeme bude odmicalo Sarajevo ce sve manje i manje imati navijaca i sve manje raje na utakmicama. Jer sve vise je raje koja se ne moze identificirati sa ovakvim klubom. Prvo sto to vise nije NAS klub,nego tamo nekog brkatog kineza i drugo sto je ocito da ovaj klub vise nema nikakav rezultatski imperativ i napredak,sto on sve vise postaje klub cija je svrha samo da postoji, iz ko zna kojih razloga koje mi ne znamo.
uprava napolje! tan out!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mogao bi ti malo igrace nase polomiti umjesto sto mene pozivas na tucu zbog foruma..zagor1987 je napisao/la:Pasa moj i Kojasevica smo presretali i upadali u klubove gdje su bili a ne ove manekene al eto nekad druga vremena sad,nek primaju platu al na tribinamamiky_hz je napisao/la:Sto ces prebiti igraca i ganjati ga,kao da vi nebi otisli sutra raditi u telekom iako npr veze nemate o tome,ja bih prvi pa nek se za glavu fata isti sef koji me zaposlio,njima je kasika u med pala kad su dosli u Sarajevo i boli i k.urac.Nisu oni krivi sto neznaju

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mogu i oni brate, al nazalost nije ih legalno zapaliti. A rado bih, prvo nalozio Radovca za potpale, pa Said da drzi vatru!bordoakapitar je napisao/la:Razlika izmedju nasih igraca i cjepanica je ta sto cjepanice bar mogu gorjeti...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ihtijarevicu pichko MRS IZ SVETINJE
Ja i dalje ne mogu da vjerujem kakva je ekipa na prvom mjestu grob te j.ebo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
fakat mi je dosadilo vise i pisat ko papagaj jedno te isto al eto... za ovu sramotu, za ovu situaciju gdje cemo drugu godinu za redom ostat bez europe, gdje nas svakojaka sela gaze, vi koji smatrate igrace krivim se grdno varate. Nisu oni krivi sto ne znaju !
Nisu oni krivi, vec su sretnici sto mi u upravi imamo ljude koji strumfa zvaljatog ihtijarevica postavise na najzahtjevniju poziciju u cijelom jednom FUDBALSKOM klubu. fudbalskom klubu, a ne nekoj ekonomskoj firmi.
vi koji psujete igracima, sljedecu tekmu na kosevu, prije nego odlucite opsovati od do kadusicu, rustemu, saricu, dobro razmislite i pogledajte prema zapadu i vip lozi. Vidite da li njih uopste dotice to sto je Sarajevo u najgoroj situaciji u cijeloj historiji kluba.
Do kad ce ova farsa da traje ?
Nisu oni krivi, vec su sretnici sto mi u upravi imamo ljude koji strumfa zvaljatog ihtijarevica postavise na najzahtjevniju poziciju u cijelom jednom FUDBALSKOM klubu. fudbalskom klubu, a ne nekoj ekonomskoj firmi.
vi koji psujete igracima, sljedecu tekmu na kosevu, prije nego odlucite opsovati od do kadusicu, rustemu, saricu, dobro razmislite i pogledajte prema zapadu i vip lozi. Vidite da li njih uopste dotice to sto je Sarajevo u najgoroj situaciji u cijeloj historiji kluba.
Do kad ce ova farsa da traje ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pasica je napisao/la:Mogu i oni brate, al nazalost nije ih legalno zapaliti. A rado bih, prvo nalozio Radovca za potpale, pa Said da drzi vatru!bordoakapitar je napisao/la:Razlika izmedju nasih igraca i cjepanica je ta sto cjepanice bar mogu gorjeti...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vidi Krupe sto nam pobjeze sve ti ****! Hahahahahh! Kantardzicu i ekipo, da bog da rak na mozgu imali!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jucer iz sumadije doslijoker90 je napisao/la:Vidi Krupe sto nam pobjeze sve ti ****! Hahahahahh! Kantardzicu i ekipo, da bog da rak na mozgu imali!!

Ja do ove sezone nikad nisam cuo za Krupu na qrcu ili kako vec se zovu, a ljudi evo nam pobjegose ko da su prava ekipa.. Svaka cast nasoj upravi, da Bog da ih bolest pojela za svaku marku sto su syebali iz kluba!MortemHz je napisao/la:Jucer iz sumadije doslijoker90 je napisao/la:Vidi Krupe sto nam pobjeze sve ti ****! Hahahahahh! Kantardzicu i ekipo, da bog da rak na mozgu imali!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Vidi Krupe sto nam pobjeze sve ti ****! Hahahahahh! Kantardzicu i ekipo, da bog da rak na mozgu imali!!
Imaju ga vec otac ih je.bo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba i to znati, srozati ovakav klub. Ne moze to svako..joker90 je napisao/la:Ja do ove sezone nikad nisam cuo za Krupu na qrcu ili kako vec se zovu, a ljudi evo nam pobjegose ko da su prava ekipa.. Svaka cast nasoj upravi, da Bog da ih bolest pojela za svaku marku sto su syebali iz kluba!MortemHz je napisao/la:Jucer iz sumadije doslijoker90 je napisao/la:Vidi Krupe sto nam pobjeze sve ti ****! Hahahahahh! Kantardzicu i ekipo, da bog da rak na mozgu imali!!
Neko se nada da ce biti bolje?
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Nista se mijenjati nece ni u buducnosti.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
Kad smo pristali na sramnu prodaju kluba kineskoj propalici, bili smo automataki osudjeni na ovo.
Sto neko rece, niko vise ne zna iz kojih razloga ovaj klub uopste i egzistira. Kladionice su mi jedino logicno rijesenje.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nista onda, posijat rizu u butmiru i to je to , gasi klubEvander je napisao/la:Neko se nada da ce biti bolje?