Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elddar
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Elddar » 14 jul 2010, 12:33

Joj Hoenes prčim ti dijete retardirano. Vidiš da Džeko hoće da ode, spusti cijenu i ne budi papak.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 14 jul 2010, 12:36

budimo realni da je ga ko htio, platili bi 30 miliona kad je bio (svi njega zele al ne vrijedi ni 30 mil)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 jul 2010, 12:38

dzeko predji gdje mi fata antena :lol: :lol:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 14 jul 2010, 12:46

pu hebem ti švabe, kakav je to pogan narod!

šta je sve Džeko uradio za njih, bili su prvaci, prije su bili u 6 p.... materni, ništa to ne bi bilo moguće bez Džeke, a evo sad, mamu im njihovu, prave probleme. Pa ja bih ga na njihovom mjestu pustio odmah, i još bi mu dao dio zarade u znak zahvalnosti!

hebem im majke švabske!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 jul 2010, 12:51

jbg ne dođe džaba brat Uli-u ... je*ali bi se za milion

samo dzeko je pojeo g*vno sto je produžio ugovor sa njima ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2010, 12:55

Al me ovaj Hoenes iznervira,nikad mi nije bio drag,sad znam i zasto :evil: covjek preko noci digao cijenu na 60 miliona ccc,koji retard.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jul 2010, 13:00

Interesuje me kako bi Dzeko ili navijaci reagirali, da mu Wolfsburg citavu godinu nije dao platu, ni centa. Vjerovatno bi poludili. Ali do toga nije doslo, jer Wolfsburg drzi rijec i to sto je potpisano, Dzeko je kesiro i to dobro za ovaj ugovor, fairplay, ne razumjem zasto se onda ljude cude, da Wolfsburg ocekuje isto sa druge strane. Ispada, da je neko Dzeku natjerao da potpise ugovor kakav jeste, ili da ga je pijan potpisao.

A ovi drugi klubovi su mi strasni, sto su se sada poslije istecenog roka sjetili, da postoji Dzeko i koji se cude da odjedanput moraju platiti vise od 40 milliona (nesto sto im se govorilo mjesecima), a izgleda da bi ga neki sad uzeli za te pare. Pa taj ugovor je takav, da Wolfsburg ima dovoljno vremena, da nadje jednu ekvivalentnu zamjenu za Dzeku, ako je to uopste moguce. Na drugu stranu Wolfsburg u tom roku nemoze se protiviti transferu. To je tako dogovoreno, i sad svako za sebe mora da zna, da li valja gaziti rijec i praviti probleme.

Meni je licno svejedno da li ce preci ili ne, nije drama kao se neki u to uzivljuju, jer u Bundesligi sigurno nece propasti u jednom klubu koji ima para nenormalno i ambicija, u kojem ce biti uvjek u centru paznje i kljucna figura. Igra ce biti na njega koncetrisana, moze biti ponovo prvi strijelac BL. Meni je bitna reprezentacija. A da Bundesliga ne steti reprezentativnim igrama, u to smo se mogli na SP-u uvjeriti. Meni je licno radije da dospijemo na EP, pa mozda i tamo nesto uradimo, nego da ne uspijemo, a da gledam uspjehe Dzeke u Engleskoj sa nekim klubom. Ne kazem da jedno drugo iskljucuje, nego gdje mi je kao navijacu prioritet. Mozda ovo moje misljenje nije bas popularno, ali tako ja vidim situaciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jul 2010, 13:03

harry_90 je napisao/la:Al me ovaj Hoenes iznervira,nikad mi nije bio drag,sad znam i zasto :evil: covjek preko noci digao cijenu na 60 miliona ccc,koji retard.
Iskreno, jer te iznenadjuje cijena?
Jos prije ovog svega sam govorio, da cim istekne rok, da ce mu dici cijenu toliko, da ga niko nece kupiti. 50-60 milliona je jos ok, ocekivao sam i 70 ili 80. Nije stvar u tome sto oni misle, da ce ga neko kupiti, nego samo se radi o tome, da ga zadrze. A ovi koji hoce da ga kupe, nek izvole sad, ili nek pricekaju jos jednu godinu, bolje procitaju njegov ugovor i kondicije za kupovinu, i kupe ga na vrijeme, sa novcem koji se prebaci na banku, a ne sa E-mailom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jul 2010, 13:12

Mozda je i najveca greska Dzeke bila sto je produzio ugovor sa Vukovima. Prije produzenja ugovora je mogao otici u neki drugi klub, ali njegova cast i postenje nije toliko nisko i nije tako lako okrenuo ledja Wolfsburgu koji je mnogo toga ucinio za njega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

WayneNew
Kontakt:

Post Postao/la WayneNew » 14 jul 2010, 13:17

miralem444 je napisao/la:
WayneNew je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:Ma jednostavo receno dzeko je strasan napadac..mislim da uz naravno ibrahimovica po meni daleko najbolji centarfor koji je ponikao s balkana u poslednjih 20 30 godina..Al vjerujte sad mi je jasno ono sto je ciro prvi put kad ga je vdio reko bit ces bolji od ibrahimovica tad se vecina ismijavala al vidite kako vrijeme pokaze koliki je ciro majstor lisac..dzeko samo naprijedd brate ..kolko sam pratio ovo svjecko prvenstvo tores kolko su ga hvalili i kolko kosta i sve pa lik je bio tuga na svjeckom definitivno...i sad sam ubjedjenu jedno odgovorno vam tvrdim DZEKO JE BOLJI NAPADAC OD TORESA....samo anprijed dijamantu nas uz tebe smooo...
Treba tebi 10-tak casova iz pravopisa pa onda forum![/quote

RECI CU TEBI NES KRATKO I JASNO..MARS..JESIL ZADOVOLJAN...MOLIM DA ME BANUJETE JEL DJECURLIJA KOJEKAKVA I KRETENI OGADISE OVAJ FORUM ...
Normalo da te treba banovati jer si ocigledno nepismen.

WayneNew
Kontakt:

Post Postao/la WayneNew » 14 jul 2010, 13:26

NoName je napisao/la:
WayneNew je napisao/la:Treba tebi 10-tak casova iz pravopisa pa onda forum!
Ne možeš napisati 10-tak jer je nepravilo, ako se već toliko bucaš u pravopis. Ako bi broj 10 pretvorili u slova u tvom izrazu onda bi to izgledalo kao desettak, što je naravno neispravno. Ispravno bi bilo 10-ak.

Dakle, prije nego drugima kreneš soliti pamet, prvo posoli svoju. A sve da je i napisan komentar prepun gramatičkih grešaka, ti koji imaš 17 komentara do sada nemaš pravo nekome da tutoruješ ovdje.

Dobrodošao na forum.
A ti si je li pametan i imas pravo nekome tutorovati zato sto si napisao preko 2 000 gluposti?
Ja i jesam buduci profesor Bosanskog jezika i knjizevnosti i takav rjecnik kao sto je vas za svakog pismenog covjeka je nepoznat :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jul 2010, 13:38

Jest kreten ovaj Redzepagic. Pa svaki normalan agent bi igracu savjetovao da fino napusti pripreme pa onda neka ga probaju zadrzat. Essien nije htio trenirat u Lyonu, Berbatov isto tako u Tottenhamu, Gallas je cak prijetio Chelseau da ce zabijat autogolove ako ga ne puste. Tako se mora ponasat. Ocito je da ima posla sa djubretom, Hoenessom koji misli da vodi neki veliki klub, a ne jadni Wolfsburg koji ima jednu titulu u istoriji kluba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jul 2010, 13:44

Pa naravno, ima opciju da se ponasa necasno i smijesno kao navedeni igraci. Niko nikome ne brani da ispane budala. Redzepagic da je pametan, napravio bi drugaciji ugovor. A sto se tice te jedne titule, lijepo je imati istoriju, tradiciju i titule, ali one nisu garant za buduce uspjehe, a bogami ne placaju se transferi i plate sa proslim titulama. Jadni nemogu biti, jer za razliku od pojedinih engleskih klubova, Wolfsburg ima lokalnog i prejakog sponzora, Wolfsburg je avatar Volkswagena u fudbalu. A ne neke strane milijardere, kojima su klubovi igracka, i kad dosade ili postanu suvise skupa razonoda, bace se u cosak. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 jul 2010, 13:53

Wolfsburg je klapa idiota zajedno sa Hoenessom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jul 2010, 13:56

Principatus je napisao/la:Pa naravno, ima opciju da se ponasa necasno i smijesno kao navedeni igraci. Niko nikome ne brani da ispane budala. Redzepagic da je pametan, napravio bi drugaciji ugovor. A sto se tice te jedne titule, lijepo je imati istoriju, tradiciju i titule, ali one nisu garant za buduce uspjehe, a bogami ne placaju se transferi i plate sa proslim titulama. Jadni nemogu biti, jer za razliku od pojedinih engleskih klubova, Wolfsburg ima lokalnog i prejakog sponzora, Wolfsburg je avatar Volkswagena u fudbalu. A ne neke strane milijardere, kojima su klubovi igracka, i kad dosade ili postanu suvise skupa razonoda, bace se u cosak. ;)
Pa sta ako ima Volkswagen? Oni imaju lijepi qurac i maksimum im je Europa Liga i mozda nekad ulove Ligu Prvaka na srecu. Ali velika je razlika igrat Ligu Prvaka i igrat da je osvojis. A ti sto se "casno" ponasaju i zavrsavaju karijere u klubovima kao sto su Wolfsburg. Pa neka izvoli. Kad vidim kakve moronske savjete daje Ibricicu, ovakva me situacija i ne cudi, jer ocito je da Dzeko nije najpametniji covjek a kad uz to ima debila za agenta, to je vrlo dobra kombinacija za Wolfsburg koji ih vrti oko malog prsta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 jul 2010, 14:05

WayneNew je napisao/la:A ti si je li pametan i imas pravo nekome tutorovati zato sto si napisao preko 2 000 gluposti?
Ja i jesam buduci profesor Bosanskog jezika i knjizevnosti i takav rjecnik kao sto je vas za svakog pismenog covjeka je nepoznat :D
Uspio si pročitati sve moje komentare pa znaš da su sve gluposti? :roll: Ja ipak mislim da imam bolji procenat nego ti kada su u pitanju normalni komentari. A budući profesore (dakle, to tek trebaš postati) kako da ti se potkrade desettak onda? Dalje, bosanski je pridjev pa mi nije jasno zašto ga u tekstu pišeš velikim slovom, ako si mislio na naziv predmeta onda si valjda trebao koristiti navodne znakove.

Ako nisi znao, na svijetu ima još pismenih ljudi, nisi ti nikakva ekskluziva po tom pitanju.

Ja možda i mogu malo da nasavjetujem nekog novog na ovom forumu, jer sam ovdje ipak gotovo dvije godine, za razliku od tebe koji si par dana.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 jul 2010, 14:20

NoName je napisao/la:
WayneNew je napisao/la:A ti si je li pametan i imas pravo nekome tutorovati zato sto si napisao preko 2 000 gluposti?
Uspio si pročitati sve moje komentare pa znaš da su sve gluposti? :roll: Ja ipak mislim da imam bolji procenat nego ti kada su u pitanju normalni komentari. A budući profesore (dakle, to tek trebaš postati) kako da ti se potkrade desettak onda? Dalje, bosanski je pridjev pa mi nije jasno zašto ga u tekstu pišeš velikim slovom, ako si mislio na naziv predmeta onda si valjda trebao koristiti navodne znakove.

Ako nisi znao, na svijetu ima još pismenih ljudi, nisi ti nikakva ekskluziva po tom pitanju.

Ja možda i mogu malo da nasavjetujem nekog novog na ovom forumu, jer sam ovdje ipak gotovo dvije godine, za razliku od tebe koji si par dana.
ma pusti ga ba vidis da nema veze s vezom..samo hoce da provocira..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 jul 2010, 14:24

No sikiriki , Ovaj Hoenes je mislim popizdio jer za njega je Dzeko nesto malo vise od roba sa Balkana pa mu smeta ovo Edino "sepurenje".
Ali svabe su previse proracunate nece oni docekati sledece prvenstvo sa glavnim napadacem koji tiho strajkuje.
Znaju oni da on ne mora ni glumiti povrede, igrac na tom nivou nikada maltene nije 100% zdrav ,prije sto bih odigrao sada sigurno nece. I to im moze naskoditi kada im najvise bude trebalo. Ako ostane u Wolfsbugu dajem ruku da ce dati 50% manje golova nego prosle sezone. :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 jul 2010, 14:43

Principatus je napisao/la:Pa naravno, ima opciju da se ponasa necasno i smijesno kao navedeni igraci. Niko nikome ne brani da ispane budala. Redzepagic da je pametan, napravio bi drugaciji ugovor. A sto se tice te jedne titule, lijepo je imati istoriju, tradiciju i titule, ali one nisu garant za buduce uspjehe, a bogami ne placaju se transferi i plate sa proslim titulama. Jadni nemogu biti, jer za razliku od pojedinih engleskih klubova, Wolfsburg ima lokalnog i prejakog sponzora, Wolfsburg je avatar Volkswagena u fudbalu. A ne neke strane milijardere, kojima su klubovi igracka, i kad dosade ili postanu suvise skupa razonoda, bace se u cosak. ;)
sta mu fali da predje u Torino? Juventus i Fiat ista porodica.. Fiat jaci od VW-a, a Juve svjetlosnim godinama ispred Wolfsburga.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 jul 2010, 15:23

Italia je napisao/la:
sta mu fali da predje u Torino? Juventus i Fiat ista porodica.. Fiat jaci od VW-a, a Juve svjetlosnim godinama ispred Wolfsburga.. ;)
ne neee :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Tihi, Zglavkar i 31 gost.