Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2016, 23:25

Sofascore, hahaha, cuj istina boli.

:urnebes:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 20 okt 2016, 23:31

Genk dubrovnice, Genk:-)
Slazem se s dosta stvari ali zar je bilo pitanje hoce li igrati u prvih 11?
On ce uvijek dobiti aplauz publike jer je takav igrac, igrac poteza, ljudi vole to vidjeti...
Moze on a i mora jos puno bolje, koliko sam upratio on jos uvijek nema gol a ni asistenciju za ova 2 mjeseca u klubu...jos uvijek dovoljno za spisak ali sumnjam da cemo ga gledati u grckoj ukoliko ne poludi u ovih par narednih tekmi kao hajrovic npr...a ni njemu nije garancija da ce igrati.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 20 okt 2016, 23:38

I ova statistika nije tacna, na sofascore, ko je gledao utakmicu znat ce, serru dzaba, jelde fanatiče da ti ovo uredjujes hahahha
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2016, 23:41

babino je napisao/la:Genk dubrovnice, Genk:-)
Slazem se s dosta stvari ali zar je bilo pitanje hoce li igrati u prvih 11?
On ce uvijek dobiti aplauz publike jer je takav igrac, igrac poteza, ljudi vole to vidjeti...
Moze on a i mora jos puno bolje, koliko sam upratio on jos uvijek nema gol a ni asistenciju za ova 2 mjeseca u klubu...jos uvijek dovoljno za spisak ali sumnjam da cemo ga gledati u grckoj ukoliko ne poludi u ovih par narednih tekmi kao hajrovic npr...a ni njemu nije garancija da ce igrati.
Nije on u GENKU centarfor da bi morao zabijati golove.
Zakinut je za prekide jer je novajlija a to ce vremenom dobiti. I veceras je bio par puta vec u akciji kod prekida.
Njegov posao kao AM je upravo ono sto je veceras uradio, podvaljivati loptu. Nije imao asistenciju ali je vec par puta imao kljucna dodavanja kod gola. Necu sada provjeravati koliko je utakmica odigrao ali on se na terenu vidi.
Sto se tice pitanja da li ce igrati u GENKU, vrati se na ovoj temi u vrijeme njegova transfera pa procitaj sta su ljudi pisali. Islo se do toga da nema sanse da zaigra vec ce expresno biti vracen u Hajduk.
On ce u GENKU biti glavni igrac, momak je pao sa kruske bez pripreme sa njima i uzeo mjesto u momcadi.
Dosao iz HNL-a gdje je imao mjesto kada bi igrao na 70% i vrijeme ce samo njemu ici na ruku.
Zivi bili pa vidjeli!
Jako je ugodno diskutirati sa normalnim forumasima. Apsulutno nije vazno da li sam ja ili ti u pravu. Vrijeme ce to pokazati.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 okt 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 20 okt 2016, 23:41

Ni ja ne vjerujem da preko sofascore gleaju rejting igraca :rol: :rol: :rol: :rol:
fanatiče guzis li ti sta ?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2016, 23:44

Ma ko je ba sofascore? Zar ce iko normalan to uzeti kao relevantnu stvar.

Pa i sam Fanatic je prvi put u zivotu cuo da to postoji.
:D
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2016, 23:57

Zaista Dubrovnice, kad god udjem pises Gent, ispravi to vec jedanput za sva vremena. :D

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 00:00

emir79 je napisao/la:Ma ko je ba sofascore? Zar ce iko normalan to uzeti kao relevantnu stvar.

Ako pogledamo i ostale sajtove za statistiku ima najlosiju ocjenu od svih veznih igraca i jednu od losijih u timu. Mada statistiku i ove ocjene ne treba toliko uzimati za ozbiljno jer znaju zavarati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2016, 00:01

hurem je napisao/la:Zaista Dubrovnice, kad god udjem pises Gent, ispravi to vec jedanput za sva vremena. :D
:D :D :D
Vjeruj mi da sam u Gentu prije 15-ak godina imao tako ugodnih par noci da cu cijeli zivot biti vezan za taj grad.
Da i Milicevic me natjerao da gledam opet to ime.
Da budem iskren njihovu sam ligu poceo pratiti tek pojavom Arslanagica. Sada Genk!!! Cijeli sam zbunjen.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 21 okt 2016, 00:05

dubrovnik je napisao/la:
Shogun je napisao/la:Nije bas toliko dobar kao sto ga neki forumasi hvale. Nije toliko los kao sto ga neki hejteri ponizavaju.
Nije Rakitic ali u formaciji 4-5-1 mi i nemamo nesto puno bolje opcije od njega. Milicevic i ....... Tko jos?
Da li je ucestvovao u prvom golu danas?
Da li je ucestvovao u drugom golu reprezentacije u Zenici?
Da li je vec par godina u Hrvatskoj proglasavan medju par najboljih veznjaka lige? Cak jednom i najbolji
Da li je odmah po dolasku u Gent uzeo mjesto u timu?
Na terenu se vidi i nikad se ne krije.
Meni je izuzetno drag igrac ali nikad nisam rekao da je top klasa. Uvijek podcrtavam da mi nemamo puno boljih opcija.
Ovi sto pisu da bi mrzili i spominju da mu je desna noga za ulazak u autobus mozda imaju i pravo. Ali nije u pojedinaca ovdje ni glava za velika dostignuca. Mozda za cesljanja.
Iz svake rijeci im izbija mrznja i prezir. Nije potrebno vracati se puno nazad da bi u jednom postu covjek nicim izazvan nasa usta nazvao tutama. To je mrznja i takvi ljudi nikad nisu u pravu. Ne vide jer im mrznja zamagli oci.
Da mi je nesto posebno drag i nije ali ne mrzim lika ni sekunde. Cak sta vise, cini mi se bas kao dobar momak :thumbup:
Drago mi je sto je digao sidro iz Splita i brzo se ustalio u startnu postavu i nadam se da ce bar jedan veliki transfer napraviti nakon epizode u Genku. Sto se tice mrznje, to definitivno ne zasluzuje ali smo navikli ovdje na forumu. Ovaj forum je odavno otisao u qurac da izvines. Luzeri jedva docekaju losu partiju Susica, Cimirota, Duljevica pa cak i nasih najboljih igraca poput Pjanica i Dzeke. Ja sam Zeljovac i navijac reprezentacije BiH. Libo me ba racqu ko gdje igra. Neka igraju najbolji za repku! Poenta mog posta je bilo da je Tino solidan igrac i da ne zasluzuje takvo pljuvanje od strane navijaca BiH, ali isto tako kad stanes u odbranu nekog igraca (sto je razumljivo kad cijenis njegove kvalitete) ne treba pretjerivati i dizati istog u nebesa. Pozdrav :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2016, 00:14

LaVecchiaSignora je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ma ko je ba sofascore? Zar ce iko normalan to uzeti kao relevantnu stvar.

Ako pogledamo i ostale sajtove za statistiku ima najlosiju ocjenu od svih veznih igraca i jednu od losijih u timu. Mada statistiku i ove ocjene ne treba toliko uzimati za ozbiljno jer znaju zavarati.
Jedini je sa zutim kartonom. Zuti karton = manja ocjena. ;)
Ali nisu bitne ocjene, dobro znamo da je Tino najklocnatiji kloc koji je izgubio 150 lopti veceras. Samo ga koverte sa € koje trener redovno dobija od Germanije drze u ekipi. True story.
Veceras je i publika bila kupljena pa su mu dali ogroman aplauz kada je izlazio. ;)

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 21 okt 2016, 00:17

calcio je napisao/la:

Ali nisu bitne ocjene, dobro znamo da je Tino najklocnatiji kloc koji je izgubio 150 lopti veceras. Samo ga koverte sa € koje trener redovno dobija od Germanije drze u ekipi. True story.
Veceras je i publika bila kupljena pa su mu dali ogroman aplauz kada je izlazio. ;)
Treba znati staviti ruku na srce i reci da ima veceras stvarno losu statistiku. Zuti karton jeste ocjena manje ali on ima puno nizu ocjenu od ostalih veznjaka tako da i bez kartona bi imao najnizu. Ali kao sto rekoh ne treba toliko obracati paznju na statistiku, nego sam samo konstatovao.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2016, 00:23

LaVecchiaSignora je napisao/la: Treba znati staviti ruku na srce i reci da ima veceras stvarno losu statistiku. Zuti karton jeste ocjena manje ali on ima puno nizu ocjenu od ostalih veznjaka tako da i bez kartona bi imao najnizu. Ali kao sto rekoh ne treba toliko obracati paznju na statistiku, nego sam samo konstatovao.
Znam, nije to bilo tebi upuceno vec ovim drugim hejterima. ;) Ali cak i na ovoj statistici koju su postavili pise da je imao 6 startova i isto toliko osvojenih lopti. Kod prvog gola je osvojio loptu pred protivnickim kaznenim i uputio je dalje igracu koji je asistirao. Znaci imao je doprinos sto je i publika nagradila sa aplauzom, ne moze se nikako reci da je bio los kao sto oni zele predstaviti.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2016, 00:31

calcio je napisao/la:

Da i drugi gol Ndidija ili kako vec je okrenuo tok utakmice.
Bilbao je skroz izdusio i bilo je Belgijancima puno lakse igrati. Ali onaj tko je gledao vidio je a tko gleda sofascore moze vjerovati njima. To je tako.
Pa i po toj sofi covjek ima kljucni pas i 6 oduzetih lopti. Da nista vise nije uradio zasluzio je solidnu ocjenu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 okt 2016, 01:27

Sofascore je dobar samo jer ti ujutro hronoloski izlista kako si prosao tiket. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 21 okt 2016, 01:48

Kaže "jedna si jedina moja BiH" i onda vidiš ovo Lokacija: Austria. :kafa:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 okt 2016, 06:00

Incognito87 je napisao/la:Kaže "jedna si jedina moja BiH" i onda vidiš ovo Lokacija: Austria. :kafa:
Kakve veze lokacija ima ? :facepalm: :facepalm: :damn: :damn: :facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2016, 06:09

:lol: :lol: :lol:

On je veći patriota jer živi u Bosni :rol:

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 21 okt 2016, 09:47

slika

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 21 okt 2016, 09:47

Znači i ovi lazu [emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.