FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
0-1 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imamo mi AhmetaSabinho je napisao/la:Ovo sa ovim spicem iz Kortrijka je nasa realnost i dokaz koliko je tesko dovesti dobrog igraca ovdje.

kakvim spicem iz Kotrijka?Sarajlijica1946 je napisao/la:Imamo mi AhmetaSabinho je napisao/la:Ovo sa ovim spicem iz Kortrijka je nasa realnost i dokaz koliko je tesko dovesti dobrog igraca ovdje.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Saadi, najbolji strijelac Belgijske lige koji je bio visak u Cardiffu i ponudjeno mu je da dodje kod nas i on je odbio i izabrao Kortrijk.zlo87 je napisao/la:kakvim spicem iz Kotrijka?Sarajlijica1946 je napisao/la:Imamo mi AhmetaSabinho je napisao/la:Ovo sa ovim spicem iz Kortrijka je nasa realnost i dokaz koliko je tesko dovesti dobrog igraca ovdje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobrica Tegeltija sa 16 godina debitovao za seniorski tim Vojvodine
Kadetski bh. reprezentativac je igrao od 87. minute u timu Vojvodine protiv Voždovca
Fudbaleri novosadske Vojvodine večeras su na svom terenu savladali Voždovac sa 3:1 u utakmici 13. kola srbijanske lige, a debitantski nastup za prvi tim Vojvodine ubilježio je i kadetski bh. reprezentativac Dobrica Tegeltija (16).
Tegeltija, koji prije petnaestak dana napunio tek 16 godina, ušao je u igru u 87. minuti umjesto Melega.
Talentovani fudbaler Vojvodine igra na poziciji lijevog beka, a za kadetsku selekciju BiH je nastupio je u sve tri utakmice u kvalifikacijama za Elitnu rundu te asistirao za jedan gol u duelu sa Latvijom.
Zar i naši nemogu ovako uci po par minuta samo da osjete atmosferu.
Kadetski bh. reprezentativac je igrao od 87. minute u timu Vojvodine protiv Voždovca
Fudbaleri novosadske Vojvodine večeras su na svom terenu savladali Voždovac sa 3:1 u utakmici 13. kola srbijanske lige, a debitantski nastup za prvi tim Vojvodine ubilježio je i kadetski bh. reprezentativac Dobrica Tegeltija (16).
Tegeltija, koji prije petnaestak dana napunio tek 16 godina, ušao je u igru u 87. minuti umjesto Melega.
Talentovani fudbaler Vojvodine igra na poziciji lijevog beka, a za kadetsku selekciju BiH je nastupio je u sve tri utakmice u kvalifikacijama za Elitnu rundu te asistirao za jedan gol u duelu sa Latvijom.
-
- Kontakt:
Radovac i Kadusic kod nas igrali s 17 .Esport je napisao/la:Dobrica Tegeltija sa 16 godina debitovao za seniorski tim Vojvodine
I Faris Handzic takode. Nije dovoljno samo uvoditi tako igrace. Treba rad s njima, a kod nas je to na veoma niskim granama.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Neki dan citam komentara na zvanicnoj kad komentar doticne "dame" zvane Tijane Ajfon
kaze pozdrav za Crnkica,eto novog hebaca No.1 u ekipi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
A da li ce igrati poslednji jednonog, imamo sanse onda
Kako god neka nam je sa srecom dole, ali obzirom da smo u zadnje vrijeme dosta tih pozitivnih tradicija srusili, nisam nesto optimistican.

Ma Zrinski je puno bolji sto se i vidi , ono sto mene nervira je sto su pokupili ono sto smo mi potjerali vecinom i doveli ove konje
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako rustemklocovic bude igrao ocekujem 3:1 glat.
Za madjare naravno :kaHva:
Za madjare naravno :kaHva:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Isti sastav kao na derbiju pocinje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Pavlović, Hodžić, Almir Bekić, Novaković, Mihojević, Rustemović, Sarić, Ćetković, Duljević, Crnkić i Ahmetović.
Pavlović
Hodžić - Novaković - Mihojević - Almir Bekić
Rustemović - Sarić
Crnkić - Ćetković - Duljević
Ahmetović
Hodžić - Novaković - Mihojević - Almir Bekić
Rustemović - Sarić
Crnkić - Ćetković - Duljević
Ahmetović
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 22 okt 2016, 15:34, ukupno mijenjano 3 puta.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
plače mi se kad vidim količinu drva u našem klubu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mortem kaki Cetkovic sad igra?MortemHz je napisao/la:Ah... nista novoSabinho je napisao/la:Ovo sa ovim spicem iz Kortrijka je nasa realnost i dokaz koliko je tesko dovesti dobrog igraca ovdje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A realno, sta bi svako od nas odabrao, da igra u sredjenoj ligi na dobrim stdionima pred jako dobrom posjetom, protiv Anderlechta, Briza, Genka, Genta, ili ovu kukuruz ligu na najgorim stadionima u Europi, pred 2000 gledalaca?MortemHz je napisao/la:Saadi, najbolji strijelac Belgijske lige koji je bio visak u Cardiffu i ponudjeno mu je da dodje kod nas i on je odbio i izabrao Kortrijk.zlo87 je napisao/la:kakvim spicem iz Kotrijka?Sarajlijica1946 je napisao/la: Imamo mi Ahmeta
hoce li biti stream neki ?