FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar rezultat sa obzirom da imamo dva igraca manje,tj dva vezna manje Saric i Rustemovic znaci jednog veznog imamo Cetkovica. Teren je ocajan trebaju ovi iz saveza nesto pod hitno da urade,ako nemamo gdje igrat nek se liga igra onda na jednom stadionu dok se ne ulozi u terene
Joj Saricu pobogu , nas sta je provala tip igraca Sarica bi trebao imati Rustemovicev posao a u nas on je ko kreator
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrajte picke glupe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mi smo svjeziji od njih mozda je cilj prepustiti incijativu da se umore uz boziju pomoc da neprimimo
Pa probat nesto 10ak min prije kraja
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Losa igra

sto seres za Crnkica momak najborbeniji od svih a i zna!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Novakovic opet najbolji,ovaj sut Tomica je on glavom izblokirao.Daj nulu do kraja da se u guzicu njome nabijemo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Mozda Sarica probat na krilu , proslu sezonu u slobodi je odigrao vrhunski na toj poziciji, dulju na desetku ..
-
- Kontakt:
Imali smo sreće ali nikad nismo imali ovako bezopasnu ekipu, pa to je nevjerovatno. Mi iole ozbiljniju ekipu ne možemo pobjediti zasluženo, sramota!
U drugom očekujem da se povučemo i da sačuvamo ovaj rezultat jer smo spali na to da čuvamo bod protiv ekipe koja nam već bježi 8 bodova. Ne vjerujem da ćemo uspjeti ozbiljnije zaprijetiti a teško da uspjemo sačuvati mrežu.
U drugom očekujem da se povučemo i da sačuvamo ovaj rezultat jer smo spali na to da čuvamo bod protiv ekipe koja nam već bježi 8 bodova. Ne vjerujem da ćemo uspjeti ozbiljnije zaprijetiti a teško da uspjemo sačuvati mrežu.
Musemic unisti onako dobar projekat Mladosti

Crnkic je najborbeniji igrac unazad mjesec dana..
Mislim kad bi znali prebaciti loptu s desne na lijevu stranu, da bi bili mnogo opasniji..

Crnkic je najborbeniji igrac unazad mjesec dana..
Mislim kad bi znali prebaciti loptu s desne na lijevu stranu, da bi bili mnogo opasniji..
Ma sta ba zna , sta zna jebote , sta je uradio do sad , ja ga nisam primjetio i inace za njeg je Velkovski Maradona, to je moje misljenje , ti imas svoje .zlo87 je napisao/la:sto seres za Crnkica momak najborbeniji od svih a i zna!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Joj kako smo losi, ovo je smijesno 
Prodadosmo klub kineskom ocuhu da bi postali vece karrine nego sto smo bili

Prodadosmo klub kineskom ocuhu da bi postali vece karrine nego sto smo bili

-
- Kontakt:
Ma trebamo u drugom krenut na sve ili ništa, bod nam apsolutno ništa ne znači a sa hrabrijom igrom možemo puno toga dobiti. Valjda ih sviju pukne najboljih 45 minuta u karijeri a protivnik padne maximalno pa da uvaljamo taj jedan go i zadržimo prednost.
Ovaj Saric je yzasan. Izbaciti njega ubaciti radovca,
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Chony533, iliyaa8, James1987, LondonBlues, riki46, supervizor i 60 gostiju.