Onako solidan je bio. U drugom poluvremenu je branio sta je mogao. Mi smo redali napad za napadom, ali imate za sada dobrog golmana.SamoTravnik je napisao/la:Nema veze, bitno je izvuci bilo sta na strani pa kod kuce dobiti. Daj mi samo reci, kakav je nas golman bio ?GracanicaAA je napisao/la:Bili ste bolji i zato ste dosli do vodstva, a nakon toga i do penala. Mi smo krenuli u drugom poluvremenu po gol i isplatilo se. Vi ste se povukli i branili se. Bilo je i gresaka sudija.SamoTravnik je napisao/la:Šteta... nije ni bod loš ali imati 0:2 i ne sacuvati, pogoditi stativu itd.. jbg.. idemo dalje..
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Travnik
- SamoTravnik
- Kontakt:
1:1 u Orasju, sudjenje katastrofa, ovaj sudija mora da pogleda svoje sudjenje da vidi na kakvim glupostima dijeli kartone.. Po jedan crveni na obe strane a utakmica nista posebno.. U subotu je dosta bitnija tekma za nas 

- 7aprildomemoj
Ima li neko podatak koliko penala je svirano Travniku u dosadašnjem prvenstvu ? Jel moguće da ni jedno kolo nije prošlo bez makar jednog penala za Travnik 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
U 11.kola 7.penala7aprildomemoj je napisao/la:Ima li neko podatak koliko penala je svirano Travniku u dosadašnjem prvenstvu ? Jel moguće da ni jedno kolo nije prošlo bez makar jednog penala za Travnik

- SamoTravnik
- Kontakt:
Nemoj pisati samo da bi nesto napisao, prvo malo provjeri pa valjaj gluposti.. Travniku nije sviran penal protiv Jedinstva, Sloge SH, Goska, Zvijezde itd..7aprildomemoj je napisao/la:Ima li neko podatak koliko penala je svirano Travniku u dosadašnjem prvenstvu ? Jel moguće da ni jedno kolo nije prošlo bez makar jednog penala za Travnik
Znači uglavnom svako kolo po jedanSamoTravnik je napisao/la:Nemoj pisati samo da bi nesto napisao, prvo malo provjeri pa valjaj gluposti.. Travniku nije sviran penal protiv Jedinstva, Sloge SH, Goska, Zvijezde itd..7aprildomemoj je napisao/la:Ima li neko podatak koliko penala je svirano Travniku u dosadašnjem prvenstvu ? Jel moguće da ni jedno kolo nije prošlo bez makar jednog penala za Travnik

- SamoTravnik
- Kontakt:
Po njegovom, da.GEC je napisao/la:Znači uglavnom svako kolo po jedanSamoTravnik je napisao/la:Nemoj pisati samo da bi nesto napisao, prvo malo provjeri pa valjaj gluposti.. Travniku nije sviran penal protiv Jedinstva, Sloge SH, Goska, Zvijezde itd..7aprildomemoj je napisao/la:Ima li neko podatak koliko penala je svirano Travniku u dosadašnjem prvenstvu ? Jel moguće da ni jedno kolo nije prošlo bez makar jednog penala za Travnik

- 7aprildomemoj
Pa forum i služi tome da razmjenjujemo informacije
Dobronamjerno sam upitao ima li ko podatak ?
Sad što si ti se zakačio na to to je tvoj problem. Po meni i 7 penala u 11 kola je previše jer recimo Bratstvu su svirana samo 2 koliko ja znam. I opet dijelimo prvo mjesto
Da je kojim slučajem nama svirano 7 penala već bi bili u PL 

Sad što si ti se zakačio na to to je tvoj problem. Po meni i 7 penala u 11 kola je previše jer recimo Bratstvu su svirana samo 2 koliko ja znam. I opet dijelimo prvo mjesto

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ali ti si meni nejasan.. Sudije ne trebaju svirati penal, ako je bio, samo da ne izgleda puno 7 penala za 11 kola ?
Nek' sviraju po 10 na utakmici ako imaju razlog da ga sviraju, bez obzira koja je ekipa u pitanju. Nama ni jedan penal nije dosao gratis, mozes pogledati na pregledima, cak smo i zakinuti za par cistih..

Nek' sviraju po 10 na utakmici ako imaju razlog da ga sviraju, bez obzira koja je ekipa u pitanju. Nama ni jedan penal nije dosao gratis, mozes pogledati na pregledima, cak smo i zakinuti za par cistih..
- 7aprildomemoj
Vjerujem ti u potpunosti da je sve i jedan penal bio pa čak i da ste zakinuti za nekoliko. Samo čudno mi izgleda da se nekome toliko penala svira. I ja sam za to da ako je penal nek se svira pa makar bio u 90 + minuti. Ja samo znam da je Bratstvo znalo često kod kuće biti oštećeno nesviranjem očiglednih penala a na strani da nam svira to mora biti start za bolnice protivnika da bi nam svirali. Danijel Zrnić ranije dok nam je sudio često domaće tekme u pravom smislu riječi nas je masakrirao kako kartonima, nepostojećim ofsajdima, sjeckanjem igre itd. a protivnicima navlači pa i penale svira. Ova liga je za razliku od PL manje pod lupom pa se sudije komotnije osjećaju a često i sude po nečijim uputama iz saveza.SamoTravnik je napisao/la:Ali ti si meni nejasan.. Sudije ne trebaju svirati penal, ako je bio, samo da ne izgleda puno 7 penala za 11 kola ?![]()
-
- Kontakt:
pozdrav momci
zna li se zvanicno kad se igra uzvrat kupa sa Orasjem, jel utorak ili srijeda
jos kad bi znali u koliko sati bilo bi extra
hvala
hvala
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- SamoTravnik
- Kontakt:
Igra se u utorak, vjerovatno 13-15h.neroazzurni je napisao/la:pozdrav momci
hvala
Sretno danas, neka bude fer i korektna utakmica s obje strane kakva je bila i prošle godine u Kupu. Veliki ste favoriti, ali se nadam bodu 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- SamoTravnik
- Kontakt:
4:0, moglo je i vise ali dosta.. bitno je da se drzimo u vrhu i da nam niko ne bjezi puno..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Danas pada i Orasje i onda molit Boga da nas zapadne Bosna Sema. 

- SamoTravnik
- Kontakt:
1:0 19min, Sabahudin
- SamoTravnik
- Kontakt:
1:1 30min
-
- Kontakt:
Smije li se uzivo odigrati na Travnik,kvota 2,15?
- SamoTravnik
- Kontakt:
2:1 59min Kadric
3:1 65min Kovac
3:1 65min Kovac
- SamoTravnik
- Kontakt:
0:1 Sabahudin... idemo jos 45min

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.