FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2010, 02:01

Silkoni je napisao/la:Ja kao navijac sarajeva..dodzem na temu da vidim imali sta novo,za nas klub..onda vidim deset stranica..jedni pljuju na drue,ljudi koji vam je ****..Cuo sam zeljo izgubio pet nula..ok..i cao..Nekontam vas hordase boli vas **** za zelju..i ove manijake brate pisi na svojoj temi i pusti nasu temu na miru...Pozdrav ;)
Ne trazi majstore na ovom forumu da vidis imal sta za klub, konkretno na ovoj temi sta god da se stavi to vrlo brzo pada nakon jednog upada nekoga sa strane i onda se cijela prica okrene oko neke rasprave i na kraju nista ni od normalne price ni od normalne vijesti,svako ovdje moze pisati svakakve gluposti a malo je onih koji ce napisati kvalitetnu stvar konkretno vezano za ovaj podforum,kolko god dobrog da se napise i uradi to se zanemaruje i pada u drugi plan kroz sve ove djecije igrice i prepucavanja

Ja cu zaista da pocnem kolko tolko da izbjegavam pisanje na ovom podforumu jel jednostavno malo je kvalitetnih ljudi sa kojima mozes ostvariti normalnu diskusiju nazalost,tako da i tebi preporucujem da ne ocekuj ovdje kad udjes da ces cuti kvalitetnu pricu o Sarajevu bez da ti se neko ne posere u cejf sa nekim uletima, znas gdje uvijek mozes procitati ono sto te interesuje o klubu ovdje su takve stvari u velikoj manjini

@ Samo F.K.S Ti sto su bili na probi mislim nista od toga to je tek tako da se izadje u susret momcima koji misle da mogu proci...

Kojasevic je dobar s obzirom da je ovdje tek 2 dana i da mu je ovo 2-3 trening,zabio je golcinu,ima strasan pregled igre bit ce bez sumlje kvalitetno pojacanje,ovaj mali Suljic je talenat samo takav momak leti po terenu i danas je bio mozda i najbolji,kad bi dobio jos koju kilu garantujem da bi za par utakmica uspio da se ubaci u prvi sastav,sad ono nevjerujem da ce ga se odma gurati jel mu fali iskustva ali samo se treba nastaviti raditi sa njim bez sumlje jedan od najboljih mladih igraca koji su u prosli kroz klub,ko ga je god gledao recice ti isto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 jul 2010, 02:08

Nadam se da cemo dobro unovciti K.Handzica i ovog novog ne mogu mu ime zapamtiti :D

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 14 jul 2010, 02:09

Hvala za informacie ove dole koje si naveo...Vrlo malo pisem dodzem da vidim jeli ko sta pametno napisao...ali kao sto si rekao..nema se sta pametno vidjeti niti procitatii...nazalost..Samo nerazumijem kako neko ima volje da pise i da se prepucava..E to fakat ljudi nemaju pametnijeg posla pozdrav

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jul 2010, 08:02

Dragi moderatoru,nabrisao si se mojih "provokativnih"postova,kaznjavao me sedmicama zabrane pisanja pa samo ocekujem da ostanes dosljedan svom kriteriju.

Post koji me "kostao" zabrane recimo je glasio:

gdje se mogu kupiti karte za utakmicu sarajevo-borac

Cestitke na objektivnosti
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 11:41

Hipergotiva je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:eh to uvijek cu se radovat porazu zelje evo par razloga

1. Psujete nase legende

2. hebete nam mater na svakom derbiju ne znate navijat vi samo psujete

3. i vi se radujete nasem porazu ;)
potpis! :D

ae jel ko danas bio na prijateljskoj utakmici Sarajeva?
Maloprije sam napisao odprilike kako je sve to izgledalo na trening tekmi !
Kazem vam uz Pixija, najvise me je fascinirao "Messi" i Jahovic !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 11:45

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2010, 11:57

Fare_Sa je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hhhh pa kakvi su ti sto su na probi bili cujem onaj "sejtan" i piksi razvaljivali !
Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili !
Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobar :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 jul 2010, 12:13

miky_hz je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:
Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobar :P
ko su piksi i suljic? nisam u toku nekoliko zadnjih stranica jer vecina je prepucavanje na relaciji sarajevo zeljo pa ako moze neko da kaze?neki novi igraci il juniori? i imal kakvih vijesti iz kluba,odradujel sta blekic osim igrackog kadra? negdje rece da vam je sredio dug od 400 000 maraka i jel se sta vise radi?
-PAJA Fan Club!!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 12:15

Sto se tice igraca koji su bili na probi,bilo ih je, primjetio sam (Pixi i Suljic su podpisali),ali nisu ness zadovoljili ![/quote]

Neznam ja koju si ti utakmicu gledao ali Pixi i Suljic su najbolji jucer bili,mada nemozes davati sad zakljucke nikakve jel jos nisu ni fizicki spremni kako treba a i igralo se protiv nekoga protiv koga bi vjerovatno i ja bio dobar :P[/quote]
Htio sam reci da su Pixi i Suljic bili najbolji od ovih prinova, a ovi momcici koji su bili na probi nisu zadovoljili struku !
Nisi me razumio Milky ! ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2010, 12:18

@ _Bad_boy

Jeste sredio je dug od 400 milja tj vrlo lahko dogovorio da se se toj firmi ili sta je vec vrati to kroz marketing...sto se tice ko su ova dvojica to su ova dva nova igraca sto su zadnja predstavljena Pixi je ovaj momak iz Zete,a mali Suljic je ovaj iz Butmira sto je dosao,strasan talenat...sto se tice novih igraca za sada je to to ali nije iskljuceno da se neko do kraja prelaznog roka dovede ako Mirza odluci da mu je jos neko potreban za sada je to to sto se tice novih igraca...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 jul 2010, 12:34

miky_hz je napisao/la:@ _Bad_boy

Jeste sredio je dug od 400 milja tj vrlo lahko dogovorio da se se toj firmi ili sta je vec vrati to kroz marketing...sto se tice ko su ova dvojica to su ova dva nova igraca sto su zadnja predstavljena Pixi je ovaj momak iz Zete,a mali Suljic je ovaj iz Butmira sto je dosao,strasan talenat...sto se tice novih igraca za sada je to to ali nije iskljuceno da se neko do kraja prelaznog roka dovede ako Mirza odluci da mu je jos neko potreban za sada je to to sto se tice novih igraca...

znam za onog gutica,arsenijevica,todorovica,kojasević-a(to je taj pixi jel :) ),i ovaj sad suljevic?jel to zasad?
i jel imate nekog igraca koji bi mogao bar unekoliko nadoknaditi odlazak alena skore?koja bi sastav mogao otprilike da bude za narednu sezonu sa ovim sto imate od igraca trenutno bez mogucih pojacanja?
-PAJA Fan Club!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2010, 12:43

_Bad_boy je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:@ _Bad_boy

znam za onog gutica,arsenijevica,todorovica,kojasević-a(to je taj pixi jel :) ),i ovaj sad suljevic?jel to zasad?
i jel imate nekog igraca koji bi mogao bar unekoliko nadoknaditi odlazak alena skore?koja bi sastav mogao otprilike da bude za narednu sezonu sa ovim sto imate od igraca trenutno bez mogucih pojacanja?
Suljic nije Suljevic,da to je to za sad...zamjene u napadu umjesto Skore za sada nema ali je jaci vezni red tako da ce vjerovatno biti lakse i napadacima...sto se tice sastava mogu ti otprilike reci iz mog ugla tj sto vidim...Alaim...desni bek Arsenijevic,stoperi Gutic i Torlak,za lijevu nisam siguran zavisi hoceli ovaj Todorovic uspjeti da se izbori tu posto mu je trenutno nikakva fizicka sprema ako se spremi igrat ce on tu,dva zadnja vezna Dzakmic i vjerovatno Dudo,lijevo Kojasevic desno Scepanovic i u napadu Avdic i Jahovic...

Mada ima tu jos dosta igraca koji konkurisu za prvu ekipu Dupovac za stopera,Keno za zadnjeg veznog,Ihtijarevic,Hadzic,Handzic,Pliska,Hamzagic pa i ovaj mali Suljic mada nevjerujem da ce njega odma gurati u prvi plan

Nemoj sad ovaj sastav uzimati zdravo za gotovo ko zna sta ce biti do prvog kola i kako ce Mirza to posloziti...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 jul 2010, 14:54

Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 jul 2010, 15:06

dino lj je napisao/la:Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
23 godine, nisam ga uživo gledao tako da nemogu dati neku ocjenu, a i odradio je svega 2-3 treninga do sada !
Sudeći po nastupima u Poljskoj trebao bi biti pojačanje, a to za repku :|
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 jul 2010, 15:49

Pozdrav svim zaljubljenicima bordo boje,odlazim i ja na odmor, nema me do ponedjeljka.

Nadam se da vam necu puno nedostajati :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2010, 16:21

[youtube][/youtube]

eto ko nije gledo...pixija :mrgreen:jede loptu :lol:

Pozdrav Hairliji i sretno :mrgreen: ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 jul 2010, 20:10

Ma Pixi je zvijer na treninzima, vidjet cmo ga aBd 4.8.! :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 jul 2010, 20:17

dino lj je napisao/la:Komsije nije zajebancija niti ironija,stvarno kakav je taj mali sto ga zovete pixi i dali igra za reprezentaciju Crne Gore.Ovo za reprezentaciju pitam zbog nase repke,ako je momak veliki talenat i ako ga BIH moze pokupiti bilo bi dobro.
Hej bolan,pogurajte ganceva Anonimusa u repku.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2010, 13:35

Potpisan je ugovor sa Legeom,dres ce se uskoro moci i kupiti cjena 100KM dres i sorc

Danas je bio press u klubu pa ce vjerovatno kasnije biti i opsirniji izvjestaj o cemu se sve pricalo

-Potpisan je ugovor i sa BP 1946
-Predstavnik navijaca je rekao da se bojkot prekida i da se navijaci vracaju na tribinu takodjer pozvao clanove UO da istraju u istrazi vezanoj za slucaj u Sirokom
-Uprava je obezbjedila stipendiju Igoru Puljicu te da ce pomoci Igoru da se zaposli u klubu kada zavrsi fakultet
-u ponedeljak ce u medijima izadji oglas u kojem ce stajati da svi ljudi kojima je FKS ostao duzan da se jave u klub da se rijesi to
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jul 2010, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 15 jul 2010, 13:44

Svaka cast za ovu stipendiju za Igora Puljica !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mahalac7, N3R3D, Proximic, riki46 i 51 gost.