FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AdooS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AdooS » 14 jul 2010, 11:39

Jedva 5-0

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 jul 2010, 11:39

poraz ocekivan..nikog nebi krivio da sam vidio zalaganje kad smo onu peticu primili..al kad vidim da se ljudi i ne trude za svete boje i onako lazerno hodaju po terenu a ljudi nas pune golovima onda to ne mogu opravdati..ja bi ih kaznio i to debelo..istina je da je kvalitet bio na strani hapoela ali ako covjek pogleda kakve smo golove primili onda se moze vidjeti da kvalitet i nije igrao toliko jer je nasa odbrana jednostavno bila kesa..

p.s.ovi sto napadaju ammara nek se pokriju usima i ne seru bezveze..nije ammar kriv sto se neki nasi igraci ko karine vuku po terenu..njegovo je da postavi taktiku pripremi ih a sto oni nisu ni 1% ispostovali od zadanog sta ce covjek..ne moze uci u teren i igrati umjesto njih..nek pametno sad sve sankcionise jer ja da sam na njegovom mjestu nebi im dao ni jesti..jbte koje nezalaganje na terenu :(

uglavnom nisam za neko pljuvanje igraca..istina je da se nema para,istina je i da je hapoel za nas gigant u svakom smislu,da ljudi imaju pare i sve..licno ne mogu i ne zelim kritikovati sto nasi igraci nemaju kvaliteta to je nasa realnost sa parama koje imamo..meni samo sto je zasmetalo je totalna nezainteresovanost i neborbenost na terenu..mogao se nadoknaditi bar malo taj manjak u kvalitetu koji imamo naspram hapoela..toliko od mene i bit ce bolje ako bogda..mislim da mi nemamo nikakve vise sanse da napravimo u evropi al bi pozelio nasim ostalim predstavnicima iz BIH puno srece i nek odu sto dalje..
-PAJA Fan Club!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 11:41

herbion je napisao/la:Sinoc su sve slabosti Zelje izasle na vidjelo.
U situaciji kada si sampion i imas sve otvoreno javljaju se sukobi unutar kluba(Zujo-Osim-Brkovic),nema generalnog sponzora,igraci traze novac za produzenje ugovora(Culum) a plate igracima obezbjedjuje Osim,ocekivati rezultat sa ekipom koja ima visemilionski budjet moze samo neko u filmovima.
Cijela situacija oko ZELJE je frizirana kako od medija tako i od rukovodstva kluba i simpatizera koji su najbolji u BIH.Realnost je ovaj rezultat.
Ma hajde, nemoj nas za.ebavati. Inace, mi smo sv mislili da je u Zelji med i mlijeko, da para ima ko sodera, da igraci nemaju nikakva dugovanja i da su stare dugove isplatili. Mozes misliti da Culum "trazi pare" da bi produzio ugovor? Zar nije produzivanje ugovora kod nas "na obraz"? Stvarno je bezobrazan taj Culum. Da ti sad nisi dosao i napisao ovo i dalje bi bili u zabludi.

Mozes misliti kakva je situacija u Rapidu bila prosle godine kad im je Hapoel uvalio 8 golova u dvije utakmice. Kakvi su odnosi bili u HSV-u kad su u dvije utakmice sa Hapoelom izvukli samo jedan bod, isto kao i veliki Celtic. Ko li je njihov Zujo, Nijaz i Amar ..

Ali dobro, vjerujem da bi neki drugi predstavnik BH lagano prosao ovog istog Hapoela, kako ga je prosao i Siroki kad je u dvije utakmice izgubio po 3:0. A taj isti Siroki je jedini primjer dobrostojeceg BH kluba.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 14 jul 2010, 11:41

Nisu oni onako slabo igrali zato sto ne znaju, nego nismo navikli igrati protiv ekipa koje su puno bolje od nas.

Ljudi su nas razvlačili po terenu ko žvaku, umarali nas na +30 u 9 sati navece, u drugoj klimi i na drugom kontinentu a mi mladi zeleni i jos poneseni pobjedom i dobrom igrom protiv cibalije.

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 14 jul 2010, 11:46

muXmania je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Upravo kako sam i ocekivao!
Sada svi pljuju po Zelji, komsije jedva docekale...
Ali niste u pravu, ovo je samo realan odraz stanja u nasem nogometu/fudbalu.
A bili smo, svi redom, prilicno nerealni, i ocekivali cudo.
Cuda se rijetko desavaju. Amar je za mene kralj, ma sta ko napisao.
Za malo vremena je napravio puno, to je cinjenica, a vratite se sezonu unazad, kada je isti ovaj Hapoel razvalio Rapida sa 5- 1.
Prema tome, nemojte sada kukati, sada moramo jos vise dati podrsku Amaru i igracima.
Istina, boli nezalaganje igraca, ali s druge strane, ko je bilo kada igrao fudbal zna, ako primis gol neplanirano rano, sve pada u vodu.
A mi smo za 2 minute primili 2 pacerska gola.

LIMVO TE LJOZE!!!!
ma fol je u tome što niko čudo nije očekivo, samo smo se potajno nadali povoljnom rezultatu, ovo je dosta realan rezultat, ovaj isti Hapoel je prošle sezone bio bolji i od HSV-a i Celtica.
Cluj je predprošle sezone bio bolji od Rome pa nam nisu uvalili petaka

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 14 jul 2010, 11:47

Neznam jel' ovo sado-mazo, ali ja volim svoj Klub vise danas nego juce.

Trebao bih predloziti veceras djevojci da me proba izbicevati hehehe

LIMVOTE TE LJOŽE
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 14 jul 2010, 11:49

dva bočna igrača pod hitno nam trebaju i polu/špic
lazar definitivno nije igrač za želju
stanić i ćulum su takođe loši bili sinoć
hvala im na svemu ali ja bi im se zahvalio,
nadam se da će ovaj mali Kutalija potpisati za nas

sinoć je bilo ružno al jbga život ide dalje
nadam se da su igrači shvatili da su raja ljuta na njihov stav i način igre, a ne na rezultat
iz svega ovoga moramo izaći jači i pametniji

željo do groba bez obzira na sve
Semper Fidelis

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 14 jul 2010, 11:49

zijadp je napisao/la:
Zeljovac je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Samo ti napisi koliko je sarajevo platilo titulu te godine :lol: :lol: :lol:

Šta je ovo očaj ili utjeha?
Ni jedno ni drugo, za razliku od tebe ja znam sta je favorit a sta autsajder, pa nema potrebe za tim.
Kad pitar dodje na temu drugog kluba i pise kako se neko bruka, a pritom ne pise o sebi :lol: :lol: :lol:
Ja se samo prisjecam :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 14 jul 2010, 11:54

ne pisem na ovoj temi jer sam citajuci je vec duzi period shvatio da vecina osoba nema dovoljno ni kulture ni ti inteligencije za kvalitetan razgovor i razmjenu misljenja i argumenata , vecinom se svodi na vrijedjanja , pljuvanje i pametovanje , vecina vas zna toliko o fudbalu da je prosto nevjerovatno kako vec niste napravili karijeru u nekom velikom evropskom klubu , ali sad cu napisati jedno svoje zapazanje a to je da po zavrsetku tekme njihov kapiten prilazi i trazi dres ,ZELJO je institucija , tradicija , drzava .
ono sto bi trebali uraditi umjesto pametovanja , prozivanja , pljuvanja je otici na stadion , navijati kao nikad do sada , jer svi ce otici a ZELJO zivi vjecno , ja cu ici i navijat cu i ako mi put do Sarajeva traje 3 sata , i ako ce biti vruce , i ako je rezultat deprimirajuci , i ako nemozemo proci , ali mozemo dati podrsku klubu kojeg volimo i u koji se kunemo i mozemo pomoci igracima da pokusaju pobijediti u uzvratu , ali ono sto je jos vaznije vratiti im vjeru i pokazati da smo uz njih jer ce im trebati nasa podrsku za odbranu titule
zaista bi bio ponosan na navijace i simpatizere kluba da nas na uzvrat dodje bar 30 000.i da pokazemo ne drugima jer me ono niti najmanje ne zanimaju nego nama , sami sebi da volimo svoj klub , zivimo za svoj klub i da uvijek podrzavamo svoj klub , budite ponosni sto ste Manijaci budite ponosni na plavu boju i pokazite da ste je vrijedni nositi . pozdrav i vidimo se 21.07.2010

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 11:55

jordan 23 je napisao/la:zeljo je sinoc bio katastrofalan.realno da se mi ne zavaravamo zeljo je prosjecna ekipa i uspjeh od prosle godine je samo pravljenje pite od govana.boli samo cinjenica da se nisu ni trudili,i mislim da nismo realni kada pricamo o kvalitetu nasih igraca.ali necu vise o utakmici i zelji da pricam,volio bi dati komentar na nesto drugo.
navijace zelje nema potrebe da bole ovi bolensi komentari.pa mi smo jedna jadna drzava,ljudi koji likuju zbog tudje nesrece.mislim pogledajte vi ko komentarise zeljinu bruku.ljudi koji su isfrustrirani stanjem u svojim ekipama.komentare navijaca sarajeva,ok mogu da razumijem to je rivalitet.moram reci da proslogodisnje rezultate sarajeva cijenim iz razloga sto su to uradili sa ekipom slicnog kvaliteta kao i zeljo,znaci katastrofa.kada su i oni gubili po 6-0 5-0 tada su sutili,cak sta vise sjecam se komentara kako su oni razavlili besiktas na kosevu.
svi navijaci zelje se slazu da je ono sinoc bila bruka,ne kontam sta inzinjeri,doktori nauka po ovom forumu zele postici.citam komentare navijaca sarajeva,drago mi je jer ste se digli,drago mi jer pricate da ce te prekucat ligu i sl.znaci zele reci,pricali ste bez ikakvog pokrica i sa prosjecnom ekipom digli ste se do zvijezda.uredu tacna konstatacija.e sad pitam ja vas sa kakvim pokircem vi pricate o sampionskom sarajevu,hahahaa zvucnim pojacanjima,za koje govorite da su igracine a da ih vidjeli niste,i ostale nobuloze.kada uradite i ako uradite nesto na kraju sezone onda imate pravo da likujete i pametujete.dotada imate hairliju neka vam prica o svojim intimnim trenutcima sa gospodinom blekicem i sta mu on sapuce na jastuku.
Onaj ko govori da ce Sarajevo biti prvak ne govori realno !
Sve stoji da smo se mi pojacali i sve sve ali niko od nas navijaca ne ocekuje titulu,pa cak ni u naredne 2 sezone ! ;)
Znam da vas ne zanima FK Sarajevo, ali cisto da se zna !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 14 jul 2010, 11:57

Ja cu samo jedno da napisem VOLIM TE ŽELJO
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 14 jul 2010, 11:58

[youtube][/youtube]

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 14 jul 2010, 12:02

Ova ekipa koju mi imamo u nasoj ligi je u TOP 3, a sa dva pojacanja bili bi i 100% najbolja ekipa, a sto to ostali forumasi ne vide to je druga stvar, a ostale ekipe bi se trebale zapitati kako bi one prosle sinoc, ali pokazat ce prvenstvo sve pa cemo vidjeti koce se na kraju nasladjivati
Mes Que Un Club

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 12:06

materazzi je napisao/la:ne pisem na ovoj temi jer sam citajuci je vec duzi period shvatio da vecina osoba nema dovoljno ni kulture ni ti inteligencije za kvalitetan razgovor i razmjenu misljenja i argumenata , vecinom se svodi na vrijedjanja , pljuvanje i pametovanje , vecina vas zna toliko o fudbalu da je prosto nevjerovatno kako vec niste napravili karijeru u nekom velikom evropskom klubu , ali sad cu napisati jedno svoje zapazanje a to je da po zavrsetku tekme njihov kapiten prilazi i trazi dres ,ZELJO je institucija , tradicija , drzava .
ono sto bi trebali uraditi umjesto pametovanja , prozivanja , pljuvanja je otici na stadion , navijati kao nikad do sada , jer svi ce otici a ZELJO zivi vjecno , ja cu ici i navijat cu i ako mi put do Sarajeva traje 3 sata , i ako ce biti vruce , i ako je rezultat deprimirajuci , i ako nemozemo proci , ali mozemo dati podrsku klubu kojeg volimo i u koji se kunemo i mozemo pomoci igracima da pokusaju pobijediti u uzvratu , ali ono sto je jos vaznije vratiti im vjeru i pokazati da smo uz njih jer ce im trebati nasa podrsku za odbranu titule
zaista bi bio ponosan na navijace i simpatizere kluba da nas na uzvrat dodje bar 30 000.i da pokazemo ne drugima jer me ono niti najmanje ne zanimaju nego nama , sami sebi da volimo svoj klub , zivimo za svoj klub i da uvijek podrzavamo svoj klub , budite ponosni sto ste Manijaci budite ponosni na plavu boju i pokazite da ste je vrijedni nositi . pozdrav i vidimo se 21.07.2010
e to je to, potpis :!:
samo sto bi ja bio zadovoljan i sa 20.000 ljudi jer nakon sinocnjeg rezultata i to bi bilo dobro, ali bi opet bio sretan i sa tom brojkom jer bi to znacilo da imamo 20.000 onih vjernih i onih odanih klubu :!: :!:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 jul 2010, 12:08

Gledao sam sinoć utakmicu i nikako mi ne ide u glavu da je šampion Izraela onoliko kvalitetnija ekipa,ne mogu vjerovati..Ovi željini ko da su drogirani bili?! :roll: Možda je to bilo loše veče,ili nešto drugo,ali i dalje ne vjerujem da je razlika tolika!? A možda i jeste :oops: :shock:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 14 jul 2010, 12:10

sve je ovo na kraju krajeva nebitno jer će nas UEFA u petak suspendirati i vozdra svima
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Semper Fidelis

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 12:22

Oslobodjenje. 14.07.2010.

Potop plavih u Izraelu

Ko ima volju neka cita .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 jul 2010, 12:30

Evo jedan citat sa jednog od foruma"Ljudi taj Zeljeznicar je odlucio titulu kad im je Velez pustio u Vrapcicima bodove a Borcu ne ,tako da ce skoro vazda nasi prvaci ovako prolazit dok se kupovale titule"zavrsen citat.
Samo jedan klub Velež Mostar

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 jul 2010, 12:31

Adnel je napisao/la:Evo jedan citat sa jednog od foruma"Ljudi taj Zeljeznicar je odlucio titulu kad im je Velez pustio u Vrapcicima bodove a Borcu ne ,tako da ce skoro vazda nasi prvaci ovako prolazit dok se kupovale titule"zavrsen citat.
pa ko je kupio od vaseg usljivog kluba novokomponovanog bez icega jaci smo od vas X puta i poklopite se vise
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 12:34

Cuj ovoga kluz pa taj isti kluz kada je igrao sa sarajevom ostao je bez 5-6 standardni igraca dok hapoel igra sa istim timom od prosle sezone kada su dobili hsv,celtic ,psg itd...a a cak su se pojacali a niko nije otisao da je kluz bio u sastavu kao protiv rome pa realno primili bi minimum 5 golova a dobro ste prosli 2:1 gledao sam tu tekmu pa mogli ste primiti u toj utakmici jo cetri pet golova da nije bilo alaima :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77 i 46 gostiju.