Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Danas bi se moglo lahko do para
Krupa 1 , West Ham 1 , Barsa 2 , Newcastle 1 ,
Nije loš izbor. West Ham je meni najsigurniji danas. Poslije njega Newcastle. Borussia ne znam u kakvom sastavu bi trebala igrati. Da li fali neko. Krupa po svemu kec, ali nikad ne znaš sa našom ligom. Barcu bi prije probao 3+ ili pm2 nego čistu 2.bojler je napisao/la:Danas bi se moglo lahko do para
Borussia mi previse ljudi fali da igraju kuci pa i nekako al ovako tesko mislim da sa ova 4 ne bi trebalo bit problemaarelinho je napisao/la:Nije loš izbor. West Ham je meni najsigurniji danas. Poslije njega Newcastle. Borussia ne znam u kakvom sastavu bi trebala igrati. Da li fali neko. Krupa po svemu kec, ali nikad ne znaš sa našom ligom. Barcu bi prije probao 3+ ili pm2 nego čistu 2.bojler je napisao/la:Danas bi se moglo lahko do para

@bojler
Ja još nisam odlučio koja ću tri para odigrati kao glavni tiket. Kad odlučim postavim ovdje. Uzelo se i noćas nekog keša. Podigao sam veliki dio, a ostavio nešto i za danas. Tamam za dva tiketa danas.

Ja još nisam odlučio koja ću tri para odigrati kao glavni tiket. Kad odlučim postavim ovdje. Uzelo se i noćas nekog keša. Podigao sam veliki dio, a ostavio nešto i za danas. Tamam za dva tiketa danas.

Ja ovo stavim na marku pa ono ako dodje sa tih nekih 5,6 maraka da igram a sto se tice glavnog tiketa treba dobro promislit kako sta dal neke ove jace kvote koje su dal poklon dal nisu ili trazit 3 sigurice kaoarelinho je napisao/la:@bojler
Ja još nisam odlučio koja ću tri para odigrati kao glavni tiket.
Evo čekam tamo oko 15 ću odigrati dok pogledam ove sastave. Nešto gledam ovu Krupu i Barcu. FIne kvote pravo. Ako bude Barca igrala sa udarnim trojcem gore igram i njih dvicu onda.bojler je napisao/la:Ja ovo stavim na marku pa ono ako dodje sa tih nekih 5,6 maraka da igram a sto se tice glavnog tiketa treba dobro promislit kako sta dal neke ove jace kvote koje su dal poklon dal nisu ili trazit 3 sigurice kaoarelinho je napisao/la:@bojler
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Po meni danas ziceri Dinamo 3+, Barca 2 i Dortmund. To bi moralo doći
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
arelinho je napisao/la:Evo čekam tamo oko 15 ću odigrati dok pogledam ove sastave. Nešto gledam ovu Krupu i Barcu. FIne kvote pravo. Ako bude Barca igrala sa udarnim trojcem gore igram i njih dvicu onda.bojler je napisao/la:Ja ovo stavim na marku pa ono ako dodje sa tih nekih 5,6 maraka da igram a sto se tice glavnog tiketa treba dobro promislit kako sta dal neke ove jace kvote koje su dal poklon dal nisu ili trazit 3 sigurice kaoarelinho je napisao/la:@bojler
- Kratko je Prandelli u Valenciji, ali već se osjeti njegova ruka. Čini mi se da je njegov cilj učvrstiti obranu, i onda od tog dijela momčad sve graditi. Počela se Valencia dizati u formi i sigurno nam neće biti lako na stadionu gdje smo tradicionalno uvijek imali problema. Također, imali smo relativno malo vremena za pripremu susreta, a muče nas i izostanci. Sve u svemu situacija nije idealna, ali moramo se znati nositi s njom - kazao je na jučerašnjoj konferenciji gostujući trener Luis Enrique Martinez.
U susretu protiv Manchester Cityja Luis Enrique je ostao Jordija Albe i Gerarda Piquea koji su se ozlijedili i priključili od ranije odsutnom Jasperu Cillessenu. Povrh svega na jučerašnjem treningu ozljede su zadobili i Arda Turan, te Rafinha koji će također propustiti Valenciju, ali niti jedan od njih ionako nije bio najavljen u prvih jedanaest.
Krupa je po izjavama isto tako nabrijana za pobjedu
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 22 okt 2016, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
zgmiky je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:
Šta ste vi danas odigrali?

Sad sam dosao doma i nisam jos nista igraoarelinho je napisao/la:Šta ste vi danas odigrali?![]()

Poslije rucka pregledam ponudu pa odigram nesto, taman cu stici na engleze jer vidim da oni u 4 igraju

Evo i ja da prodiskutujem malo.
Dortmund sam odigrao na glavnom tiketu dvicu. Ako su mogli dobit Sporting u gostima, mogu i Ingolstad, još moraju hvatat priključak jer im konkurenti imaju teške susrete. Bayern danas ni u ludilu ne bih odigrao. Jes da im se vratila skoro komplet ekipa ali bi mogli danas Glabat mnogi od Borusije nekako mi sigurnije PS1.
Valencia isto tako predobra ekipa, dobar je trener stigao i tu bi radije ps1 odigrao nego čistu dvojku. Ali i njih sam izbjegao. Na tom glavnom tiketu evo imam kornere na T'ham i dobri su 7 za poluvrijeme
, Dortmund, Arsenal, Njukasl, Porto, Sporting i Dinamo. Valjda mi donese kakvu kintu.
Ono što sam upratio da bi moglo doći 3 za 3 je iz Mađarske lige. Ujpest- Diosgyor 1 i Fenercvaros- Honved x2.
I probao sam još na markicu Waregem- Lokeren 2/1. Waregem voli da štima i čini mi se da je zadnja trebala doći iz 2/1. Gosti crveni 50' minuta sve, ali Lokeren nije uspio dati dva gola. A imali su već međusobno prelaza. Nedavno sam Waregem skinuo prelaz, pa nek me i danas počaste sa cvajom dosta
Dortmund sam odigrao na glavnom tiketu dvicu. Ako su mogli dobit Sporting u gostima, mogu i Ingolstad, još moraju hvatat priključak jer im konkurenti imaju teške susrete. Bayern danas ni u ludilu ne bih odigrao. Jes da im se vratila skoro komplet ekipa ali bi mogli danas Glabat mnogi od Borusije nekako mi sigurnije PS1.
Valencia isto tako predobra ekipa, dobar je trener stigao i tu bi radije ps1 odigrao nego čistu dvojku. Ali i njih sam izbjegao. Na tom glavnom tiketu evo imam kornere na T'ham i dobri su 7 za poluvrijeme

Ono što sam upratio da bi moglo doći 3 za 3 je iz Mađarske lige. Ujpest- Diosgyor 1 i Fenercvaros- Honved x2.
I probao sam još na markicu Waregem- Lokeren 2/1. Waregem voli da štima i čini mi se da je zadnja trebala doći iz 2/1. Gosti crveni 50' minuta sve, ali Lokeren nije uspio dati dva gola. A imali su već međusobno prelaza. Nedavno sam Waregem skinuo prelaz, pa nek me i danas počaste sa cvajom dosta

Tako blizu, a tako daleko.
arelinho meni se namecu kao izbor za gl tiket arsenal 4+ dortmund i barcelona 2
arsenal ocekujem da nastave s golijadom nakon sestice ludom gorecu sto ne bi dali 4 malom bori inace tu bih probao u singlu i 6+
dortmund problemima unatoc dobro igra s ingolstadom i proci ce oni to neokrznuti aubameyang ce zabiti i odvesti zute do nova 3 boda
barcelona po mnogima dvojba 3+ ili 2 a ja vjerujem da prolazi oboje jer misljenja sam da ce barca sama dati tri komada ovo sto radi leo je cudo i tesko inace nezgodna valencia moze sprijeciti pobjedu barcelone
arsenal ocekujem da nastave s golijadom nakon sestice ludom gorecu sto ne bi dali 4 malom bori inace tu bih probao u singlu i 6+
dortmund problemima unatoc dobro igra s ingolstadom i proci ce oni to neokrznuti aubameyang ce zabiti i odvesti zute do nova 3 boda
barcelona po mnogima dvojba 3+ ili 2 a ja vjerujem da prolazi oboje jer misljenja sam da ce barca sama dati tri komada ovo sto radi leo je cudo i tesko inace nezgodna valencia moze sprijeciti pobjedu barcelone
- Stone Island
- Kontakt:
Barci je već vrijeme da se uozbilji jer Atletico i Real prte lagano u prvenstvu, teško će kasnije išta nadoknaditi.
Danas treba ganjati zute kartone na derbiju u Genovi, nijedna granica nije prevelika.. takodje ocekujem tu X ili bar manje od 3 gola
This time next year we'll be millionaires.
- Stone Island
- Kontakt:
@arelinho: Evo Espanyola i to sa igračem manje. 

Evo javi mi gaston.Stone Island je napisao/la:@arelinho: Evo Espanyola i to sa igračem manje.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sa sirenom Espanyol
LeBron James
sta mislite za lyon
gol lacazete, kec ili 3+

gol lacazete, kec ili 3+

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja ovaj Guingamp volim na golove igrati. Trebalo bi biti 1i3+reeds je napisao/la:sta mislite za lyon
gol lacazete, kec ili 3+![]()
Sent from my E2303 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.